AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice 74-79 ( po 2 dogrywkach)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 listopada 2005, 21:38

ej Wy - Seba i gościu, idźcie sobie pogadać gdzie indziej, co? :evil: :P

Thomas - widziałam jak walisz w bęben :lol: ale nie pomogło :D
Nie mniej - gorzowianki powalczyły i tanio skóry nie psrzedały.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 listopada 2005, 21:38

Anonymous pisze:
Seba pisze:
Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)

:lol: Na to czekałem... ale chwila... czyli mam rozumieć, że wynik 87:43 w meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów to wynik meczu między AZS POznań a nie AZS PWSZ Gorzów, tak? :) Więc mimo wszystko troszeczkę pokory... AZS P. jest słaby jak barszcz - to przyznają nawet jego kibice, ale jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu pisania przez nich w tonie "pokonamy kogoś tam NA PEWNO" :lol: W przeciwienstwie do... ale mniejsza z tym - fajnie być tak pewnym siebie... :)

Pozdrawiam

no pewnie ze mecz byl z Pwsz Gorzow choc nie w 1 skladzie i nie ma klopotu, jedno co to mozna pogratulowac wyniku i czekac na podobny z nami w lidze <tylko chyba odwrotny> ale to bez znaczenia, Wiec skoro kibice przyznaja ze ich Azs jest slaby niech nie prognozuja naszych porazek tak jak robi to Maras i wszystko bedzie super ,

Po pierwsze byś sie gorzowski kibicu wogóle podpisał bo niewiem z kim mam do czynienia :?: :?: :?:
Po drugie prognozować sobie moge :!: A czy to sie sprawdzi to nikt na dzień dzisiejszy niewie! Więc wyluzuj i lepiej przygotuj swoje gardło na mecz środowy! My do Gorzowa mamy szacunek i na rewanż w pełnym składzie przyjedziemy. Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 21:39

Edzia pisze:ej Wy - Seba i gościu, idźcie sobie pogadać gdzie indziej, co? :evil: :P

(...)

co Ci się znowu nie podoba, co? :evil:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 listopada 2005, 21:41

a to że tutaj spamujecie :P :P :P

i nie rób takich czerwonych oczu :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:42

no to skoro masz szacuneczek nie pisze ze przed nami porazki bo nie zbadane wyroki niebios i to sie jeszcze zobaczy, a w jakim skladzie zagramy w srode to decyzja trenera i jaki sklad wystawi taki zagra co nie oznacza wcale ze nie mamy szacunku do druzyny przyjezdnej. Skoro Daro sadzi ze ma grac taki sklad to taki ma grac i koniec!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 26 listopada 2005, 21:56

Seba pisze:No to GRATULUJĘ wygranej!!!!:)))) Thomas pewnie tam z trzy zawały przeszedł;)

daj spokój seba, duzo niecelnych, cholera moglismy wygrac, i było blisko, a nawet bardzo blisko... nasze dziewczyny juz miały maksa, to było widac, czarna kontuzja w staw skokowy ale grala do konca, karpiu dwa razy dostała w nos, agniecha wykończona, ze nie wspomne o reszcie dziewczyn. co do mojego zawału to nie było, ale kupe nerwów, a beben myslałem ze rozwale. poza błedami obu druzyn, kilka widocznych błedów sedziów, no ale cóż wynik poszedł w świat i gratulacje dla pabianic. mam nadzieje ze teraz wygramy z chełmem i pokazemy ze liczymy sie w lidze. powiem jedno brakuje nam jednej zawiodniczki pokroju agnieszki, albo jak panti, która wali trójkami z kazdej pozycji, tylko pozazdrościc. pozdrawiam
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 22:02

thomas72 pisze:mam nadzieje ze teraz wygramy z chełmem i pokazemy ze liczymy sie w lidze.

Z całym szacunkiem dla Meblotapu, ale wygrana z Chełmem to żadna rewelacja. nie pokazuje, czy ktoś sie liczy w lidze, czy nie. Moim zdaniem niejako obowiązkiem Polfy, Lotosu, CCC, Wisły i Was jest pokonywanie włąsnie takich drużyn jak Chełm...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 26 listopada 2005, 22:13

Kuba pisze:
thomas72 pisze:mam nadzieje ze teraz wygramy z chełmem i pokazemy ze liczymy sie w lidze.

