Co słychać w Polkowicach??

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Polkowicach??

Postautor: matrix » 03 listopada 2011, 22:00

Koziorowicz wspólnie z Omaniciem zajmowali ex aequo drugie miejsce (bezapelacyjnie prowadzi Dariusz Maciejewski) w długości prowadzenia zespołu ekstraligowego. Dla mnie bardzo dobry trener, co udowodnił nie tylko w Gdyni. Zdrowia panie Krzysztofie!!!
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011, 22:00 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 03 listopada 2011, 22:00

Wiadomo coś więcej? Kiedyś miał jakieś niefajne problemy bodajże z łokciem.
Trzymaj się zdrowo Krzysiu..
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 listopada 2011, 22:15

Naprawde wielka szkoda, zawsze w meczach AZS-u z CCC poza gra zawodniczek byla rywalizacja trenerów, ktora dodawala dodatkowego smaczku tej rywalizacji. Wielokrotnie pamietam jak trener Koziorowicz przyjezdzal do Gorzowa ogladac(podgladac?) gre AZS-u np, w Eurolidze :). Pojedynek Maciejewskiego z Rusinem juz na pewno nie bedzie tym samym... (podobnie byloby w druga strone jakby odszedl trener Maciejewski... a z Koziorowiczem rywalizowac mial Pieczyrak).

Co tu duzo mowic ... Zycze tylko szybkiego powrotu do zdrowia i koszykowki, bo takich klasowych trenerów w polskiej lidze zbyt wielu nie ma...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 03 listopada 2011, 23:31

Dużo zdrowia Kozioł! Nie daj się! I szybko wracaj do koszykówki!
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 listopada 2011, 08:23

nadal trudno mi uwierzyć w tę informację. Jeszcze 24godziny wcześniej rozmawialiśmy normalnie, a potem okazuje się, że możemy Kozła już nie zobaczyć na trenerskiej ławce... Dla mnie to zawsze był bezapelacyjnie najlepszy polski trener. potrafił wykrzesać z dziewczyn 101% i śmiem twierdzić, że tylko problemy zdrowotne graczy w kluczowych momentach pozbawiły go paru medali więcej w poprzednich sezonach. Mam nadzieję, że wróci szybko.

Dziękujemy Panie Krzysztofie za te wszystkie lata w Polkowicach. Za wzruszenia, sukcesy i emocje. Pamiętam jak dziś, gdy po pokonaniu Gorzowa w ostatnim meczu półfinałowym obaj uściskaliśmy się ze łzami szczęścia w oczach. Takich momentów się nie zapomina i z samych takich radosnych chwil będą wspomnienia, bo było ich znacznie więcej niż tych złych.

Życzę dużo zdrowia i mam nadzieję, że to nie koniec Pana pracy przy żeńskiej koszykówce, bo byłaby to duża strata dla całego naszego koszykarskiego światka.

niełatwe zadanie przed Arkiem Rusinem, który musi teraz pozbierać rozbitą zapewne drużynę przed kolejnymi ważnymi spotkaniami. ale damy radę! Co nas nie zabije, to wzmocni - powodzenia Arek!

Mam tylko nadzieję, już zupełnie prywatnie, że powody oficjalne są jednocześnie jedynymi. bo jeśli stałoby się inaczej, to mamy do czynienia z niemałym skandalem.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 04 listopada 2011, 12:37

Nie piszmy tak jakby już nigdy nie miał wrócić do koszykówki...
Podejrzewam, że trener szybciej wróci do basketu niż do optymalnej formy zdrowotnej :)
Zdrówka życzę :)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 04 listopada 2011, 12:39

Oby wrócił jak najszybciej. Bo to świetny trener i bardzo sympatyczny człowiek.
Zdrówka Panie trenerze!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 listopada 2011, 13:38

przemoe pisze:Wiadomo coś więcej? Kiedyś miał jakieś niefajne problemy bodajże z łokciem.
Trzymaj się zdrowo Krzysiu..

Problemy zdrowotne miał już podczas finałów gdy my graliśmy pod szyldem Starego Browaru z Lotosem, to wtedy na mecze w Poznaniu, pierwszym coachem była Kasia Dydek.
Dużo zdrowia, bo to takze dla mnie bardzo zasłużony trener i sympatyczna osoba.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 07 listopada 2011, 12:27

Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 07 listopada 2011, 14:23

ajaja pisze:Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?

Dwa miesiące to akurat, żeby dojść do jako takiej formy np. po jakiejś operacji.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 07 listopada 2011, 21:06

Tak, oczywiście, jutro też zapowiadają ładny dzień - polska jesień.

Aha, trenerowi życzę jak najlepszego zdrowia i powrotu do pracy - gdziekolwiek w kraju. Na naszym rynku to wybitny trener.

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 08 listopada 2011, 00:53

przemoe pisze:
ajaja pisze:Tak, niby problemy zdrowotne a w wywiadzie trener mówi, że za dwa miesiące zastanowi się nad nową pracą. Czyli inaczej mówiąc - problem tkwi gdzieś indziej. Może w kwestii gry jednej z zawodniczek?

Dwa miesiące to akurat, żeby dojść do jako takiej formy np. po jakiejś operacji.

Nie zgodzę się. Czym są dwa miesiące wobec wieczności? 8) Koziorowicz rozpoczął czwarty sezon w Polkowicach, kibice i jego przełożeni (przynajmniej oficjalnie) byli bardzo zadowoleni z jego pracy, bo w końcu historyczne wicemistrzostwo PLKK, gra w Eurolidze, itp. Zatem jaka byłaby przeszkoda, żeby po wykurowaniu się za te dwa miesiące Koziorowicz wrócił, a Rusin zastępował go jedynie czasowo? Mógłby przecież być cały czas w kontakcie ze swoim sztabem i zarządem, ustalać pewne sprawy - w końcu w dobie netu i komórek to nie problem. Pachnie mi tu czymś, o czym nikt nie chce powiedzieć i nie powie, chociaż może jestem przewrażliwiony. Swoją drogą ciekawe, czy Rusin jest już pierwszym na stałe, czy też wkrótce do Polkowic przyjedzie jakiś nowy coach. Z Polaków sensownych nazwisk w zasadzie nie ma, chociaż... może Herkt? :lol:
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 08 listopada 2011, 01:17

Jest jeszcze Orczyk. Bardzo miły facet. :)
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 08 listopada 2011, 10:44

paulo2907 pisze:chociaż... może Herkt? :lol:

Ironia ironią, ale Herkt przyzwoicie sobie radzi w PLK - Koszalin ma bilans 4-3

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 listopada 2011, 18:47

na Herkta w Polkowicach szans nie ma. i dobrze.

Póki co - pełne zaufanie, i dobrze, ma Rusin. Oby sprostał wyzwaniu, może zostanie takim naszym polkowickim Fergusonem ;) z racji młodego wieku może nas prowadzić od sukcesu do sukcesu, jak Sir Alex, nawet i przez 25lat ;)

Paulo - tu nie "pachnie" czymś o czym nikt nie chce powiedzieć. tu cuchnie na kilometr! z resztą - wystarczy poczytać komentarze na lokalnych portalach informacyjnych... No nic, trudno, że Kozła już w Polkowicach nie ma i pewnie nie ma większych perspektyw na to, by wrócił.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”