MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 sierpnia 2005, 00:07

Mikey pisze:Ponieważ jak sie obawiam będę samotnie reprezentował ŁKS czekam na oferty innych klubów, kwestie płacowe do przedyskutowania :wink:

sprzedawczyk... :evil:

A samotnie weź na swe piersi ciężar odpowiedzialności za postawę ŁKS w turnieju! - jak chcesz, to oczywiście (za drobną opłatą) mogę Ci udzielić wcześniej kilka jakże cennych rad i wskazówek...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 sierpnia 2005, 00:30

Hmmm... no nie mów Simon, że pozwolisz koledze się samemu szlajać po tak obcych i wrogich terenach ;) Eeeee... nie wypada!!! :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 sierpnia 2005, 03:07

Kurna simon jaki sprzedawczyk? Wszak wchodząc do jakiejkolwiek druzyny wnoszę tam nazwę ŁKS ( dalsza częśc nazwy ekipy w zależności kto zasili zespół ;) )i wszelkie splendory po turniejowym zwycięstwie mojej druzyny spłyną na Łódzki K.S. , przywiozę do Łodzi puchar, medale i nagrody pienieżne jako kapitan tego zespołu :D
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 września 2005, 12:16

KOMUNIKAT!!!

Do końca tego tygodnia przyjmowane będą jeszcze zgłoszenia zespołów do Turnieju Kibiców (ostatni weekend września)! Prosiłbym zespoły chętne do wystartowania o konkretne potwierdzenie chęci uczestnictwa - najlepiej wraz z imiennym podaniem składu. Póki co pewny jest udział 5 zespołów + Włókniarz Pabianice, którzy mam nadzieję nie zawiodą i się pojawią (Belfer bedzie na 10000%... pewniak;) ... Pozdrowionka!:) ). Najlepiej, by wystartowało 8 drużyn, więc apeluję do kibiców ŁKSu (aby wspomogli Mikeya w wysiłku koszykarskim ... Simon??? Mam nadzieję, że się widzimy?), CCC Polkowice (aby uzupełnili Brzydkiego ...i może Kubę... w drużynie reprezentującej swój klub) i także AZSu Gorzów (macie tak blisko, więc... wstyd by było nie przyjechać). W niedzielę 11 września przeprowadzone zostanie losowanie grup, a w następnym tygodniu będę już rezerwował noclegi (przypominam - 15 złotych od osoby).

Pozdrowionka dla wszystkich kkforumowych Uczestników:)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 05 września 2005, 14:29

Seba... jak by byl u nas w Zgorzelcu KK Osy :D:D:D to pewnie by przyjechali... :D:D:D heh... :P a tak to tylko ja przyjade... :P:P:P heh... :D:D:D jak bedzie komus brakowac zawodnika... :D:D:D to moge... :D:D:D a teyyy... Talar... to jak gramy czy nie... :D:D:D hihihi... :D:D:D ajjj :P
Pozdrowienia... :D:D:D
NMPBZ 23 i TTE i N69 :D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 05 września 2005, 21:26

no ja moge zagrac jakby komus brakowalo zawodnika, albo tam cos, to ejstem do dyspozycji :lol: sluze pomoca:P :P Seba mam nadzieje ze tam znajdzie sie jakas funkcja dla mnie :lol: pozdrawiam i do zobaczenia na MPK :D SMS :wink:
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 05 września 2005, 21:30

dobra to jak tak sie bawimy to ja robie po swojemu...hihihih seba juz chyba sie domysla ;D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 września 2005, 21:33

a moze taki tymczasowy transfer do AZSu :?: :wink: <zart> od teraz AZS zbroi sie na ewentualne derby, ktore wygrac musimy 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 września 2005, 22:17

talar pisze:no ja moge zagrac jakby komus brakowalo zawodnika, albo tam cos, to ejstem do dyspozycji :lol: sluze pomoca:P :P Seba mam nadzieje ze tam znajdzie sie jakas funkcja dla mnie :lol: pozdrawiam i do zobaczenia na MPK :D SMS :wink:

ehhhh... raczej chciałbym uniknąć tego, by zawodowcy dawali nam - prostym kibicom, lekcję koszykówki nawet przy okazji tej zabawy ;) Ale jako prawa ręka organizatora nie będziesz się mogła opędzić od funkcji... hihi... to Ci mogę obiecać ;) I to funkcje nie tylko parolowe będą 8)

Mati - wiem, że u Ciebie ciężko o kibiców (hehe... joke), ale myślę, że aż tak się nie boisz, żeby jakieś szczwane plany tu przeprowadzać :))) Dacie radę!:)

Ludzie ZGŁASZAJCIE SIĘ!!! :)))))) Czy 8 zespołów kibicowskich to aż tak dużo, żebyśmy nie dali rady???