Z całym szacunkiem dla Meblotapu, ale wygrana z Chełmem to żadna rewelacja. nie pokazuje, czy ktoś sie liczy w lidze, czy nie. Moim zdaniem niejako obowiązkiem Polfy, Lotosu, CCC, Wisły i Was jest pokonywanie włąsnie takich drużyn jak Chełm...

pozdrawiam

chełm kolego jeszcze moze namieszac tak jak my w zeszłym sezonie i nie przekreslałbym tak chełmu. ale to twoje zdanie, moje jest inne. czesc
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 22:13

PLKK: AZS Gorzów Wlkp. - Polfa Pabianice 74:79
PAP 21:25

AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - PZU Polfa Pabianice 74:79 po dwóch dogrywkach (22:24, 15:11, 11:15, 10:8, 11:11, 5:10)

AZS PWSZ Gorzów Wlkp.: Agnieszka Szott 24, Aleksandra Karpińska 20, Joanna Czarnecka 12, Justyna Żurowska 6, Barbara Kaszewska 5, Marta Żyłczyńska 5, Katarzyna Czubak 2.

PZU Polfa Pabianice: Olga Pantalejewa 23, Leona Krystofova 14, Carla Martins Da Costa 13, Beata Krupska-Tyszkiewicz 8, Agnieszka Pałka 8, Emilia Lamparska 7, Gabriela Toma 6.

Wśród kibiców na meczu w Gorzowie znalazł się premier Kazimierz Marcinkiewicz. Jak przypomniał szef rządu, jeszcze do niedawna był wiceprezesem gorzowskiego klubu, nadal jest jego członkiem i wiernym kibicem akademiczek z Gorzowa.

Zapytany przez PAP o przyczyny porażki drużyny z rodzinnego miasta powiedział: "Na pewno była to walka młodości z doświadczeniem. Jest prawie 10 lat różnicy pomiędzy zawodniczkami, które grały.

Moim zdaniem sędziowie trochę wypaczyli wynik tego meczu i to nawet nie przez bardzo tendencyjne, tylko po prostu słabe sędziowanie. A mecz był wart także takiego wyniku i wart oglądania".

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 26 listopada 2005, 22:14

Gratulacje dla Pabianic.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 22:15

thomas72 pisze:chełm kolego jeszcze moze namieszac tak jak my w zeszłym sezonie i nie przekreslałbym tak chełmu. ale to twoje zdanie, moje jest inne. czesc

i Twoje zdanie Kolego szanuje. ale jak juz poweidzialem - żadnym wyczynem dla Gorzowa będzie pokonanie Meblotapu. tak samo dla nas. Wyczynem i "pokazaniem się" byłoby zwycięstwo nad Chełmem Jeleniej Góry, ŁKSu czy Poznania (który z resztą tego dokonał)

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 22:19

wlasnie Kazik ma racje sedziowie dali ciala.
Popieramy Kazia w tym co powiedzial

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 26 listopada 2005, 22:39

Anonymous pisze:wlasnie Kazik ma racje sedziowie dali ciala.

ja równiez sie zgadzam ze słowami premiera...a jak sedziowie juz nie zagwizdża w gorzowie , no cóż... hahaha :wink:
oczywiście Panie Premierze sędziowie do wymiany, bo AZS przegrał mecz ... jak to mozliwe wygrywacie z CCC, a doznajecie porazki z "jakąśtam" Polfą... tożto niedopuszczalne ...

a to twoje podsumowanie kuba jest nie do przyjecia, bo zawsze sie obawialismy pabianic, poniewaz jest to doswiadczony zespół.
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 22:57

thomas72 pisze:

ja równiez sie zgadzam ze słowami premiera...a jak sedziowie juz nie zagwizdża w gorzowie , no cóż... hahaha :wink:
(...)

Może byli z PO ;) :lol: Jako opozycja zmuszeni byli do udowadniania za każdym razem, że Wasz Premier się myli ;) :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 22:59

Seba pisze:
thomas72 pisze:

(...)

Może byli z PO ;) :lol: Jako opozycja zmuszeni byli do udowadniania za każdym razem, że Wasz Premier się myli ;) :lol:

Nasz Kaziu nigdy sie nie myli a juz napewno nie pomylil sie mowiac o sedziowaniu :!:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”