Mikey pisze:na mecz kopaczy przyniose jakiegos kota
A może psa ze skrzydłami
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mikey pisze:dziki1969 pisze:Mikey! Dawno nie wchodziłem na kkforum i stąd nie wiem, że zostałeś satanistą!na mecz kopaczy przyniose jakiegos kota
Po pierwsze przekora i jeszcze raz przekora na znak protestu przeciw odwracaniu kota ogonem przez PZPN i szukania dziury w całym. Byc moze tu się nie zgadzamy, ale ostatni wyczyn delegata PZPN w Czermnie gdzie nie spodobała mu się flaga Uliczni Wojownicy-ciemna strona miasta ( wskaż mi prosze hasło lub symbol który powinien podlegac tu zakazowi stadionowemu, w którym miejscu naruszone zostału tu prawo RP) jest naruszeniem wydumanych bo wydumanych ale wolności obywatelskich! Kawaleria Szatana czy Uliczni wojownicy bez względu na to jak kto to hasło odbiera nie wg prawa polskiego hasłem szerzącym nienawiśc rasową, narodowościową czy mimo wszytsko religijną-szatan jest dla mnie stworem równie bajkowym jak shrek! Swastyki itp sa symbolami zakazanymi w KK, o szatanie nie ma tam mowy, pomyśl sobie ze data 1908 narodzin naszego klubu ma pierwsza cyfrę 1 czyli wg alfabetu A, a ostanią 8 czyli H, więc... mamy AH i stąd już niedaleko do Adolfa Hitlera...to oczywista paranoja ale do tego to wszystko zmierza. Powtarzam więc, umieściłem ta flagę z czystej przekory i złosci na to co się dzieje, a swoją drogą uważam że jest (i prosze nie zaprzeczajdziki1969 pisze:Mikey! Nie obraź się i powiedz mi co Kawaleria Szatana ma wspólnego z Łódzkim Klubem Sportowym bądź Twoją osobą, że się nią oflagowałeś. Trochę mi to nie pasuje do kreowania pozytywnego wizerunku klubu, a już zupełnie do Twojej (bardzo sympatycznej skąd inąd) osoby

pomyśl sobie ze data 1908 narodzin naszego klubu ma pierwsza cyfrę 1 czyli wg alfabetu A, a ostanią 8 czyli H, więc... mamy AH i stąd już niedaleko do Adolfa Hitlera...to oczywista paranoja ale do tego to wszystko zmierza.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 149 gości