Thomas - widziałam jak walisz w bęben
Nie mniej - gorzowianki powalczyły i tanio skóry nie psrzedały.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze:Seba pisze:Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)
Na to czekałem... ale chwila... czyli mam rozumieć, że wynik 87:43 w meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów to wynik meczu między AZS POznań a nie AZS PWSZ Gorzów, tak?
Więc mimo wszystko troszeczkę pokory... AZS P. jest słaby jak barszcz - to przyznają nawet jego kibice, ale jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu pisania przez nich w tonie "pokonamy kogoś tam NA PEWNO"
W przeciwienstwie do... ale mniejsza z tym - fajnie być tak pewnym siebie...
Pozdrawiam
no pewnie ze mecz byl z Pwsz Gorzow choc nie w 1 skladzie i nie ma klopotu, jedno co to mozna pogratulowac wyniku i czekac na podobny z nami w lidze <tylko chyba odwrotny> ale to bez znaczenia, Wiec skoro kibice przyznaja ze ich Azs jest slaby niech nie prognozuja naszych porazek tak jak robi to Maras i wszystko bedzie super ,
Seba pisze:No to GRATULUJĘ wygranej!!!!:)))) Thomas pewnie tam z trzy zawały przeszedł;)
thomas72 pisze:mam nadzieje ze teraz wygramy z chełmem i pokazemy ze liczymy sie w lidze.
Kuba pisze:thomas72 pisze:mam nadzieje ze teraz wygramy z chełmem i pokazemy ze liczymy sie w lidze.
Z całym szacunkiem dla Meblotapu, ale wygrana z Chełmem to żadna rewelacja. nie pokazuje, czy ktoś sie liczy w lidze, czy nie. Moim zdaniem niejako obowiązkiem Polfy, Lotosu, CCC, Wisły i Was jest pokonywanie włąsnie takich drużyn jak Chełm...
pozdrawiam
thomas72 pisze:chełm kolego jeszcze moze namieszac tak jak my w zeszłym sezonie i nie przekreslałbym tak chełmu. ale to twoje zdanie, moje jest inne. czesc
Anonymous pisze:wlasnie Kazik ma racje sedziowie dali ciala.
Popieramy Kazia w tym co powiedzial
oczywiście Panie Premierze sędziowie do wymiany, bo AZS przegrał mecz ... jak to mozliwe wygrywacie z CCC, a doznajecie porazki z "jakąśtam" Polfą... tożto niedopuszczalne ...
thomas72 pisze:Anonymous pisze:wlasnie Kazik ma racje sedziowie dali ciala.
ja równiez sie zgadzam ze słowami premiera...a jak sedziowie juz nie zagwizdża w gorzowie , no cóż... hahaha![]()
(...)
Seba pisze:thomas72 pisze:Anonymous pisze:wlasnie Kazik ma racje sedziowie dali ciala.
ja równiez sie zgadzam ze słowami premiera...a jak sedziowie juz nie zagwizdża w gorzowie , no cóż... hahaha![]()
(...)
Może byli z PO![]()
Jako opozycja zmuszeni byli do udowadniania za każdym razem, że Wasz Premier się myli
![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 160 gości