TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 16 lipca 2005, 15:39

GURU pisze:
qiero pisze:Małgorzata Morka -> Kennesaw State - Cukierki Odra Brzeg

Skład Cukierków jest już zamknięty.

Bardzo dobrze że udało sie dosć szybko skompletować sklad. Mamy praktycznie 2 wyrównane piątki. Juz nie moge sie doczekać sezonu.

wygląda to naprawdę obiecująco...
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 lipca 2005, 17:43

Maly blad Seba popelniles w Liscie Transferowej mianowicie Magdalena Rzeznik przeszla do Odry Brzeg z Teczy Leszno a nie z Unii jak ty napisales! Unia to klub zuzlowy! :lol:

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 25 lipca 2005, 08:52

Daria Cybulak - Meblotap Chełm --> BBV Leipzig Eagle
Kristina Hołowczyc - Odra Brzeg --> Meblotap Chełm

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 25 lipca 2005, 09:09

Hersi pisze: Kristina Hołowczyc - Odra Brzeg --> Meblotap Chełm

No proszę...
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 lipca 2005, 13:24

MARIO pisze:
Hersi pisze: Kristina Hołowczyc - Odra Brzeg --> Meblotap Chełm

No proszę...

Znalazła się :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 26 lipca 2005, 14:16

Pamietasz Seba jak przy rozmowach na temat kontraktow Zurkowskiej czy Piestrzynskiej pisales ze dopoki nie bedzie oficjalnych informacji z klubu badz od samej zawodniczki to nie potwierdzisz tego w liscie transferowej kolorem - pewny transfer. Pare postow wczesniej Hersi tylko napisal: Hołowczyc (Brzeg) --> Meblotap Chelm. Wiec ani oficjalne info z klubu ani brak potwierdzenia od zawodniczki a Ty wstawiles na zielono czyli ze pewny transfer. Widac ze jezeli chodzi o zawodniczki wogole Ciebie nie interesujace to nie musisz miec potwierdzenia, a ja Ci powiem ze o Holowczyc mozna przeczytac tylko w lubelskiej prasie ze trener Depta jest dogadany z Bialorusinka. Ale zero informacji na temat podpisanego kontraktu. Tutaj nie chodzi mi o to ze Holowczyc moze nie zagrac tylko o fakt ze wprowadzacie jakies reguly zeby pozniej sie ich nie trzymac :lol: trzymacie sie ich tylko wtedy gdy Wam jest wygodne to 8)

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 lipca 2005, 14:20

Wczoraj trener Depta był w Brzegu i z tego co wiem, Krycha jest juz w Chełmie na bank.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 lipca 2005, 14:22

qiero pisze:Wczoraj trener Depta był w Brzegu i z tego co wiem, Krycha jest juz w Chełmie na bank.

Szkoda mi Kryśki bo miala wielką szanse rozinąć skrzydła w tym sezonie.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 lipca 2005, 19:18

Matii - ... UFAM ludziom, jeśli kogoś znam, a trochę czasu już na forum jestem, więc zdążyłem poznać, to wyrabiam sobie opinię. Nie wiem, czy pamiętasz - Twoje informacje pojawiły się również na zielono i co... sam wiesz co... zmieniłem więc trochę zdanie co do oceny podawanych info i podchodzę do nich z dystansem. Każda poważna osoba na tym Forum mam nadzieję zdaje sobie sprawę, że podanie informacji, która następnie okaże się bzdurą, skompromituje Jego, jako wiarygodne zródło takich informacji na dłuzszy czas. Ja, pisząc o pewnych sprawach, zdaję sobie z tego również, że ponoszę za ich rzetelność odpowiedzialność - w sprawach takich transferów, które tak bardzo Cię wzburzyły muszę niestety ufać komuś innemu... tak długo, dopóki ten "ktoś" po prostu nie zawiedzie tego zaufania. Nie oznacza to, że są to informacje na 10000% pewne, ale nie mam wielkiego wyboru niestety. Reguły wprowadzone dotyczą raczej osób więc, które podają info bardziej niz sposobu ich podania. Wiadomość "oficjalna" klubu, podana na stronie WWW, również może okazać się nieprawdziwa, więc nie widzę powodu szczerze mówiąc, by bardziej ufać im niż osobom, które wielokrotnie pisały prawdę i dotąd nie wprowadziły nikogo w błąd. Jeśli pamiętasz też, nie miałem do Ciebie pretensji o tamte informacje, bo rozumiem sytuację... nie zmienia to jednak oceny rzetelności od tamtej chwili. Masz więc rację - ja i Simon, bo on też "obsługuje" Listę Transferową, piszemy tak, "jak nam wygodnie" - oceniając często zdroworozsądkowo niektóre "fakty"... dotąd tylko raz poważnie wtopiliśmy, więc i tak nie jest zle...

I tyle w temacie.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 26 lipca 2005, 20:43

a ja właśnie uściśliłem sytuację ŁKS

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 lipca 2005, 20:47

Jeśli chodzi o listę transferową w Odrze, to Monika Stańczak do nas nie wróci, a z tego co słyszałem to jest przymierzana do ŁKS-u.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 lipca 2005, 21:27

CCC Polkowice

Odeszły:
Urszula Stempniewicz (koniec kariery)
Justyna Kłosińska (ciążą)
Agnieszka Pałka (Francja?) odeszła do Polfy
Natalia Waligórska (AZS Poznań?) można usunąć "?"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 lipca 2005, 22:20

qiero pisze:Monika Stańczak tego co słyszałem to jest przymierzana do ŁKS-u.
O matko :shock: !!!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 27 lipca 2005, 00:17

A ja tak szczerze mówiąc szkoda mi troche Magdy Arażny że skonczyła karierę. Nie wiem ale jakąś taką sympatią darzyłem tą zawodniczkę przynajmniej z parkietu :)

simon nzl

Postautor: simon nzl » 27 lipca 2005, 10:30

Istotnie, Magda Arażny w/g mnie mogłaby z powodzeniem występować w TBL - powtarzam, JAK DLA MNIE - bo ja akurat nic do gadania nie mam oczywiście.
Pamiętam ją szczególnie z początku sezonu gdzie wykonywała sporą pracą na boisku i była wartościowym graczem - bardzo wartościowym nawet.
Oczywiście nie twierdzę, że Magda to jakiś powiedzmy duży talent - no nie wiem... ale z pewnością dobrze prowadzona w zespole i do tego gdyby sama koncentrowała się bardziej... słowem - dla mnie szkoda, zwłaszcza że darzyłem ją jakoś szczególną akurat sympatią (choć jej osobiście nie znam).

Słowem - powodzenia w tym co teraz będziesz robić

Jeśli chodzi o Monikę, to nieoficjalnie - ale potwierdzam...

Ps. Mikey - a jakieś lepsze rozwiązania widzisz tak "na szybko"?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”