Colin pisze:Ja osobiście wolę przegrać z niepokonaną Bydgoszczą, niż 17 pkt z Pruszkowem dysponując takim (ukradzioną Polkowicom 'Beard') składem.
Nie którym to już dosyć mocno grzeje w głowę, jaką do chuja ukradzioną, za przeproszeniem ?
Jak się ma kota w pokoju, to się drzwi zamyka na klucz, a nie zostawia uchylone, bo jak coś mu nie będzie pasowało, to zawsze spier***i, Alana zauważyła, że są osoby z pakietem minut, która gra nie zależnie od formy i sprytnie zawineła.
Przepraszam, za wulgaryzmy, ale nie których wypocin się czytać nie da.
EDIT:
sorry, nie doczytałem tematu, nie zauważając postu n/t żartobliwych intencji. Nie ma tematu.
paulo2907 pisze:No to powodzenia życzę. W Polkowicach to w ogóle jest tak, że Musina w oczach trenerów jest lepsza od Biby czy Maltsi, a teraz Snell, więc już mnie nic nie zdziwi.
I to właśnie mnie najbardziej boli, że nie mamy trenerów z charakterem i tzw. jajami, którzy potrafili by się przeciwstawić wiadomo komu. Takim człowiekiem był Krzysiek Koziorowicz, przeciwstawił się i wyleciał, gdyby inni wzięliby przykład z niego, to może by przejrzeli co poniektórzy na oczy. Szkoda, ale na układy nie ma rady.