Postautor: Seba » 26 lipca 2005, 19:18
Matii - ... UFAM ludziom, jeśli kogoś znam, a trochę czasu już na forum jestem, więc zdążyłem poznać, to wyrabiam sobie opinię. Nie wiem, czy pamiętasz - Twoje informacje pojawiły się również na zielono i co... sam wiesz co... zmieniłem więc trochę zdanie co do oceny podawanych info i podchodzę do nich z dystansem. Każda poważna osoba na tym Forum mam nadzieję zdaje sobie sprawę, że podanie informacji, która następnie okaże się bzdurą, skompromituje Jego, jako wiarygodne zródło takich informacji na dłuzszy czas. Ja, pisząc o pewnych sprawach, zdaję sobie z tego również, że ponoszę za ich rzetelność odpowiedzialność - w sprawach takich transferów, które tak bardzo Cię wzburzyły muszę niestety ufać komuś innemu... tak długo, dopóki ten "ktoś" po prostu nie zawiedzie tego zaufania. Nie oznacza to, że są to informacje na 10000% pewne, ale nie mam wielkiego wyboru niestety. Reguły wprowadzone dotyczą raczej osób więc, które podają info bardziej niz sposobu ich podania. Wiadomość "oficjalna" klubu, podana na stronie WWW, również może okazać się nieprawdziwa, więc nie widzę powodu szczerze mówiąc, by bardziej ufać im niż osobom, które wielokrotnie pisały prawdę i dotąd nie wprowadziły nikogo w błąd. Jeśli pamiętasz też, nie miałem do Ciebie pretensji o tamte informacje, bo rozumiem sytuację... nie zmienia to jednak oceny rzetelności od tamtej chwili. Masz więc rację - ja i Simon, bo on też "obsługuje" Listę Transferową, piszemy tak, "jak nam wygodnie" - oceniając często zdroworozsądkowo niektóre "fakty"... dotąd tylko raz poważnie wtopiliśmy, więc i tak nie jest zle...
I tyle w temacie.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']