TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2016/2017

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2016/2017

Postautor: paulo2907 » 28 września 2016, 07:20

Endrju pisze:Ale skoro tak Cie to nurtuje... a "internety nie zapominają" wstawianych zresztą przez same "głupie" zawodniczki zdjęć czy filmów...
No to mała promocja :))

Skoro uważasz, że coś jest głupie, to po co sam tę głupotę promujesz na forum, mogąc poprzestać na tym, że w sieci można znaleźć dowody na niezbyt dobre prowadzenie się danej zawodniczki?
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 września 2016, 11:02

paulo2907 pisze:
Endrju pisze:Ale skoro tak Cie to nurtuje... a "internety nie zapominają" wstawianych zresztą przez same "głupie" zawodniczki zdjęć czy filmów...
No to mała promocja :))

Skoro uważasz, że coś jest głupie, to po co sam tę głupotę promujesz na forum, mogąc poprzestać na tym, że w sieci można znaleźć dowody na niezbyt dobre prowadzenie się danej zawodniczki?

Masz racje :) dalem edit.

A co do Ciebie matrix? Czy ty od wczoraj interesujesz się koszykówką? Podniecasz się tą zawodniczką tak jakby to była jakaś topowa zawodniczka... a to typowy bardzo przeciętny gracz *(zakontaktowany w zeszlym roku w Gorzowie za niewiele więcej niż "czapke gruszek" bo niestety finanse AZS-u bardzo małe były)...
a to że była najlepszym graczem ligi... tak mi się odrazu skojarzyła Małaszewska jak grała w Jeleniej Górze.... (tu chyba identyczne odzwierciedlenie) a jak przeszła do CCC to szybko jej poziom sportowy zweryfikowano. (z najlepszego gracza ligi do 5pkt na mecz) :D

O Cain: Jej niewątpliwym atutem i to chyba jedynym jest Jej wzrost...
minusem: notorycznie wali grzyby z pod kosza, strasznie wolno wraca do obrony,
no i łatka o której wyzej pisalem ;)

PS (bardziej cieszy mnie fakt takiego transferu w Toruniu niż smuci :) a jak jeszcze doszla by Anosike to jeszcze lepiej :) Kto jak nie Darek zna najlepiej te zawodniczki ? / Mysle ze w tym sezonie AZS nie bedzie juz tak mocno odstawal od pierwszej 6-tki i nie jedna niespodzianke sprawi.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 28 września 2016, 11:17

Myślę, że Cain i Małaszewska to zbyt daleko idące porównanie. Tym niemniej nie spodziewałbym się po niej w Toruniu takich cyferek jakie miała w Gorzowie.

Kosz-ykarz
Junior

Postautor: Kosz-ykarz » 28 września 2016, 12:28

Jak Cain byla w Gorzowie to byla cacy , jak poszla do Torunia to juz cacy nie jest......żenada..ale ok , wszystko zweryfikuje parkiet .

Poza tym oceniajac chlodniej szanse poszczegolnych zespolow do Gorzowa doszla przede wszystkim jeszcze jedna doswiadczona Polka ,bo w zeszlym roku wlasnie takowej czesto brwakowalo w meczach , a tak pierwsza piatka + mlodsze Szajtauer , Jaworska spokojnie moze powalczyc i z Lublinem , Toruniem , Bydgoszcza , przynajminej w meczach u siebie . Zreszta Gorzow i Bydgoszcz na tą chwile maja podobnie zbudowane skaldy tzn 3 zagraniczne + 2 jako takie Polki seniorki oraz mlodziez a tą lepsza ma jednak Gorzow . No ale wszystko zalezy od ,,jakosci'' Gorzowskich zagranicznych bo jednak Reid , czy Stallworth sa juz znane i wiemy co sie po niej spodziewac.
TRudno mi oceniac moją Energę , ale chyba gorzej niz w minonym sezonie to nie bedzie. Jeszcze dojdzie 4 z USA , oby cos tam potrafila to moze i jest szansa sie wlaczyc w walke o jakis krążek z czołowka .

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 28 września 2016, 12:42

Przede wszystkim to Gorzów był w tamtym sezonie słaby i Cain dużo łatwiej było się wyróżnić. Zobaczymy co pokaże w jak sądzę aspirującym do pierwszej czwórki Toruniu.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 września 2016, 13:04

bart_81 pisze:Przede wszystkim to Gorzów był w tamtym sezonie słaby i Cain dużo łatwiej było się wyróżnić. Zobaczymy co pokaże w jak sądzę aspirującym do pierwszej czwórki Toruniu.

Gorzowscy hipokryci i tyle, nie szanują swoich byłych gwiazd, a może niby "Wasz" Borys Nam coś jeszcze "Waszego" znajdzie 8) Cain w lepszym zespole może grać tylko lepiej.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 28 września 2016, 13:13

matrix pisze:
bart_81 pisze:Przede wszystkim to Gorzów był w tamtym sezonie słaby i Cain dużo łatwiej było się wyróżnić. Zobaczymy co pokaże w jak sądzę aspirującym do pierwszej czwórki Toruniu.

