Jeśli chodzi o ilość, to według mnie lepiej będzie grać po 5 niż po 4 z jednym rezerwowym.
A w kwestii formalnej, to ustalajcie sobie zasady jakie tam chcecie. Jak komuś nie będą one pasować to nie przyjedzie. Proste.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Szymon pisze:(...)
A w kwestii formalnej, to ustalajcie sobie zasady jakie tam chcecie. Jak komuś nie będą one pasować to nie przyjedzie. Proste.
Szymon pisze:mati pisze:aaa i mam jeszcze jedną propozycję. jestem za tym abyśmy jako kibice żeńskiej grali Moltenem lub Badenem co tam macie w klubie tymi mniejszymy:) Proszę o rozpatrzenie
Taaaa..... i co jeszcze??? Może jeszcze mamy grać w butach w jednym kolorze i wprowadzimy zakaz twardej gry i robienia wsadów??
Powoli te wszystkie pomysły zaczynają mnie wkurzać. Z prostej sprawy zaczyna sie robić jakieś kombinacje. Po co??
Seba pisze:Czyli widzę, że te wszystkie namowy, by coś robić wogóle i obietnice, że będziesz pomagał, nawet w tak prostej sprawie już zeszły na daleki plan
Seba pisze:Co do 4 x 10... ja wytrzymam nawet 4 x 20... to nie oto chodzi... policz Szymon ile czasu trzeba będzie każdego dnia spędzić na sali, jeśli tak jak planowaliśmy zgłosi się 8 zespołów i zagramy pierwszego dnia w dwóch grupach, po 4 zespoły, każdy z każdym... ehhh.. na jeden mecz trzeba będzie liczyć godzinę... niestety na naszej sali boisko jest jedno, nie da się grać kilku meczy jednocześnie... Zróbmy turniej z rozsądkiem - tak, żeby na swój następny mecz nie czekać potem dwie, trzy godziny

Szymon pisze:(...)I szczerze mówiąc, to nie wiem w czym mógłbym Ci pomóc![]()
(...)
Belfer pisze:A może zagrajmy każdy mecz do 100 punktów![]()
![]()
![]()
![]()
Ale serio, wydaje mi się, że są dwa dobre rozwiązania 2x15 lub 4x7.
Mytek pisze:ja jestem za 4x7 lub nawet(ewentualnie) 4x5 (choc to chyba raczej za krotko).....
a moze zagramy systemem pucharowym? na poczatek losowanie, potem cztery ćwierćfinaly, potem zespoly zwycieskie walcza o miejsca 1-4 a przegrane o 5-8.
Żołnierz1 pisze:paździoch-osanka pisze:Dobra zabawa bedzie...:D:D tylko zeby zadnych kontuzji nie bylo...
No i moze pomyslcie o zalawieniu Cheerliders...:D:D ajjj...
;);) pozdrowienia
Zawsze można utworzyć zespół ...... mieszankę. Ja-Poznań, Pażdzioszek-Zgorzelec,........

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości