Seba pisze:Ja myślę więc, że nic się nie zmieni - Proszczenko i Makowska zostaną w swoich klubach![]()
A jak nie zostaną, to będzie znaczyło, że nie myślisz? Czy tylko, że słabo myślisz?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Don Igłata pisze:Seba pisze:Ja myślę więc, że nic się nie zmieni - Proszczenko i Makowska zostaną w swoich klubach![]()
A jak nie zostaną, to będzie znaczyło, że nie myślisz? Czy tylko, że słabo myślisz?
Seba pisze:Don Igłata pisze:Seba pisze:Ja myślę więc, że nic się nie zmieni - Proszczenko i Makowska zostaną w swoich klubach![]()
A jak nie zostaną, to będzie znaczyło, że nie myślisz? Czy tylko, że słabo myślisz?Ostatnio z myśleniem u mnie słabo... to fakt
Zawsze można Donie poprzeć ten dylemat małym zakładzikiem o piwo
hihihi
...
Don Igłata pisze:Seba pisze:Tak na marginesie nie wierzę, że Brzeg byłby w stanie dać więcej albo choćby tyle samo...
W tym zagwozdka, że w ostatnich wielu latach Brzeg jak" mówi", że daje ... to daje; a są tacy, że jak" mówią" że dają ... to mówią.![]()
![]()

Mikey pisze:Ależ ja np nie mam powodu zeby Ci nie wierzyć Qiero. W zasadzie bardziej wierzę Tobie niż Makowskiej, która uprawia swoista politykę i robi w jajo naszych ludzi w klubie, szczerze mówiąc nie wiem na co liczy, tzn wiem na coale te działania sa conajmniej śmieszne gdy jest tajemnicą poliszynela jak sprawa wygląda. Wszyscy o tym wiemy, wiedza trenerzy innych klubów niż ŁKS i Odra a pani M. myśli ze to tajemnica
qiero pisze:Jeszcze raz wracam do sprawy transferów Odry i pewnych nieścisłości z nimi związanych. Te nieścisłości właściwie wynikały z postów innych osób... Byłem dzisiaj w klubie i mogę zapewnić, że zawodniczki, o których pisałem, że przychodzą lub zostają w Brzegu są pewne. Widziałem kontrakty na własne oczy i podpisy na nich, w tym Agnieszki Makowskiej i Leny Proszczenko, o których najwięcej pisano.
Mikey pisze:Ależ ja np nie mam powodu zeby Ci nie wierzyć Qiero. W zasadzie bardziej wierzę Tobie niż Makowskiej, która uprawia swoista politykę i robi w jajo naszych ludzi w klubie, szczerze mówiąc nie wiem na co liczy, tzn wiem na coale te działania sa conajmniej śmieszne gdy jest tajemnicą poliszynela jak sprawa wygląda. Wszyscy o tym wiemy, wiedza trenerzy innych klubów niż ŁKS i Odra a pani M. myśli ze to tajemnica
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości