Skoro screena masz to możesz pokazać swojej pani prezes

zeby przestrzegła owa zawodniczka przed podobnym zachowaniem :)
I człowieku radze udac sie do jakiegos terapeuty bo świat nie jest taki zły jak uważasz... i ani u mnie (ani myślę również u Bart81) nie ma ani kropli zawości. Twoja chora głowa wymyśla jakieś insynuacje. I proponuję skończyć ten off topic
Bart_81 co do porównania z Małaszewska... to uważam że podobnie jak Natalia w owym sezonie Cain w poprzednim swoje statystyki zawdzięczała słabością pozostałych dziewczyn (w tym szczególnie nietrafionych transferów zagranicznych). Zresztą sam wiesz jak to wyglądało w poprzednim sezonie... zupełny brak pomysłu na grę itd...
a i jeszcze dodałbym że dużo punktów Cain zdobywala w drugiej połowie spotkania gdzie przegrywaliśmy znaczną ilościa punktów i bylo już po meczu.
PS (Przypomnij mi może jeżeli był jakiś taki mecz gdzie od początku spotkania Cain ciągneła zespół?)
Tak tak wiem ze zaraz Matrix napisze ze kolejna zawisc

A zapomomniałbym bo dopiero teraz mi sie skojarzyło z Anosike :D Bardzo dobry gracz... był 5-lat temu... nie wiem jak teraz (juz tak bardzo nie orientuje się w zagranicznych grajkach). Ale jedno co mi zostało w pamięci to to że kiedyś kontaktując ją w drugiej części sezonu (wydając ogromne pieniądze) potrafiła mieć zarezerwowany bilet do USA przed zakończeniem sezonu

Co mogło mieć/ miało wplyw (niech kazdy sobie sam wyciągnie wnioski) na szybkie zakończenie finału z Lotosem :)