TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 05 czerwca 2005, 09:57

Srednio .... podoba mi się to że próbujesz udowodnić, iż trenerzy wprowadzając Agnieszkę na boisko kazali jej tylko bronić, robić zasłony i przechwyty. Koszykówka to zarówno gra w ataku i obronie - raczej nie robi się zmian co 30 sek i jedna piątka atakuje a druga broni. Trenerzy od zawodników będących na boisku wymagaja zarówno jednego jak i drugiego, a przede wszystkim rzucania punktów - bo o to chyba w tym wszystkim chodzi prawda :P

wszystkie transfery Polfy nie były udane skoro cel w postaci złota nie został osiągniety
dodam transfery trenerskie i zawodnicze gwoli jasności

Niestety, trudno sie nie zgodzić - liczy sie efekt końcowy - w mojej pracy też mnie rozliczają z wyników - mam je osiągnąć według określonych norm i obowiązków - skoro ich nie osiągnę - przyjdzie ktoś kolejny który może je osiągnie, a ja będę dla nich pracownikiem nie trafionym. :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 czerwca 2005, 10:05

Niczego nie chcę dowodzic a jedynie zaznaczyć ze koszykówka to cos więcej niz statystyki i rozliczanie gracza wyłącznie na ich podstawie jest nieporozumieniem. Zreszta w tej dyskusji nie chodzi mi o to czy Polfa będzie rozliczana czy nie. Zaczęło sie od tego ze ktoś mądry inaczej stwierdził tu że transfer Guśki do Pabianic był kompletnie nieudany. Jeśli Ty również się z tym zgadzasz to dalsza dyskusja jest bezzasadna :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 05 czerwca 2005, 10:08

Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmy :wink: i tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.

A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??

Alexxx

Postautor: Alexxx » 05 czerwca 2005, 13:43

Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmy :wink: i tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.

A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??

Karolina będzie w Meblotapie

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 05 czerwca 2005, 18:10

Alexxx pisze:
Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmy :wink: i tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho :D :-$ :) :)
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 czerwca 2005, 18:16

:lol: :lol: :lol: Natalia - za pózno... hihi.. tylko na to czekałem - info już w TRANSFERACH ;) hihi... tajemnica poliszynszyla (hihi) ujrzała oficjalnie światło dzienne;)
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2005, 18:40 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 05 czerwca 2005, 18:28

Alexxx pisze:

Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym. :D
Obrazek

Obrazek

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 18:30

A Tatiany Troiny nikt nie chce :?: :mrgreen:
Bo chociaż by grała w Polsce :mrgreen:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 czerwca 2005, 18:38

Kibic! a jak Ci powiem , że bedzie grała w Krakowie to bedziesz obecny na każdym meczu u nas?? bo jeśli nie to czy można się juz zająć piękną białorusinką?? :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 18:41

osesek pisze:Kibic! a jak Ci powiem , że bedzie grała w Krakowie to bedziesz obecny na każdym meczu u nas?? bo jeśli nie to czy można się juz zająć piękną białorusinką?? :lol:

Ty mnie nie denerwuj mam to :dupablada gdzie będzie grała :!: nie obrażajac zawodniczek i kibiców innych drużyn bo nigdzie w Polsce nikt jej nie będzie lubił tak ja w Gdyni :!:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 czerwca 2005, 18:45

okropny nerwus z Ciebie!! hehe
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 19:23

i jeszcze zapomniałem dopisać żeby jej dobrze płacili i żeby dużo grała :)

tak ostatnio jestem nerwowy Wszyscy mnie denerwują na czele z Prezydentem Gdyni :lol: bo zabrał to co powinno być moje :wink: :? 8)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

przyjaciek kosz

dyskusja

Postautor: przyjaciek kosz » 05 czerwca 2005, 19:33

przeczytałem wszytskie wpisy i do końca nie wiem, kto ma rację.
Według mnie odejscie Jaroszewicz to duża starta dla Pabianic. Dlaczego? Po pierwsez za pieniądze, które otzrymywała można zatrudnić jedynie juniorkę. Po drugie - stepniewski zostal mimo woli niewolnikiem Dragana Popovicia, który nie tylko załatwia wysokie kontraklty, ale też bierze prowizję.
Niech bierze, ale pod warunkiem, że jego zawodniczki gwarantują sukecs. Tymczasem jest odwroitnie. Panti, Toma - to wydatek m-cu około 40 tys. Twoja matka i ojciec razme nie zarabiaja takiej forsy nawet w ciągu całego roku. Ale pracują uczcziwie. Tymczasem Panti oraz Toma pracuje o wiele gorzej od Twoich starch.
Wlkrote pojawią się kolejne gwiazfy - Baeta, Palka Cieciarks, - wszytskie dzeiwczyny Dragana. I co będzie najwyżej czwarte miejsce.
Po prostu stepniewski od kilku lat przeinwestiwal i teraz musi odejśc.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 czerwca 2005, 20:10

No właśnie. I tu istnieje sedno sprawy, zauroczenie Stępniewskiego Draganem :evil: :!: Nie oszukujmy się, Jaroszewicz nie jest perspektywistyczną zawodniczką i pozbycie się jej byłoby dobrym krokiem gdyby na miejsce Agnieszki została ściągnięta młoda, zdolna zawodniczka z kontraktem na kilka lat. Tylko znając życie, w zwolnione miejsce zostanie zatrudniona kolejna "najemniczka od Dragana", raczej nie przyszłościowa, w dodatku zapewne z zagranicy. Po co to nam??? Sorry bardzo ale jeśli tak ma się stać to już wolałbym by została w drużynie "nieprzyszłościowa" Jaroszewicz, która mimo wszystko gwarantowała pewien poziom.
Cóż, nasi działacze jak zwykle robią wszystko na opak. Niestety, ale przez ostatnie lata został zmarnowany i rozbity cały system szkoleniowo - kadrowy tworzony przez dziesiątki lat przez pana Langierowicza. Efekt?? Praktycznie brak wychowanek w drużynie, mało tego, chcą się pozbyć ostaniej - Reni Piestrzyńskiej, pusta hala, brak sukcesów w rozgrywkach młodzieżowych, coraz gorsze wyniki na arenie krajowej.
Czas oprzytomnieć i zatrzymać ten proces, bo za kilka lat, nie bedzie już czego odbudowywać!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 czerwca 2005, 20:38

Szymon, stawiam Ci piwo.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”