Gorzowscy hipokryci i tyle, nie szanują swoich byłych gwiazd, a może niby "Wasz" Borys Nam coś jeszcze "Waszego" znajdzie 8) Cain w lepszym zespole może grać tylko lepiej.

To że napisałem że w słabszym zespole łatwiej się wyróżnić to jest Twoim zdaniem brak szacunku? No gratuluję. Człowieku naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem. I kończę tą dyskusję bo i tak ma niewiele wspólnego z transferami.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 września 2016, 14:07

bart_81 pisze:
matrix pisze:

To że napisałem że w słabszym zespole łatwiej się wyróżnić to jest Twoim zdaniem brak szacunku? No gratuluję. Człowieku naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem. I kończę tą dyskusję bo i tak ma niewiele wspólnego z transferami.

A Tobie życzę i innym mniej zawiści. Cain jest u Nas i tyle, a wstawianie prywatnych zdjęć dziewczyny z portali społecznościowym jest dla mnie totalną żenadą, a może nawet pod paragraf podlega. Cwaniaczek gorzowski usunął ale za późno 8) Screena mam

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 września 2016, 14:30

Skoro screena masz to możesz pokazać swojej pani prezes :mrgreen: zeby przestrzegła owa zawodniczka przed podobnym zachowaniem :)
I człowieku radze udac sie do jakiegos terapeuty bo świat nie jest taki zły jak uważasz... i ani u mnie (ani myślę również u Bart81) nie ma ani kropli zawości. Twoja chora głowa wymyśla jakieś insynuacje. I proponuję skończyć ten off topic

Bart_81 co do porównania z Małaszewska... to uważam że podobnie jak Natalia w owym sezonie Cain w poprzednim swoje statystyki zawdzięczała słabością pozostałych dziewczyn (w tym szczególnie nietrafionych transferów zagranicznych). Zresztą sam wiesz jak to wyglądało w poprzednim sezonie... zupełny brak pomysłu na grę itd...
a i jeszcze dodałbym że dużo punktów Cain zdobywala w drugiej połowie spotkania gdzie przegrywaliśmy znaczną ilościa punktów i bylo już po meczu.
PS (Przypomnij mi może jeżeli był jakiś taki mecz gdzie od początku spotkania Cain ciągneła zespół?)

Tak tak wiem ze zaraz Matrix napisze ze kolejna zawisc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zapomomniałbym bo dopiero teraz mi sie skojarzyło z Anosike :D Bardzo dobry gracz... był 5-lat temu... nie wiem jak teraz (juz tak bardzo nie orientuje się w zagranicznych grajkach). Ale jedno co mi zostało w pamięci to to że kiedyś kontaktując ją w drugiej części sezonu (wydając ogromne pieniądze) potrafiła mieć zarezerwowany bilet do USA przed zakończeniem sezonu 8) Co mogło mieć/ miało wplyw (niech kazdy sobie sam wyciągnie wnioski) na szybkie zakończenie finału z Lotosem :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 września 2016, 19:31

Czemu cwaniaku usunąłeś fotki? Ze strachu? Żenade reprezentowałeś i nadal reprezentujesz bo coś się w Gorzowie urwało

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 28 września 2016, 19:53

Panowie, wyjaśnijcie to sobie na priv,ok?
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 września 2016, 11:33

przemoe pisze:Panowie, wyjaśnijcie to sobie na priv,ok?

Taka jest dyskusja z Matrixem :)
Przemoe zauważ proszę ze kazdy mój czy bart81 post jest na temat *(opinia na temat danej zawodniczki) w przeciwienstwie do matrixa który nie ma nic rozsadnego do napisania na temat poza najazdem na drugiego użytkownika forum.
Aż strach cokolwiek napisać na temat jakiejkolwiek zawodniczki z Torunia 8)

Porównanie z Małaszewska może faktycznie nie do końca w 100% trafione... bo nie przechodzi do jakiegoś mega mocnego klubu. Gdyby trafiła do Wisły czy CCC to w Eurolidze jej statystyki byłyby mocno zweryfikowane (własnie do poziomu Małaszewskiej grającej w CCC).

PS [ciach]

Właśnie widzę jak bardzo na temat był ten PS. Zatem pozwolicie, że skoro nie dociera jak do ludzi, to każdy kolejny odjazd w tę bocznicę spotka się z czymś bardziejszym niż tylko czerwona edycja ok?
Psz.
Ostatnio zmieniony 29 września 2016, 12:08 przez przemoe, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycieczki osobiste

Kosz-ykarz
Junior

Postautor: Kosz-ykarz » 30 września 2016, 06:41

23 latnia NIA MOORE ostatnim nabytkiem ENERGI i bedzie to prawdopodbnie jedną z najpiekniejszych koszykarek w lidze , moim zdaniem ;)

http://www.pomorska.pl/sport/koszykowka ... ,10685090/

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 października 2016, 10:27

Mała Wisła w Bydzi się robi.........Zohnova w Artego

Awatar użytkownika
justi
Kadet

Postautor: justi » 05 października 2016, 20:36

Do Cosinus Widzewa wraca żywa legenda naszego klubu – Aleksandra Pawlak!
http://widzewkosz.pl/ola-pawlak-powraca

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”