Lotos Basket Gala 18 grudnia!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 listopada 2005, 10:29

Anonymous pisze:Czy ktoś wie jak zmieni się kalendarz w związku z ta GALĄ?????

Tak - w związku z niezwykle istotną dla Polskiego Basketu Galą w Gdyni - która jest imprezą wysokiej rangi i sporego kalibru - KOLEJKA LIGOWA Z 17-18 XII zostanie PRZEŁOŻONA na jakiś tam inny termin - nieistotne to przecież rozgrywki i ranga mała - no i grane są tylko w Polsce - także myślę, że kkbasket wiuele zyska po kolejce upchniętej w jakąś środę - można by nawet grać do południa, co Wy na to? Tak np. mecze o 11.00 w środy - dobra pora dla "tygrysów"...
Ale co tam - promocja basketu jest najważniejsza - a żadna liga, nawet na najwyższym poziomie nigdy nie zastąpi porządnej gali - zwłaszcza Lotos Gali... :(

Gość

Postautor: Gość » 28 listopada 2005, 15:06

simon pisze:

Tak - w związku z niezwykle istotną dla Polskiego Basketu Galą w Gdyni - która jest imprezą wysokiej rangi i sporego kalibru - KOLEJKA LIGOWA Z 17-18 XII zostanie PRZEŁOŻONA na jakiś tam inny termin - nieistotne to przecież rozgrywki i ranga mała - no i grane są tylko w Polsce - także myślę, że kkbasket wiuele zyska po kolejce upchniętej w jakąś środę - można by nawet grać do południa, co Wy na to? Tak np. mecze o 11.00 w środy - dobra pora dla "tygrysów"...
Ale co tam - promocja basketu jest najważniejsza - a żadna liga, nawet na najwyższym poziomie nigdy nie zastąpi porządnej gali - zwłaszcza Lotos Gali... :(

lecz się, złośliwcze

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 listopada 2005, 15:09

Anonymous pisze:lecz się, złośliwcze

Ależ leczę się cały czas... - z różnych rzeczy - np. w końcówce ubiegłego sezonu skutecznie się z czegoś wyleczyłem - zresztą już, bez żalu...

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 15:19

simon pisze:

Pozdrowienia dla Kibica - nie bierz tego do siebie :lol:

Ja proponowałbym wszystkie mecze Mistrzostw Polski w KK urządzać w tygodniu, a najlepiej do południa - mniej problemów, mniej widzów, mniej stresów... Wszystkiego mniej...

Natomiast w każdy weekend można by urządzać pokazy koszykówki w Gdyni. Wtedy każdy trener typowałby po jednej zawodniczce z każdego klubu na wyjazd.

Gala taka transmitowana by była prez TVP1 oraz Polsat Cyfrowy. Prowadziłby ją Stefen Moller.
Każda z zawodniczek musiałaby wykonać jakieś zadanie i telewidzowie głosowaliby w audiotele czy jej się uda czy nie... Gdy jużwszystkie zawodniczki wystąpiłyby z usmiechem i pokonały swoje arcytrudne zadanie następowałby punkt kulminacyjny Gali.

Otóż przygasnęłyby światła, werble, błysk, uderzenie pioruna i z otwartych na ościerz drzwi wbiegłyby na boisko koszykarki Lotosu Gdynia - całe w bieli! Każda z plecaczkiem wypełnionym śledziami z porannego połowu i rzucałyby te śledzie w stronę publiki...
Kto zebrałby najwięcej mógłby pójść na kolację z wybraną koszykarką... (śledzie po programie oczywiście podlegałyby zwrotowi)

Wyobraźcie to sobie - miliony ludzi przed telewizorami :!: :lol: :lol: :lol:

PS. I znowu nie chciałem nikogo obrazić więc się nie denerwujcie. Coś mnie tak naszło...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 listopada 2005, 16:36

Trenejro pisze:
PS. I znowu nie chciałem nikogo obrazić więc się nie denerwujcie. Coś mnie tak naszło...

spadaj :mrgreen:

I tak da wszystkich. Jak chcecie to nie widze problemu żeby Wasze kluby zrobiły sobie taką impreze.

I jeszcze jedno na koniec. Nie piszcie już nic w tym temacie :?
bo mnie tylko denerwujecie. Wkleiłem taką informacje a Wy takie teksty :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 listopada 2005, 16:40

KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

I tak da wszystkich. Jak chcecie to nie widze problemu żeby Wasze kluby zrobiły sobie taką impreze.

Na przekór wszystkim kibice Wisły Kraków.

Wiec pisac ludzie pisać.

Co nas obchodzi ze ty sie denerwujesz, jak ja pisalem ze mnie wqr... na tym sledizowym forum to siedziales cicho albo dorzucales swoje 3 grosze , pozdrów moderatora ktory mnie tam zbanowal. 4 grudnia blisko :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 listopada 2005, 16:42

Marco TS pisze:
KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

Wiec pisac ludzie pisać.

