Co słychać w Polkowicach??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Polkowicach??
Koziorowicz wspólnie z Omaniciem zajmowali ex aequo drugie miejsce (bezapelacyjnie prowadzi Dariusz Maciejewski) w długości prowadzenia zespołu ekstraligowego. Dla mnie bardzo dobry trener, co udowodnił nie tylko w Gdyni. Zdrowia panie Krzysztofie!!!
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011, 22:00 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiadomo coś więcej? Kiedyś miał jakieś niefajne problemy bodajże z łokciem.
Trzymaj się zdrowo Krzysiu..
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Naprawde wielka szkoda, zawsze w meczach AZS-u z CCC poza gra zawodniczek byla rywalizacja trenerów, ktora dodawala dodatkowego smaczku tej rywalizacji. Wielokrotnie pamietam jak trener Koziorowicz przyjezdzal do Gorzowa ogladac(podgladac?) gre AZS-u np, w Eurolidze
. Pojedynek Maciejewskiego z Rusinem juz na pewno nie bedzie tym samym... (podobnie byloby w druga strone jakby odszedl trener Maciejewski... a z Koziorowiczem rywalizowac mial Pieczyrak).
Co tu duzo mowic ... Zycze tylko szybkiego powrotu do zdrowia i koszykowki, bo takich klasowych trenerów w polskiej lidze zbyt wielu nie ma...
Co tu duzo mowic ... Zycze tylko szybkiego powrotu do zdrowia i koszykowki, bo takich klasowych trenerów w polskiej lidze zbyt wielu nie ma...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
reaktywacja
- Junior
Dużo zdrowia Kozioł! Nie daj się! I szybko wracaj do koszykówki!
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
nadal trudno mi uwierzyć w tę informację. Jeszcze 24godziny wcześniej rozmawialiśmy normalnie, a potem okazuje się, że możemy Kozła już nie zobaczyć na trenerskiej ławce... Dla mnie to zawsze był bezapelacyjnie najlepszy polski trener. potrafił wykrzesać z dziewczyn 101% i śmiem twierdzić, że tylko problemy zdrowotne graczy w kluczowych momentach pozbawiły go paru medali więcej w poprzednich sezonach. Mam nadzieję, że wróci szybko.
Dziękujemy Panie Krzysztofie za te wszystkie lata w Polkowicach. Za wzruszenia, sukcesy i emocje. Pamiętam jak dziś, gdy po pokonaniu Gorzowa w ostatnim meczu półfinałowym obaj uściskaliśmy się ze łzami szczęścia w oczach. Takich momentów się nie zapomina i z samych takich radosnych chwil będą wspomnienia, bo było ich znacznie więcej niż tych złych.
Życzę dużo zdrowia i mam nadzieję, że to nie koniec Pana pracy przy żeńskiej koszykówce, bo byłaby to duża strata dla całego naszego koszykarskiego światka.
niełatwe zadanie przed Arkiem Rusinem, który musi teraz pozbierać rozbitą zapewne drużynę przed kolejnymi ważnymi spotkaniami. ale damy radę! Co nas nie zabije, to wzmocni - powodzenia Arek!
Mam tylko nadzieję, już zupełnie prywatnie, że powody oficjalne są jednocześnie jedynymi. bo jeśli stałoby się inaczej, to mamy do czynienia z niemałym skandalem.
Dziękujemy Panie Krzysztofie za te wszystkie lata w Polkowicach. Za wzruszenia, sukcesy i emocje. Pamiętam jak dziś, gdy po pokonaniu Gorzowa w ostatnim meczu półfinałowym obaj uściskaliśmy się ze łzami szczęścia w oczach. Takich momentów się nie zapomina i z samych takich radosnych chwil będą wspomnienia, bo było ich znacznie więcej niż tych złych.
Życzę dużo zdrowia i mam nadzieję, że to nie koniec Pana pracy przy żeńskiej koszykówce, bo byłaby to duża strata dla całego naszego koszykarskiego światka.
niełatwe zadanie przed Arkiem Rusinem, który musi teraz pozbierać rozbitą zapewne drużynę przed kolejnymi ważnymi spotkaniami. ale damy radę! Co nas nie zabije, to wzmocni - powodzenia Arek!
Mam tylko nadzieję, już zupełnie prywatnie, że powody oficjalne są jednocześnie jedynymi. bo jeśli stałoby się inaczej, to mamy do czynienia z niemałym skandalem.
Nie piszmy tak jakby już nigdy nie miał wrócić do koszykówki...
Podejrzewam, że trener szybciej wróci do basketu niż do optymalnej formy zdrowotnej
Zdrówka życzę
Podejrzewam, że trener szybciej wróci do basketu niż do optymalnej formy zdrowotnej
Zdrówka życzę
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Oby wrócił jak najszybciej. Bo to świetny trener i bardzo sympatyczny człowiek.
Zdrówka Panie trenerze!
Zdrówka Panie trenerze!
przemoe pisze:Wiadomo coś więcej? Kiedyś miał jakieś niefajne problemy bodajże z łokciem.
Problemy zdrowotne miał już podczas finałów gdy my graliśmy pod szyldem Starego Browaru z Lotosem, to wtedy na mecze w Poznaniu, pierwszym coachem była Kasia Dydek.
Dużo zdrowia, bo to takze dla mnie bardzo zasłużony trener i sympatyczna osoba.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?
ajaja pisze:Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?
Dwa miesiące to akurat, żeby dojść do jako takiej formy np. po jakiejś operacji.
Tak, oczywiście, jutro też zapowiadają ładny dzień - polska jesień.
Aha, trenerowi życzę jak najlepszego zdrowia i powrotu do pracy - gdziekolwiek w kraju. Na naszym rynku to wybitny trener.
Aha, trenerowi życzę jak najlepszego zdrowia i powrotu do pracy - gdziekolwiek w kraju. Na naszym rynku to wybitny trener.
przemoe pisze:ajaja pisze:Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?
Dwa miesiące to akurat, żeby dojść do jako takiej formy np. po jakiejś operacji.
Nie zgodzę się. Czym są dwa miesiące wobec wieczności?
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
reaktywacja
- Junior
Jest jeszcze Orczyk. Bardzo miły facet. 
14 koron:
paulo2907 pisze:chociaż... może Herkt?
Ironia ironią, ale Herkt przyzwoicie sobie radzi w PLK - Koszalin ma bilans 4-3
na Herkta w Polkowicach szans nie ma. i dobrze.
Póki co - pełne zaufanie, i dobrze, ma Rusin. Oby sprostał wyzwaniu, może zostanie takim naszym polkowickim Fergusonem
z racji młodego wieku może nas prowadzić od sukcesu do sukcesu, jak Sir Alex, nawet i przez 25lat
Paulo - tu nie "pachnie" czymś o czym nikt nie chce powiedzieć. tu cuchnie na kilometr! z resztą - wystarczy poczytać komentarze na lokalnych portalach informacyjnych... No nic, trudno, że Kozła już w Polkowicach nie ma i pewnie nie ma większych perspektyw na to, by wrócił.
Póki co - pełne zaufanie, i dobrze, ma Rusin. Oby sprostał wyzwaniu, może zostanie takim naszym polkowickim Fergusonem
Paulo - tu nie "pachnie" czymś o czym nikt nie chce powiedzieć. tu cuchnie na kilometr! z resztą - wystarczy poczytać komentarze na lokalnych portalach informacyjnych... No nic, trudno, że Kozła już w Polkowicach nie ma i pewnie nie ma większych perspektyw na to, by wrócił.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”