TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
WYSOKI
Młodzik

Re: TRANSFERY - 2005/2006

Postautor: WYSOKI » 19 maja 2005, 18:48

Hersi pisze:
PZU Polfa Pabianice

Przybyły:

Odeszły: Carla da Costa (powrót Brazylia), Yuliya Korzeniewska (Rosja), Yulia Ivlieva, Tadeusz Aleksandrowicz (trener), Elżbieta Trześniewska (CCC Polkowice)

narazie jest 0 : 5 (przybyły : odeszły) ciekawe jak będzie dalej czyżby same straty :( , a może jakieś hity transferowe szykują :twisted:i będziemy postrachem dla Lotosu i całej ligi :twisted:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 maja 2005, 19:02

W obwodzie jest jeszcze Monika Sibora :lol: :lol:
A Mrozik z tego co wiem to sie nigdzie nie wybiera. 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 19 maja 2005, 19:30

no własnie jeszcze Monika Sibora. A nawet jak Mrozińska zostanie nie jest zawodniczką, która jest w stanie grac cały mecz a więc? Chyba, że Reda zostaje to zmienia trochę postać rzeczy. Ale po co komu 4 rozgrywające- bez sensu. Oczywiście jeśli wszystkie (Tyszkiewicz, Górczak, Waligórska, Sibora) są w obwodzie zainteresowania Szajka.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 maja 2005, 23:05

Przepraszam kto wpisuje te transfery??? Kto powiedział ze Szopen podpisał umowę z Brzegiem do cholery??? Prosze to wykreslic, sama zawodniczka nie potwierdza tej sytuacji, nie róbcie bałaganu i nie wpisujcie transferów niepewnych, albo prosze je wpisywac jako domysły, lub niepewne transfery!!!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 09:01

mati pisze:no własnie jeszcze Monika Sibora. A nawet jak Mrozińska zostanie nie jest zawodniczką, która jest w stanie grac cały mecz a więc? Chyba, że Reda zostaje to zmienia trochę postać rzeczy. Ale po co komu 4 rozgrywające- bez sensu. Oczywiście jeśli wszystkie (Tyszkiewicz, Górczak, Waligórska, Sibora) są w obwodzie zainteresowania Szajka.

no wiec wlasnie! jesli Krupa zostanie w Poznaniu(miejmy nadzieje:]) to zapewne ona bedzie grala najwiecej, potem Monika Sibora a Waligórska i Górczak beda grzaly lawke. Nie rozumiem tego Szajka, co on chce grac czterema rozgrywajacymi i jedna podkoszowa :shock: :? zamiast zajac sie utrzymaniem w klubie pozostalych zawodniczek to trener jak narazie sprowadza same rozgrywajace :? cos mi tu nie pasuje :?

PS: no chyba ze kazda rozgrywajaca bedzie grala jedna kwarte(dlatego sa cztery narazie) ale to przeciez bylby absurd!

PS2: to co? czekamy na piata rozgrywajaca? a, przepraszam, pomylilem sie: jesli w przyszlym sezonie bedzie takze u nas grala Weronika Idczak to mamy prosze państwa juz 5(słownie: pięć) rozgrywajacych :shock: :shock:
reloaded :]

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 maja 2005, 09:03

Pisałem już, że taki układ jaki widać w 1 poście jest... krótko mówiąc nieprawdziwy. Trzeba podzielić na transfery FAKTY i zupełnie innym (np. kolorem) PLOTKI I DOMYSŁY. Jeśli ten wątek ma mieć racje bytu to trzeba to zrobić, jeśli nie - to założyć nowy.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 20 maja 2005, 09:04

Mikey pisze:Przepraszam kto wpisuje te transfery??? Kto powiedział ze Szopen podpisał umowę z Brzegiem do cholery??? Prosze to wykreslic, sama zawodniczka nie potwierdza tej sytuacji, nie róbcie bałaganu i nie wpisujcie transferów niepewnych, albo prosze je wpisywac jako domysły, lub niepewne transfery!!!

no i tu zgadzam sie z Mikey'm. Prowadzi rozmowy ale nic jeszcze nie podpisala......