Co nas obchodzi ze ty sie denerwujesz, jak ja pisalem ze mnie wqr... na tym sledizowym forum to siedziales cicho albo dorzucales swoje 3 grosze , pozdrów moderatora ktory mnie tam zbanowal. 4 grudnia blisko :twisted:

3 albo 4 grudnia to się spotkamy :mrgreen: :lol: :twisted:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 listopada 2005, 16:44

KIBIC pisze:
Marco TS pisze:
KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

Wiec pisac ludzie pisać.

3 albo 4 grudnia to się spotkamy :mrgreen: :lol: :twisted:

ty bedziesz tylko obecny na meczu i sie nie spotkamy :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 16:56

KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

Ciesze się, że potraktowałeś to z uśmiechem :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 listopada 2005, 18:19

KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

Ależ Kibicu - nie mam nic do klubu, że sobie imprezę organizuje - nawet brawa się należą i to szczere. Może nawet sobie organizować takich (i lepszych) imprez po pięć w miesiącu - mam za to poważne "ale" do przekładania w związku z tym całej kolejki ligowej... Proszę, w wolnych terminach nie widzę żadnego powodu do smędzenia o tym...
A swoją drogą, to jakby tak kluby zaczęły organizować np. ŁKS-niskie skrzydłowe, Polfa-"Stranieri" itd. to by wszyscy byli pierwsi do przekładania kolejek napewno...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2005, 18:42

Trenejro pisze:Otóż przygasnęłyby światła, werble, błysk, uderzenie pioruna i z otwartych na ościerz drzwi wbiegłyby na boisko koszykarki Lotosu Gdynia - całe w bieli! Każda z plecaczkiem wypełnionym śledziami z porannego połowu i rzucałyby te śledzie w stronę publiki...
Kto zebrałby najwięcej mógłby pójść na kolację z wybraną koszykarką... (śledzie po programie oczywiście podlegałyby zwrotowi)

:lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 18:47

KIBIC pisze:(...)
(...)

Tak, jak miały "szansę" zorganizować finały MPJ w tym sezonie? :lol: :lol: :lol: Zanim ktokolwiek zdążył wysłać do Związku swoją kandydaturę, jako gospodarza, na maile reszty uczestników dotarł komunikat o finale wiadomo gdzie... hihihihi... Więc jednak jak widzisz jest problem ;)

Pozdrowionka... i się tak nie denerwuj:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 listopada 2005, 19:22

Trenejro pisze:Otóż przygasnęłyby światła, werble, błysk, uderzenie pioruna i z otwartych na ościerz drzwi wbiegłyby na boisko koszykarki Lotosu Gdynia - całe w bieli! Każda z plecaczkiem wypełnionym śledziami z porannego połowu i rzucałyby te śledzie w stronę publiki...

Ale ty masz zajebiste teksty naprawde brawo

:x :evil:

Seba ja sie nie denerwuje :evil:

ps A co do tych emaili to Ty je wysyłałeś , że takie rzeczy piszesz??

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 28 listopada 2005, 21:29

Nie jestem fanem LOTOSU,ale nie wiem dlaczego prawdziwi kibice koszykówki tak się denerwują.Każda promocja koszykówki jest wazna.Przecież normalnych meczy telewizja nie chce pokazywac a tą GALE chce,więc koszykarki moga promować koszykowkę kobiet i chyba o to w tym chodzi.Do tego z moich informacji wynika.że nie tylko dobre ale i ładne dziewczyny bedą biegały po boisku.Zeby tylko tych spodenek nie spuszczaly do kolan,bo to bardzo nieestetycznie wyglada.W przyszlym roku być może inna ekipa zasiądzie na tronie mistrza Polski i w roli głownej wystąpi inny zespół,ale na dzień dzisiejszy Lotos jest mistrzem i takie sa fakty.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 listopada 2005, 21:35

Anonymous pisze:Nie jestem fanem LOTOSU,ale nie wiem dlaczego prawdziwi kibice koszykówki tak się denerwują.Każda promocja koszykówki jest wazna.Przecież normalnych meczy telewizja nie chce pokazywac a tą GALE chce,więc koszykarki moga promować koszykowkę kobiet i chyba o to w tym chodzi.Do tego z moich informacji wynika.że nie tylko dobre ale i ładne dziewczyny bedą biegały po boisku.Zeby tylko tych spodenek nie spuszczaly do kolan,bo to bardzo nieestetycznie wyglada.W przyszlym roku być może inna ekipa zasiądzie na tronie mistrza Polski i w roli głownej wystąpi inny zespół,ale na dzień dzisiejszy Lotos jest mistrzem i takie sa fakty.

taaaaa... Rankica to powoduje u mnie palpitacje serca jak biega po parkiecie....bum, bum, bum :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”