ŁKS Łódź - CCC Polkowice 46:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 listopada 2005, 21:56

Mikey pisze:na mecz kopaczy przyniose jakiegos kota

A może psa ze skrzydłami :?: :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 02 listopada 2005, 22:33

Mikey pisze:
dziki1969 pisze:Mikey! Dawno nie wchodziłem na kkforum i stąd nie wiem, że zostałeś satanistą!
:D na mecz kopaczy przyniose jakiegos kota :twisted:

delegat wyczuje kotka, przerwie mecz, dostaniemy walkowera a Goszczynski znow sie obrazi i powie ze Stowarzyszenie Terrorystow (Kibiców) zastraszylo Mikeya i grozili ze mu ryj obija jak nie przyjdzie z kotkiem :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 listopada 2005, 00:23

Szymon pisze:
Mikey pisze:na mecz kopaczy przyniose jakiegos kota

A może psa ze skrzydłami :?: :lol: :lol: :lol: :wink:

ha...ha...ha.... :twisted:
Obrazek
Obrazek

dziki1969

Postautor: dziki1969 » 03 listopada 2005, 11:47

Mikey! Nie obraź się i powiedz mi co Kawaleria Szatana ma wspólnego z Łódzkim Klubem Sportowym bądź Twoją osobą, że się nią oflagowałeś. Trochę mi to nie pasuje do kreowania pozytywnego wizerunku klubu, a już zupełnie do Twojej (bardzo sympatycznej skąd inąd) osoby

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 listopada 2005, 17:34

dziki1969 pisze:Mikey! Nie obraź się i powiedz mi co Kawaleria Szatana ma wspólnego z Łódzkim Klubem Sportowym bądź Twoją osobą, że się nią oflagowałeś. Trochę mi to nie pasuje do kreowania pozytywnego wizerunku klubu, a już zupełnie do Twojej (bardzo sympatycznej skąd inąd) osoby
Po pierwsze przekora i jeszcze raz przekora na znak protestu przeciw odwracaniu kota ogonem przez PZPN i szukania dziury w całym. Byc moze tu się nie zgadzamy, ale ostatni wyczyn delegata PZPN w Czermnie gdzie nie spodobała mu się flaga Uliczni Wojownicy-ciemna strona miasta ( wskaż mi prosze hasło lub symbol który powinien podlegac tu zakazowi stadionowemu, w którym miejscu naruszone zostału tu prawo RP) jest naruszeniem wydumanych bo wydumanych ale wolności obywatelskich! Kawaleria Szatana czy Uliczni wojownicy bez względu na to jak kto to hasło odbiera nie wg prawa polskiego hasłem szerzącym nienawiśc rasową, narodowościową czy mimo wszytsko religijną-szatan jest dla mnie stworem równie bajkowym jak shrek! Swastyki itp sa symbolami zakazanymi w KK, o szatanie nie ma tam mowy, pomyśl sobie ze data 1908 narodzin naszego klubu ma pierwsza cyfrę 1 czyli wg alfabetu A, a ostanią 8 czyli H, więc... mamy AH i stąd już niedaleko do Adolfa Hitlera...to oczywista paranoja ale do tego to wszystko zmierza. Powtarzam więc, umieściłem ta flagę z czystej przekory i złosci na to co się dzieje, a swoją drogą uważam że jest (i prosze nie zaprzeczaj ;) ) ładnie wykonana. Co do kreowania pozytywnego wizerunku klubu, Ci których znamy z kkforum myślę ze wiedzą o ŁKS wystarczajaco dużo by ten klub szanować, natomiast co do gości np z ...znad morza, to ich stosunek do naszego klubu mnie osobiście WALI :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 03 listopada 2005, 18:10

pomyśl sobie ze data 1908 narodzin naszego klubu ma pierwsza cyfrę 1 czyli wg alfabetu A, a ostanią 8 czyli H, więc... mamy AH i stąd już niedaleko do Adolfa Hitlera...to oczywista paranoja ale do tego to wszystko zmierza.

a sprytny "obserwator" PZPN coś w podobie wyczaił u Śląska w dodatku był dumny, że kibice go nie nabrali...

powiedzmy szczerze - do tego "90" w środku to oczywisty symbol fetujący jubileusz jego dojścia do władzy... :wink: - a nasze barwy to (dla niepoznaki) odwrotność jego narodowych :lol: :lol:
Ps. Taka Polonia Warszawa to chyba już musi myśleć o zmianie barw..., a my jako "rycerze wiosny" prawdopodobnie nie zostaniemy dopuszczeni do 2 rundy...

dziki1969

Postautor: dziki1969 » 05 listopada 2005, 12:46

Mikey. Masz zupełną rację, tylko jakby miejsce na "przekorę" nie jest najlepsze. W koncu kibic koszykówki w Brzegu czy Polkowicach może w ogóle nie mieć pojęcia o co chodzi, bo pod Twoim banerem nie jest napisane, że jest to protest. To trochę jak brak dopingu na meczu ze Śląskiem. Idea wyjścia ze stadionu uderzyła tylko i wyłącznie w naszych kopaczy, klub i przy okazji rozłożyła atmosferę. A PZPN ma to gdzieś, czy wyjdziemy czy zostaniemy czy będziemy oglądać mecz z zaszczanych tuneli. Ba! Śmiem twierdzić, że nikogo to nie obchodzi i nikt oprócz delegata nie wieo tym, że kibice brakiem dopingu zbojkotowali jego decyzję. Jak chcesz bojkotować decyzje PZPN, to jedźmy pod gmach związku, oflagujmy się falgami z Krecikiem czy Reksiem, napiszmy jakiś fajny tekst i czekajmy na telewizję. Zrobią z tego materiał, pójdzie to TVN i ktoś z tych debili będzie musiał zareagować. A tak to tylko sobie robimy kuku!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”