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 20 maja 2005, 14:35

Mytek pisze:
mati pisze:no własnie jeszcze Monika Sibora. A nawet jak Mrozińska zostanie nie jest zawodniczką, która jest w stanie grac cały mecz a więc? Chyba, że Reda zostaje to zmienia trochę postać rzeczy. Ale po co komu 4 rozgrywające- bez sensu. Oczywiście jeśli wszystkie (Tyszkiewicz, Górczak, Waligórska, Sibora) są w obwodzie zainteresowania Szajka.

no wiec wlasnie! jesli Krupa zostanie w Poznaniu(miejmy nadzieje:]) to zapewne ona bedzie grala najwiecej, potem Monika Sibora a Waligórska i Górczak beda grzaly lawke. Nie rozumiem tego Szajka, co on chce grac czterema rozgrywajacymi i jedna podkoszowa :shock: :? zamiast zajac sie utrzymaniem w klubie pozostalych zawodniczek to trener jak narazie sprowadza same rozgrywajace :? cos mi tu nie pasuje :?

hmm...chyba trochę źle rozumujesz. Słuchaj...ja napisałem, ze są w obwodzie zaintersowania Szajka...jeżeli są bo tam naprawdę to nikt nie wie! Sam trener nie wydał jeszcze żadnych decyzji oficjalnie a na forum pojawiły się wpisy gości... wiec mysle, ze nie ma co panikowac. I nie mogę zgodzić się z tym, że 'Mała' jest słaba - jest wiele wiele lepsza od Sibory- pozatym miała w poprzednim sezonie to czego Sibora nie miala czyli bardzo dużo minuta na parkiecie co w jej wieku procentuje. Waligórska też grzała cały czas łąwę- to był błąd- to się będzie mścić.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 20 maja 2005, 16:26

Mikey pisze:Przepraszam kto wpisuje te transfery??? Kto powiedział ze Szopen podpisał umowę z Brzegiem do cholery??? Prosze to wykreslic, sama zawodniczka nie potwierdza tej sytuacji, nie róbcie bałaganu i nie wpisujcie transferów niepewnych, albo prosze je wpisywac jako domysły, lub niepewne transfery!!!

Ja powiem tak - pożyjemy, zobaczymy 8)

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 20 maja 2005, 16:28

simon pisze:Pisałem już, że taki układ jaki widać w 1 poście jest... krótko mówiąc nieprawdziwy. Trzeba podzielić na transfery FAKTY i zupełnie innym (np. kolorem) PLOTKI I DOMYSŁY. Jeśli ten wątek ma mieć racje bytu to trzeba to zrobić, jeśli nie - to założyć nowy.

OK jutro pozmieniam na "kolorowanki" :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 maja 2005, 19:29

Hersi pisze:

Ja powiem tak - pożyjemy, zobaczymy 8)
Ok ale najpierw pozyjemy a póki co Szopen jest zawodniczka ŁKS i nie ma żadnych oficjalnych podstaw zeby mówić o zmianie przez nią barw klubowych. To moze jedynie jej zaszkodzić.
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 maja 2005, 15:45

CCC Polkowice

Przybyły: Elżbieta Trześniewska (Polfa Pabianice), Magda Leciejewska (SMS ?),

Odeszły: Natalia Waligórska (AZS Poznań?), Agnieszka Pałka (Polfa?, Francja?)

kazimierz
Nowy na forum

Postautor: kazimierz » 23 maja 2005, 13:28

aga szott zostaje w azs gorzow
mleko

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 23 maja 2005, 14:13

Wisła podpisała kontrakt na następny sezon z Tofikiem , info z naszego forum
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

gosc

Postautor: gosc » 23 maja 2005, 14:57

A ja słyszałem, że do Pabianic szykuje się wraz z trenerem Herktem Krupa

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”