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 września 2005, 22:27

Seba pisze:KOMUNIKAT!!!

Do końca tego tygodnia przyjmowane będą jeszcze zgłoszenia zespołów do Turnieju Kibiców (ostatni weekend września)! Prosiłbym zespoły chętne do wystartowania o konkretne potwierdzenie chęci uczestnictwa - najlepiej wraz z imiennym podaniem składu. Póki co pewny jest udział 5 zespołów + Włókniarz Pabianice, którzy mam nadzieję nie zawiodą i się pojawią (Belfer bedzie na 10000%... pewniak;) ... Pozdrowionka!:) ). Najlepiej, by wystartowało 8 drużyn, więc apeluję do kibiców ŁKSu (aby wspomogli Mikeya w wysiłku koszykarskim ... Simon??? Mam nadzieję, że się widzimy?), CCC Polkowice (aby uzupełnili Brzydkiego ...i może Kubę... w drużynie reprezentującej swój klub) i także AZSu Gorzów (macie tak blisko, więc... wstyd by było nie przyjechać). W niedzielę 11 września przeprowadzone zostanie losowanie grup, a w następnym tygodniu będę już rezerwował noclegi (przypominam - 15 złotych od osoby).

Pozdrowionka dla wszystkich kkforumowych Uczestników:)

konkretny sklad osobowy druzyny Kibicow AZS-U Poznan zostanie podany do konca tego tygodnia, mysle ze bedzie to okolo 8 osob. Nie chce sie za kogos wypowiadac, ale pewni sa juz: Mytek, Maras, Miru, Wrona, Bury, Łukasz. Nie wiem jeszcze co z Majorkiem, poza tym musze pogadac z dwoma kibicami AZSu ktorzy nie udzielaja sie na tym forum(narazie) - tacy tez mam nadzieje moga grac, to w koncu tez kibice:]
pozdrawiam :!:

PS: zapomnialem jeszcze dodac ze od jutra KK AZS wznawia treningi, oraz to ze naszym trenerem bedzie Łukasz K. (o czym sam zaintersowany jeszcze nie wie :P :lol: 8) )

PS2: mam nadzieje ze to losowanie odbedzie sie komisyjnie i nie bedzie zadnych niedomowień :)

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 06 września 2005, 07:14

Mytek wiadomo ze losowanie bedzie komisyjnie ja bede je nadzorowac :lol:

No, racja Seba ja nie bede miec czasu na tam basket , ja bede umilac czas druzyna przyjezdnym :wink: zeby w Poznaniu czuli sie dobrze :lol:
mowisz ze prawa ręka bede tzn jestem ulalala :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 września 2005, 07:25

Tak jak mówiłem istnieje możliwość zgłoszenia zespołu Gwiazd! czyli tych którzy z różnych powodówniemogą skompetować zespołu czy też nie łapią się do swoich.
Może więc zaproponuje zespół:
Ktoś z ŁKś-u,ja....... czekam na odp.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 września 2005, 09:12

No to pewnie tym ktosiem z ŁKS będe ja, moze brzydki i Kuba z Polkowic?
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 września 2005, 10:38

Żołnierz1 pisze:Tak jak mówiłem istnieje możliwość zgłoszenia zespołu Gwiazd! czyli tych którzy z różnych powodówniemogą skompetować zespołu czy też nie łapią się do swoich.
Może więc zaproponuje zespół:
Ktoś z ŁKś-u,ja....... czekam na odp.

No w najgorszym wypadku - wtedy, kiedy jednak Mikey i Brzydki nie znajdą więcej chętnych do reprezentowania barw swoich klubów - taki "Zespół Gwiazd" zostanie utworzony. Wiadomo...

A dlaczemu Żołnierz Ty się wytransferowałeś już z naszego zespołu? ;) Chyba nie boisz się, że "Rempała" Ci miejsce w składzie zajmie... hihi... albo Gadziol :)))

Pozdrowionka i mam nadzieję do zobaczenia w piątek!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 września 2005, 11:03

talar pisze:Mytek wiadomo ze losowanie bedzie komisyjnie ja bede je nadzorowac :lol:

No, racja Seba ja nie bede miec czasu na tam basket , ja bede umilac czas druzyna przyjezdnym :wink: zeby w Poznaniu czuli sie dobrze :lol:
mowisz ze prawa ręka bede tzn jestem ulalala :lol:

no tego sie wlasnie boje :lol: :wink: albo chce byc przy tym losowaniu,. albo chce widzec film z tego losowania :] i modlmy sie zebysmy w grupie nie trafili na Unie...., choc to moze i nawet lepiej dostac fory juz na poczatku i potem miec juz spokoj? prosze tez tak rozstawic druzyny zeby byly derby :]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”