Szkoda tylko, że Viteckovej Blażek zabrał możliwość dojechania do 50
Tak to się pożegnaliśmy godnie z Euroligą, ciekawe na jak długo....
Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81
Liquidor pisze:dla ustalenia uwagi, jak BLMA ogrywa Spartak trafiamy na Pragę, a jak przegrywa to Bourges ?
Greebo pisze:No Spartak wyszarpał wygraną i prawdę mówiąc jestem mocno tym zaskoczony. Gdyby przegrali wpadliby na Koszyce a tak maja przed sobą Orenburg.
Paulo pisze:E tam, Spartakowi to pewnie było wszystko jedno z kim zagrają. Co nie zmienia faktu, że przegrana BLMA w samej końcówce nieco mnie zasmuciła, bo z Bourges byłoby łatwiej. Chociaż to tylko teoria, a praktyka może pokazać coś innego.
Greebo pisze:Paulo pisze:E tam, Spartakowi to pewnie było wszystko jedno z kim zagrają. Co nie zmienia faktu, że przegrana BLMA w samej końcówce nieco mnie zasmuciła, bo z Bourges byłoby łatwiej. Chociaż to tylko teoria, a praktyka może pokazać coś innego.
Coz, jak tak to mnie ta pewność siebie zdumiewa, zwłaszcza w kontekście ich przegranej z Orenburgiem w lidze w ten weekend i sporych problemów pod koszem. IMO szanse 50/50 i to bez względu na przewagę parkietu.
A.. i nie zgodzę się tez w opinii ze trafiliśmy najgorzej z tego co mogliśmy. Jak dla mnie Praga i Bourges to były najlepsze opcje. Uważam ze Orenburg kadrowo jest mocniejszy od Pragi, natomiast Polkowice słabsze, ale mecze "derbowe" byłby specyficzne.
reaktywacja pisze:Myślę, że trudniejszego rywala Wisła nie mogła dostać w tej fazie i bardzo dobrze. Po farciarskim losowaniu drugi raz z rzędu będzie okazja wreszcie się wykazać. Na ósemkę trzeba zapracować a nie wślizgnąć się do niej bez wysiłku.
marcinek1989 pisze:A czy tym wysiłkiem to nie były wyniki w zeszłych sezonach? Przestań w końcu p......ć pajacu bo ise nie chce czytać tych twoich postów pełnych zawiści, zazdrości i ch... wie czego jeszcze!!!!!
paulo2907 pisze:Chociaż dwie wygrane ze Spartakiem, a zwłaszcza ich rozmiary, mają swoją wymowę i świadczą o tym, że Wisła ma naprawdę spory potencjał.
Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości