gns92 pisze:Kamile Nacickaite nie będzie grała w Polkowicach jak ktoś tam wcześniej pisał. Litwinka podpisała kontrakt z tureckim Nesibe.
Możliwe, że Sasa Cadjo będzie za nią.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gns92 pisze:Kamile Nacickaite nie będzie grała w Polkowicach jak ktoś tam wcześniej pisał. Litwinka podpisała kontrakt z tureckim Nesibe.
ChrisLbn pisze:To już komplet Europejek nad Bystrzycą - Ivana Jakubcova oficjalnie w Lublinie. Jak dla mnie, to ten tercet zawodniczek z Europy nie rzuca specjalnie na kolana. Ale ja jestem jedynie skromnym kibicem - w końcu ich wyboru dokonali przecież fachowcy. No i to oni biorą rzecz jasna odpowiedzialność za ten wybór i efekty na parkiecie...
https://azs.umcs.pl/slowackie-wzmocnien ... ki-cukier/
tommiiii pisze:Nie wiem na co tu kibice z Lublina liczyli
tommiiii pisze:Nie wiem na co tu kibice z Lublina liczyli. Zespół o średnim budżecie zatrudnia średnie koszykarki. Na pewno Europejki lepsze niż w zeszłym sezonie. Pytanie co z Amerykankami. Widac że w Lublinie jak zwykle apetyty wyższe niż możliwości.
Kosz-ykarz pisze:Mavunga poziomem powinna być chyba jak bydgoska Jilian Alleyne.
tommiiii pisze:Myślę że powinieneś z Twoja wiedzą i znajomością tematu zatrudnić się w jakimś klubie. Szkoda żeby taki fachowiec się marnował.
Ocenianie 21 czy 22 letniej Włoszki na podstawie jednego spotkania to hmmm... Dziwne
Mavunga to transfer chyba jednak z wyższej półki niż Alliyene
gns92 pisze:Kosz-ykarz pisze:Mavunga poziomem powinna być chyba jak bydgoska Jilian Alleyne.
Alleyne to w tej chwili moze Mavundze buty czyscic, patrzac na dotychczasowe osiagniecia i kluby w ktorych graly. Niemniej jednak, tak jak pisalem, mysle, ze Artego bedzie mialo pozytek z Alleyne i bedzie to jedna z lepszych podkoszowych w EBLK, ale nie ogarniam tego zachwytu wobec niej. W tej chwili widze juz przynajmniej kilka podkoszowych na podobnym albo lepszym poziomie niz ona, np. Mavunga, Gustafson, Bertsch, Hurt, Jones.
Co do Lublina, to zgadzam sie z wiekszoscia. Poki co wyglada to srednio, ale poczekajmy oficjalnie na amerykanki, zeby moc porownywac sile poszczegolnych zespolow.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 144 gości