Postautor: Koszykarz (Toruń) » 02 sierpnia 2014, 14:39
Co do NGWABO - no wlasnie , sam Maciejewski tak w mediach mediach mowil , wiec to nie tomii zrobil blad lub puscil plotke.
Co do skladow - jestem z Torunia , wiec kibicuje Katarzynkom , ale niestety poki co ten skald jest przedziwnie budowany... juz sam fakt Harris na lige tylko , czy stac Torun na trzymanie jej na trybunach na OJRO ? ale juz nie chce tego powtarzac...
Sorry ale jak jest Euroliga to powinny byc w zespole 2-3 Europejki , bo przeciez mamy tylko 4 Polki a Amerykanek na OJRO moga byc tylko 2 . Bo przeciez nikt w klubie nie wpadl na pomysl by chociaz poszuakc kogo z europejkim paszportem..
jesli ma byc Euroliga dla samego tylko bycia to ja sie pod tym nie podpisuje - i nawet wspomniana Sylvia fowles czy inna gwiazda tego nie zmieni ze na innych pozycjach bedą dziury.
OK CENTER oraz REID beda robic te 15-20 pkt , ale co dalej ?
Tak jak ann wspomniala - Wisla ma trudną grupe ale sklad zbilansowany fajnie , ARTEGO tez ma fajnie zrobiony sklad m tyle ze niski ale taka jest koncepcja . Natomiast Katarzynki maja ser szwajcarski - OLA Pawlak i Velinovic mialy byc zmienniczkami wiec licze ze jednak ktos na 3 i 5 przyjdzie , a nie tylko srodkowa..... bo przeciez wtedy Toruń zostaje bez zmienniczek na pozycji 3 i 4 , a tylko WERA , Roza i REID na pozycje1-2 , bo przeciez Rebecca tylko na lige...
Mam nadzieje ze ktos w klubie jeszcze pojdzie po rozum do glowy i wyrówna to zestawienie tak by wstydu nie bylo , bo grupe mamy fajna i mozna powalczyc z imos Brno , Salamancą , a moze z Kayseri i Bourges u siebie też.