tommiiii pisze:mam nadzieje ze temat Omanica nie wroci przy ogloszeniu go trenerem reprezentacji
a ja mam nadzieję, że TAK
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
tommiiii pisze:mam nadzieje ze temat Omanica nie wroci przy ogloszeniu go trenerem reprezentacji
tommiiii pisze:hmm
jak okreslisz poziom ligii Serbskiej tak z ciekawosci????
to Twoim zdaniem najmocniejsza liga na kontynencie??
na poziom ligii sklada sie poziom zagranicznych graczy a tych w Polsce na dramatycznym poziomie nie mamy
tommiiii pisze:Omanic juz w zeszlym sezonie pokazal jak radzi
podobnie bylo w Wisle
wiec raczej podziekuje za kolejne konflikty ktore sa u niego na pożądku dziennym
jak dla mnie trener zagraniczny zupelnie z zewnatrz lub jakis mlody Polak z zadaniem odpuszczenia najblizszych eliminacji kosztem odmlodzenia repreentacji i postawienia na mlodych graczy (Owczarzak ,Stankiewicz Naczk Zietara Misuk Gala Rembiszewska Pobozy Radomska czy mloda Puc z MUKs) co w przeciagu 4/5 lat pozwoli sie odbic
bolesny krok ale chyba jedyny mozliwy bo nawet jesli te eliminacje cudem przejdziemy to i tak po nich ze wzgledu na wiek kadrowiczek na mistrzostwa prawie zadna z nich nie pojedzie
jak Ci cos do tezy nie pasuje to zlozony problem:))))
a gdzie jedna z najmocniejszych lig w Europie rosyjska i poziom jej reprezentacji od ktorej Bialorus jest wyzej gdzie graja z 2 powazne zespoly
tommiiii pisze:ok moze Misiuk to byla pomylka z rozpedu napisana.....
pytnie kogo innego bys powolal do tej 18 ktora zaczela zgrupowanie i Slimak jzu sobie sam mogl wyrobic zdanie?
ile nazwisk byloby innych - jedno ,dwa co i tak by obrazu tej kadry nie zmienlo moim zdaniem
tommiiii pisze:nie to ze jestem jej adwokatem bo jej wystep byl zenujacy ale kogo innego bys powolal na jej miejsce
tommiiii pisze:to sie nie zgodze...ona zawsze tak wyglada po tylu kontuzjach ma taki styl poruszania a ze wyglada to jak wyglada to inna sprawa.........
moim zdaniem Pzkosz ma dwa wyjscia :
1) dac kadre trenerowi zagranicznemu lub Omaniczowi z nastawieniem na te eliminacje i awans do nastepnych ME - dla mnie to bezsensowna opcja bo nawet po awansie 3/4 tego skladu nie pojedzie na mistrzostwa a stracimy dwa lata na odmlodzenie kadry co jest nieuniknione (juz teraz nasza kadra byla najstarsza na mistrzostwach)
2) dac kadre mlodemu Polakowi z zadaniem odmlodzenia kadry i przygotowac sie na 4/5 lat posuchy - przy odrobinie szczescia postawic mu zadanie awansu do ME 2019 co nie bedzie latwe i zmienic sztab trenerski w SMS - bo od pokolenia Pawlak Leciejewskiej Miedzik Krezel nie byli w stanie przygotowac kogokolwiek na poziom reprezentacyjny majac wprost idealne warunki (obiekty , treningi przez caly rok itp)
tommiiii pisze:moze nie ten dzial ale co mi tam
kolejne zmarnowane popoludnie - mecz U20 z Portugalia
mlode nadzieje naszej koszykowki w trzech kwartach nie sa w stanie przekroczyc 10 pkt....z Portugalia!!!!!! wiem ze slabych juz nie ma ale litosci.....3/4 zawodniczek po SMS a o zastawieniu nikt pojecia nie ma....Stankiewicz musi sie nauczyc grac w koszykowke bo pojecia o tym nie ma....jak straci przewage motoryczna skonczy tak jak Skobel albo i gorzej bo jest nizsza.....wyszkolenie graczy wysokich -jest cos takiego???? Szajtauer musi sobie uzmyslowic ze to nie pilka reczna gdzie mozna sie zmieniac na atak i na obrone.....Naczk zostala stlamszona przez Portugalki tak ze ustawic akcji nie moze......
proces odmlodzenia kadry niestety konieczny bedzie bardzo ale to bardzo bolesny!!!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości