Shavo pisze:
Katarzyna Krężel - tylko na poczatku sezonu grala wiecej... potem przyszła powazniejsza kontuzja ktora wykluczyła ją na dluzszy czas z gry. Po powrocie nie dostawała już tyle minut od trenera. Wydaję mi sie ze Kasia zostanie na rozgrywki (ciezko w Polsce znalezc taka zawodniczke jak ona, no mozemy sie ewentualnie postarac o Age Szott, ale to chyba malo realne.....) w następnym sezonie.
Dawno temu obiecałeś odpowiedź na pytanie "Kto za Krężel?" jak rozumiem doczekałam się tej odpowiedzi;-)
Shavo pisze:Moim zdaniem powinna zostac na nastepny sezon, bo tak jak pisalem wczesniej takich "Powellek" jest dużo, a takich jak Erin, ktore komponowalyby sie w sposob prowadzenia druzyny przez Jozka i nasz budzet, jest stosunkowo mało.
IMO Powell to lepsza zawodniczka od Erin, ale nieważne, bo dyskusja zostawić Powell czy Erin (przy założeniu że bierzemy C z USA) musi zacząć się od tego kogo jesteśmy w stanie ściągnąć z europejek. Pomijam już fakt, że czy Erin czy Nicole mogą nie mieć ochoty na kolejny, cały sezon w Europie i wtedy nie ma tematu...
Niemniej mogę prosić o wymienienie choć kilku "Powellek"?
Nie wiem w stosunku do czego nasz budżet jest mały, w stosunku do Jeka albo Walencji na pewno...