Seba pisze:KOMUNIKAT!!!
Do końca tego tygodnia przyjmowane będą jeszcze zgłoszenia zespołów do Turnieju Kibiców (ostatni weekend września)! Prosiłbym zespoły chętne do wystartowania o konkretne potwierdzenie chęci uczestnictwa - najlepiej wraz z imiennym podaniem składu. Póki co pewny jest udział 5 zespołów + Włókniarz Pabianice, którzy mam nadzieję nie zawiodą i się pojawią (Belfer bedzie na 10000%... pewniak;) ... Pozdrowionka!:) ). Najlepiej, by wystartowało 8 drużyn, więc apeluję do kibiców ŁKSu (aby wspomogli Mikeya w wysiłku koszykarskim ... Simon??? Mam nadzieję, że się widzimy?), CCC Polkowice (aby uzupełnili Brzydkiego ...i może Kubę... w drużynie reprezentującej swój klub) i także AZSu Gorzów (macie tak blisko, więc... wstyd by było nie przyjechać). W niedzielę 11 września przeprowadzone zostanie losowanie grup, a w następnym tygodniu będę już rezerwował noclegi (przypominam - 15 złotych od osoby).
Pozdrowionka dla wszystkich kkforumowych Uczestników:)
konkretny sklad osobowy druzyny Kibicow AZS-U Poznan zostanie podany do konca tego tygodnia, mysle ze bedzie to okolo 8 osob.
Nie chce sie za kogos wypowiadac, ale pewni sa juz: Mytek, Maras, Miru, Wrona, Bury, Łukasz. Nie wiem jeszcze co z Majorkiem, poza tym musze pogadac z dwoma kibicami AZSu ktorzy nie udzielaja sie na tym forum(narazie) - tacy tez mam nadzieje moga grac, to w koncu tez kibice:]
pozdrawiam
PS: zapomnialem jeszcze dodac ze od jutra KK AZS wznawia treningi, oraz to ze naszym trenerem bedzie Łukasz K. (o czym sam zaintersowany jeszcze nie wie

)
PS2: mam nadzieje ze to losowanie odbedzie sie komisyjnie i nie bedzie zadnych niedomowień