Doping

Moderator: Moderatorzy

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 31 marca 2005, 15:50

no ta najlepiej to sami mamy robic wszystko a wy bedziecie tylko patrzec i oceniac. kurde malo nas jest brak nam doswiadczenia i pomysluw a wy sie odwracacie plecami. ja se mysle ze powiniscie nam pomoc w robieniu dopingu. bo przecie jakie powody macie zeby nie robic tego szymon i kowalik ja niewiem czemu juz nie chcecie, obraziliscie sie nan nas ze nie krzyczymy tak glosno jak wy? bo sam ja niewim juz oco chodzi w tej calej sprawie. no a ty edzia to ja niewiem jak ty dopingujesz bo nie slychac cie na hali naszej. a przecie doping to doping i musi byc go slychac. ja zaczynam sie juz gubic pomalu i glupieje. co dalej? to ja niwiem ja kdamy se rade bez wsparcia waszego. ale se tak mysle ze jeszcze zmienicie zdanie i przyjdziecie do naszego sektora i bedziecie razem z nami dopingowac nasze koszykarki. a pamietajta ze wisla juz blisko. raz jeszcze do was wszystkich apeluje zebyscie sie z nami polaczyli i byli z nami!!! czekam na was ludzie.

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 11 kwietnia 2005, 13:37

i co ludzie, juz jutro gramy pierwszy mecz. sie doczekac juz niemoge. mam nadzieje ze macie juz gardla naszykowane do dopingu naszych wspanialych koszykarek. powtarzam apel. przyjdzcie wszyscy i wspomozcie nas w dopingu! mam nadzieje ze szymon i kowalik do nas tez dolaczom i niezapomna zabrac na mecz flagi naszego włokniarza.
czekamy na was wszyscy i do zobaczenia w sektorze naszym

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 kwietnia 2005, 19:50

No i widzisz mlody kibicu. Daliście sobie rade bez nas. Tak trzymajcie!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 14 kwietnia 2005, 19:01

No i młodzież dała sobie świetnie rade bez nas - staruszków :lol: . Tak trzymajcie. Było naprawde dobrze. Powodzenia na finałach :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 kwietnia 2005, 19:08

Kowalik, świetnie to jeszcze nie było. Nie ma co młodych tak bardzo chwalić bo jeszcze na laurach spoczną. Ale jak bedą dalej się starać to kto wie?
Co do finałów. Hmmmm.... sam wiesz że niewiadomo jak to będzie :lol: . A może być różnie.... :lol: :lol: :lol: :wink:

Obrazek

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 18 kwietnia 2005, 15:41

no dalesmy se rade ale to nie bylo to samo co z toba i kowalikiem szymon. nie bylo naszych flag, nie bylo balonow i doping tez byl slabszy. nie bylo leomiks inych piosenek tez nie bylo. szkoda ze do nas nie przyszliscie a wiem ze na meczach byliscie. i ja cakly czas mam nadzieje ze do nas wrocicie i bedzie tak jak dawniej.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 kwietnia 2005, 22:59

Oj młody kibicu, kusisz strasznie :D . Zobaczymy co to sie w środę wydarzy. W południe mamy walne zebranie i podejmiemy decyzję. Ale myslę, że skończy sie na tym, że znowu wylądujemy w sektorze A :D

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 20 kwietnia 2005, 15:25

Kowalik pisze:Ale myslę, że skończy sie na tym, że znowu wylądujemy w sektorze A :D

Czyżby wielki "come back" Czekam z niecierpliwością!!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 20 kwietnia 2005, 20:35

Podobał mi się dzisiejszy doping, gratuluję... Szkoda tylko że nie poniósł do zwycięstwa... :cry: :cry: :cry:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 23 kwietnia 2005, 20:43

A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem :D :lol: :D
RENAULT Clio on the tour.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 23 kwietnia 2005, 22:21

Gienek pisze:A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem :D :lol: :D

A co takiego Cię zatrzymało, że nie mogłeś przyjść na meczyk :?: :?: Było całkiem całkiem :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 kwietnia 2005, 22:31

Kowalik pisze:
Gienek pisze:A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem :D :lol: :D

A co takiego Cię zatrzymało, że nie mogłeś przyjść na meczyk :?: :?: Było całkiem całkiem :lol:

Jasne.... deseczki, piszczałki, trąbeczki.... Jednym słowem... - odpust!!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 24 kwietnia 2005, 14:18

Szymon pisze:
Kowalik pisze:

Jasne.... deseczki, piszczałki, trąbeczki.... Jednym słowem... - odpust!!!!

Odpust odpustem. Niech sobie dzieciaki grają. Mnie tam to tak bardzo nie przeszkadza, chociaż z klapek to powinni zrezygnować.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 14:21

Daj spokój. Z tych trąbek i piszczałek też powinni zrezygnowac. Bania mnie tylko na meczu rozbolała. Gardła powinni bardziej trenować!!!!

Obrazek

grzegorz

Postautor: grzegorz » 24 kwietnia 2005, 14:33

lepszy taki doping niż żaden. nie ma co się z nich śmiać. należało by ruszyć tyłek i im pomóc.

Wróć do „Archiwum”