II etap BLK: temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2013/2014
Matrix nie porównuj jakiegoś 80 latka do bandy pajaców (cyrkowcow) którzy nic z kibicowaniem wspólnego nie mają (jedyne parę okrzyków, syreny strażackie i wyzwiska pod adresem naszych pan).
W pamięci po tym meczu pozostaną mi spuszczne głowy i szybkie opuszczenie hali bez tradycyjnego napinania się w nasza stronę (jak to przeważnie wyglądało).
Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.
W pamięci po tym meczu pozostaną mi spuszczne głowy i szybkie opuszczenie hali bez tradycyjnego napinania się w nasza stronę (jak to przeważnie wyglądało).
Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.
W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczu
Re: II etap BLK: temat zbiorczy
A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..
Droga ann przeczytaj mój wcześniejszy post(na innej stronie)! Gorzów lepszy, myślący. Energa w lesie ze sportową formą jest jeszcze dodam. Do tego przykładają się niektórzy kibice niestety. Ewenement w skali europejskiej nawet. GRATULACJE DLA GORZOWA!
PS. Na sędziów to jeden pan z Krakowa w Toruniu narzekał, bo nie przeszło mu przez gardło publicznie pogratulować.
matrix pisze:ann pisze:A Ty matrixie nie potrafisz po przegranym meczu pogratulowac i przyznac, ze ktos byl lepszy? Tylko trzeba wymyslac historie o dniu konia, komisarzach, sedziach... Ech..
Droga ann przeczytaj mój wcześniejszy post(na innej stronie)! Gorzów lepszy, myślący. Energa w lesie ze sportową formą jest jeszcze dodam. Do tego przykładają się niektórzy kibice niestety. Ewenement w skali europejskiej nawet. GRATULACJE DLA GORZOWA!
PS. Na sędziów to jeden pan z Krakowa w Toruniu narzekał, bo nie przeszło mu przez gardło publicznie pogratulować.
a czy ja się nazywam Dunin i czy mówimy o meczu Wisły?
jak tak czytam czasem komentarze niektórych kibiców z Torunia, to myślę sobie, że Omanic idealnie wpasował się w klimat...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczu![]()
Koleś, skąd Ty się urwałeś?Co ma komisarz z Zachodniopomorskiego Związku do meczu w Gorzowie? Jestem ciekaw Twojej opinii w sytuacji gdy na meczu w Toruniu będzie komisarz z Bydgoszczy
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:Endrju pisze:Co do Piekarskiej to zainteresujcie się własnym podwórkiem bo to wy wczoraj byliście pod koszem (jak również na obwodzie) w czarnej dupie. Więc nie pisz kto pomylił sporty.
W czarnej dupie to Wy byliście w Gorzowie, gdzie wasz krajan (KTO DO TEGO DOPUSZCZA?!) był komisarzem tego meczuchyba na innym meczu W Toruniu byłeś (lub byłeś zajęty stukaniem w bębenek), bo pod koszem (patrz zbiórki 46:34) akurat Energa dominowała i to zdecydowanie, a dzień konia był Gorzowa z dystansu i skuteczność, a raczej jej brak rzutowa Katarzynek zaważyła. GRAMY DALEJ!
Dziwne by bylo gdybyscie nie mieli pod koszem przewagi. Macie 4 zawodniczki podkoszowe wobec 2 u nas(nie licze juniorek). Mieliscie ulatwione zadanie zeby wyfaulowac nam choc jedna wysoka. Mimo tego nie udalo sie to wam, a wrecz przeciwnie bo Walich spadla za faule. Nie rozumiem tez po co trzymacie Dosty. Zawodniczka amerykanska ktora zdobywa srednio 3 pkt na mecz to jakies nieporozumienie.
desix pisze:
Koleś, skąd Ty się urwałeś?Co ma komisarz z Zachodniopomorskiego Związku do meczu w Gorzowie? Jestem ciekaw Twojej opinii w sytuacji gdy na meczu w Toruniu będzie komisarz z Bydgoszczy
Proszę pokaź mi sytuację kiedy takowy był, a gdyby był to relacje na linii Toruń-Bydgoszcz (zwłaszcza, ze oba kluby teraz bezpośrednio rywalizują) są nawet poza granicami Polski znane.
PS.Nie jestem bynajmniej Twoim kolesiem.
matrix pisze:desix pisze:
Proszę pokaź mi sytuację kiedy takowy był, a gdyby był to relacje na linii Toruń-Bydgoszcz (zwłaszcza, ze oba kluby teraz bezpośrednio rywalizują) są nawet poza granicami Polski znane.żeś dowalił/ła teraz
PS.Nie jestem bynajmniej Twoim kolesiem.
Klepiesz te posty i klepiesz, ale dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:desix pisze:
Proszę pokaź mi sytuację kiedy takowy był, a gdyby był to relacje na linii Toruń-Bydgoszcz (zwłaszcza, ze oba kluby teraz bezpośrednio rywalizują) są nawet poza granicami Polski znane.żeś dowalił/ła teraz
A Gorzów ze Szczecinem bezpośrednio nie rywalizuje?
Proszę Cie człowieku skończ już ta dyskusję bo każdym kolejnym postem się coraz bardziej kompromitujesz.
PS Gra środkowych to nie tylko zbiórki.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Dla relaksu, zapraszam do oglądania meczu NBA na Canal+ z panią "ekspert" z Torunia 
Endrju pisze:A Gorzów ze Szczecinem bezpośrednio nie rywalizuje?
Proszę Cie człowieku skończ już ta dyskusję bo każdym kolejnym postem się coraz bardziej kompromitujesz.
PS Gra środkowych to nie tylko zbiórki.
O co gra Szczecin?, przecież Ty sam pisałeś o demolce pod koszem! akurat Wasza środkowa na 14 "oczek" 12 (słownie dwanaście) zdobyła daleko od kosza. Odpalasz tekst, a potem dziwacznie się bronisz.Amen.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Piekarska za tą grę łokciami to powinna wylecieć już w pierwszej połowie....
Wszystko na fejsie napisalem odnosnie meczu wiec nie bede sie powtarzal . wygral zespol myslacy i tyle
Toruń absolutnie nie bronil
PS . Czemu Piekarska nie jest powolana na mecz z gwiazdami ligi? za to jest 5-6 silnych skrzydlowych , a brak centra
Ja myśle ze gabarytowo Kruszyna jest chyba bardziej przydatna repie...
Wszystko na fejsie napisalem odnosnie meczu wiec nie bede sie powtarzal . wygral zespol myslacy i tyle
Toruń absolutnie nie bronil
PS . Czemu Piekarska nie jest powolana na mecz z gwiazdami ligi? za to jest 5-6 silnych skrzydlowych , a brak centra
Ja myśle ze gabarytowo Kruszyna jest chyba bardziej przydatna repie...
Koszykarz (Toruń) pisze:Piekarska za tą grę łokciami to powinna wylecieć już w pierwszej połowie....
No właśnie o tej grze poza zbiórkami Endrju chyba wspominał. Tak tutaj Toruń był rzeczywiście w czarnej dupie. Pamiętam Izę od 2001 roku, kiedy to wspólnie z koleżankami z SMS "spuściła" Toruń z E-klasy. Nigdy tak nie grała.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Aptekarskie faule Walich na Ngwabo gwizdali...ale Piekarskiej na naszych to nie... Wiadomo , ze nikt jej nie przestawi bo jej sie na da przestawic hehe.. Ale gwizdac trzeba rowno. Niezależnie od gabarytów.. Te jej lokcie w zapasach by sie bardziej przydaly....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”