II etap BLK: temat zbiorczy

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2013/2014

Postautor: Endrju » 09 lutego 2014, 15:58

Matrix nie porównuj jakiegoś 80 latka do bandy pajaców (cyrkowcow) którzy nic z kibicowaniem wspólnego nie mają (jedyne parę okrzyków, syreny strażackie i wyzwiska pod adresem naszych pan).
W pamięci po tym meczu pozostaną mi spuszczne głowy i szybkie opuszczenie hali bez tradycyjnego napinania się w nasza stronę (jak to przeważnie wyglądało).
Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 lutego 2014, 16:26

Endrju pisze:Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.

W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczu 8) chyba na innym meczu W Toruniu byłeś (lub byłeś zajęty stukaniem w bębenek), bo pod koszem (patrz zbiórki 46:34) akurat Energa dominowała i to zdecydowanie, a dzień konia był Gorzowa z dystansu i skuteczność, a raczej jej brak rzutowa Katarzynek zaważyła. GRAMY DALEJ!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Re: II etap BLK: temat zbiorczy

Postautor: ann » 09 lutego 2014, 17:23

A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 lutego 2014, 17:27

ann pisze:A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..

Droga ann przeczytaj mój wcześniejszy post(na innej stronie)! Gorzów lepszy, myślący. Energa w lesie ze sportową formą jest jeszcze dodam. Do tego przykładają się niektórzy kibice niestety. Ewenement w skali europejskiej nawet. GRATULACJE DLA GORZOWA!

PS. Na sędziów to jeden pan z Krakowa w Toruniu narzekał, bo nie przeszło mu przez gardło publicznie pogratulować.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 09 lutego 2014, 17:43

matrix pisze:
ann pisze:A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..

Droga ann przeczytaj mój wcześniejszy post(na innej stronie)! Gorzów lepszy, myślący. Energa w lesie ze sportową formą jest jeszcze dodam. Do tego przykładają się niektórzy kibice niestety. Ewenement w skali europejskiej nawet. GRATULACJE DLA GORZOWA!

PS. Na sędziów to jeden pan z Krakowa w Toruniu narzekał, bo nie przeszło mu przez gardło publicznie pogratulować.

a czy ja się nazywam Dunin i czy mówimy o meczu Wisły?
jak tak czytam czasem komentarze niektórych kibiców z Torunia, to myślę sobie, że Omanic idealnie wpasował się w klimat...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 09 lutego 2014, 18:06

W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczu 8)

Koleś, skąd Ty się urwałeś?Co ma komisarz z Zachodniopomorskiego Związku do meczu w Gorzowie? Jestem ciekaw Twojej opinii w sytuacji gdy na meczu w Toruniu będzie komisarz z Bydgoszczy :P
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 09 lutego 2014, 18:49

matrix pisze:
Endrju pisze:Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.

W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczu 8) chyba na innym meczu W Toruniu byłeś (lub byłeś zajęty stukaniem w bębenek), bo pod koszem (patrz zbiórki 46:34) akurat Energa dominowała i to zdecydowanie, a dzień konia był Gorzowa z dystansu i skuteczność, a raczej jej brak rzutowa Katarzynek zaważyła. GRAMY DALEJ!

Dziwne by bylo gdybyscie nie mieli pod koszem przewagi. Macie 4 zawodniczki podkoszowe wobec 2 u nas(nie licze juniorek). Mieliscie ulatwione zadanie zeby wyfaulowac nam choc jedna wysoka. Mimo tego nie udalo sie to wam, a wrecz przeciwnie bo Walich spadla za faule. Nie rozumiem tez po co trzymacie Dosty. Zawodniczka amerykanska ktora zdobywa srednio 3 pkt na mecz to jakies nieporozumienie.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 lutego 2014, 21:02

desix pisze:
Koleś, skąd Ty się urwałeś?Co ma komisarz z Zachodniopomorskiego Związku do meczu w Gorzowie? Jestem ciekaw Twojej opinii w sytuacji gdy na meczu w Toruniu będzie komisarz z Bydgoszczy :P

Proszę pokaź mi sytuację kiedy takowy był, a gdyby był to relacje na linii Toruń-Bydgoszcz (zwłaszcza, ze oba kluby teraz bezpośrednio rywalizują) są nawet poza granicami Polski znane. 8) żeś dowalił/ła teraz

PS.Nie jestem bynajmniej Twoim kolesiem.

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 09 lutego 2014, 21:21

matrix pisze:
desix pisze:

Proszę pokaź mi sytuację kiedy takowy był, a gdyby był to relacje na linii Toruń-Bydgoszcz (zwłaszcza, ze oba kluby teraz bezpośrednio rywalizują) są nawet poza granicami Polski znane. 8) żeś dowalił/ła teraz

PS.Nie jestem bynajmniej Twoim kolesiem.

Klepiesz te posty i klepiesz, ale dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 lutego 2014, 21:35

matrix pisze:
desix pisze:

A Gorzów ze Szczecinem bezpośrednio nie rywalizuje?
Proszę Cie człowieku skończ już ta dyskusję bo każdym kolejnym postem się coraz bardziej kompromitujesz.
PS Gra środkowych to nie tylko zbiórki.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 09 lutego 2014, 22:03

Dla relaksu, zapraszam do oglądania meczu NBA na Canal+ z panią "ekspert" z Torunia 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 lutego 2014, 22:11

Endrju pisze:A Gorzów ze Szczecinem bezpośrednio nie rywalizuje?
Proszę Cie człowieku skończ już ta dyskusję bo każdym kolejnym postem się coraz bardziej kompromitujesz.
PS Gra środkowych to nie tylko zbiórki.

O co gra Szczecin?, przecież Ty sam pisałeś o demolce pod koszem! akurat Wasza środkowa na 14 "oczek" 12 (słownie dwanaście) zdobyła daleko od kosza. Odpalasz tekst, a potem dziwacznie się bronisz.Amen.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 09 lutego 2014, 22:37

Piekarska za tą grę łokciami to powinna wylecieć już w pierwszej połowie....

Wszystko na fejsie napisalem odnosnie meczu wiec nie bede sie powtarzal . wygral zespol myslacy i tyle

Toruń absolutnie nie bronil

PS . Czemu Piekarska nie jest powolana na mecz z gwiazdami ligi? za to jest 5-6 silnych skrzydlowych , a brak centra 8)

Ja myśle ze gabarytowo Kruszyna jest chyba bardziej przydatna repie...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 lutego 2014, 22:39

Koszykarz (Toruń) pisze:Piekarska za tą grę łokciami to powinna wylecieć już w pierwszej połowie....

No właśnie o tej grze poza zbiórkami Endrju chyba wspominał. Tak tutaj Toruń był rzeczywiście w czarnej dupie. Pamiętam Izę od 2001 roku, kiedy to wspólnie z koleżankami z SMS "spuściła" Toruń z E-klasy. Nigdy tak nie grała.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 09 lutego 2014, 23:15

Aptekarskie faule Walich na Ngwabo gwizdali...ale Piekarskiej na naszych to nie... Wiadomo , ze nikt jej nie przestawi bo jej sie na da przestawic hehe.. Ale gwizdac trzeba rowno. Niezależnie od gabarytów.. Te jej lokcie w zapasach by sie bardziej przydaly....

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”