zresztą - ogólnie jak dla mnie cała ta sprawa to "rybka"...
my na tym niewiele stracimy - a Brzeg jeszcze mniej zyska, a cała sprawa tylko o to - że w "TRANSFERY" musimy koncentrować się na niepodważalnym identyfikowaniu kolorów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Widzisz Pamela każdy ma swojego własnego Szopena, którego bedzie bronić na forum i ja nie mam nic przeciwko temu. Cel jak wspomniał simon jest oczywisty, bo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi. Czy ja się jej czepiam...? Nie wydaje mi się że bardziej niż innych, a ze sama komplikuje całą sytuacje więc sie czepiamPamela pisze:No i znowu sie czepiasz Szopena-ne ladnie![]()
Jako iż każdy bezsens ma swój cel więc poczynania Szopena (choć na 1 rzut oka wydają sie głupie) mają konkretny cel i nie nam oceniać czy jest cacy czy bee
Uprzedzając następne pytanie..Dalej bede jej "bronić" na forum

simon pisze:Matii pisze:Seba, dlaczego zmieniles kolor u nas jesli chodzi o Dorote Piatkowska ??
bo też się pojawił wywiad, w którym ktoś daje do zrozumienia, że rozmowy trwają...
oki. oki - nie ma sprawy - zmieniamy zatem znów na zielono, skoro macie w tej sprawie pewność.Hersi pisze:simon pisze:Matii pisze:Seba, dlaczego zmieniles kolor u nas jesli chodzi o Dorote Piatkowska ??
bo też się pojawił wywiad, w którym ktoś daje do zrozumienia, że rozmowy trwają...
To nie był żaden wywiad, tylko jakis dziennikarzyna napisał, że być może Dorota trafi do ŁKS-u co już wtedy nie było prawdą, bo Dorota jest od 29 czerwca zawodniczką Meblotapu
simon pisze:oki. oki - nie ma sprawy - zmieniamy zatem znów na zielono, skoro macie w tej sprawie pewność.Hersi pisze:simon pisze:Matii pisze:Seba, dlaczego zmieniles kolor u nas jesli chodzi o Dorote Piatkowska ??
To nie był żaden wywiad, tylko jakis dziennikarzyna napisał, że być może Dorota trafi do ŁKS-u co już wtedy nie było prawdą, bo Dorota jest od 29 czerwca zawodniczką Meblotapu
Viallos pisze:simon pisze:oki. oki - nie ma sprawy - zmieniamy zatem znów na zielono, skoro macie w tej sprawie pewność.Hersi pisze:simon pisze:Matii pisze:Seba, dlaczego zmieniles kolor u nas jesli chodzi o Dorote Piatkowska ??
Mogę potwierdzić - rozmawiałem z Dorotą jakieś 2 dni temu i powiedziała że podpisała!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości