Doping
Moderator: Moderatorzy
-
mlody kibic
no ta najlepiej to sami mamy robic wszystko a wy bedziecie tylko patrzec i oceniac. kurde malo nas jest brak nam doswiadczenia i pomysluw a wy sie odwracacie plecami. ja se mysle ze powiniscie nam pomoc w robieniu dopingu. bo przecie jakie powody macie zeby nie robic tego szymon i kowalik ja niewiem czemu juz nie chcecie, obraziliscie sie nan nas ze nie krzyczymy tak glosno jak wy? bo sam ja niewim juz oco chodzi w tej calej sprawie. no a ty edzia to ja niewiem jak ty dopingujesz bo nie slychac cie na hali naszej. a przecie doping to doping i musi byc go slychac. ja zaczynam sie juz gubic pomalu i glupieje. co dalej? to ja niwiem ja kdamy se rade bez wsparcia waszego. ale se tak mysle ze jeszcze zmienicie zdanie i przyjdziecie do naszego sektora i bedziecie razem z nami dopingowac nasze koszykarki. a pamietajta ze wisla juz blisko. raz jeszcze do was wszystkich apeluje zebyscie sie z nami polaczyli i byli z nami!!! czekam na was ludzie.
-
mlody kibic
i co ludzie, juz jutro gramy pierwszy mecz. sie doczekac juz niemoge. mam nadzieje ze macie juz gardla naszykowane do dopingu naszych wspanialych koszykarek. powtarzam apel. przyjdzcie wszyscy i wspomozcie nas w dopingu! mam nadzieje ze szymon i kowalik do nas tez dolaczom i niezapomna zabrac na mecz flagi naszego włokniarza.
czekamy na was wszyscy i do zobaczenia w sektorze naszym
czekamy na was wszyscy i do zobaczenia w sektorze naszym
-
mlody kibic
no dalesmy se rade ale to nie bylo to samo co z toba i kowalikiem szymon. nie bylo naszych flag, nie bylo balonow i doping tez byl slabszy. nie bylo leomiks inych piosenek tez nie bylo. szkoda ze do nas nie przyszliscie a wiem ze na meczach byliscie. i ja cakly czas mam nadzieje ze do nas wrocicie i bedzie tak jak dawniej.
Szymon pisze:Kowalik pisze:Gienek pisze:A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem![]()
![]()
A co takiego Cię zatrzymało, że nie mogłeś przyjść na meczyk![]()
Było całkiem całkiem
Jasne.... deseczki, piszczałki, trąbeczki.... Jednym słowem... - odpust!!!!
Odpust odpustem. Niech sobie dzieciaki grają. Mnie tam to tak bardzo nie przeszkadza, chociaż z klapek to powinni zrezygnować.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
grzegorz