AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice 74-79 ( po 2 dogrywkach)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 18:28

Edzia pisze:Ryszard, z głupią tezą nie ma co nawet dyskutować :twisted: .

(Cała 10 może i piękna nie jest, ale przeważająca większość większości :P :P :P)

Hmmm... Edzia... a czy to burdel, żeby zajmować się problemami Ryszarda w stylu "ktoś mi się nie podoba" ? :lol: Drużyna ma wygrywać... z Gorzowem wygrała... i to się liczy! A kiedyś swoją drogą była taka koszykarka (w sumie całkiem niedawno), jak Razija Mujanovic... pamiętam podobnie bezsensowne teksty kibiców z Gdyni... tylko dlatego, że wiadomo, że Ptyś od najmłodszych lat w koszykówce, jak widziała Raziję, to jej się kolana uginały ;) I chyba wszystkim NORMALNYM kibicom o to chodzi - o klasę sportową zawodniczki! :)

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: :P

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 18:32

ryszard pisze: Sami potwierdzacie ze macie brzydkie dziewczyny w druzynie(chyba najbrzydsza w Polsce wasza druzyna)...bo nikt nie postawil sie mojej opinii:)

hmmm uderzyc konkretnie w twarz...a pozniej sie dziwic ze zawodniczka tak robi skoro nawet kibice jej przyklasna a pozniej nasze sporty sa tam gdzie sa...

Posłuchaj, wyjeżdżasz z furmanką pełną gówna, to potem tak wszyscy reagują i próbują Cię z tą furmanką przewrócić i utaplać...

A teraz rzeczowo: Ja osobiście uważam, że średnia urokliwości w naszej drużynie jest ponad przeciętną, chociażoglądając mecz nie na to zwracam uwagę - wierz mi... Dla mnie ważniejsze jest kto jak gra, a nie jak się prezentuje... A jak Ci juz pisałem, od oceny urody jest Temat Miss Basket...

Po drugie, co do nosa Karpińskiej... Jeżeli widziałeś mecz to pewnie zauważyłeś, że to nie Leo Krystofova zaatakowała Karpińską, tylko Karpińska Leo i to z faulem. Zgadza się? Jeżeli decyduję się na zagranie "na granicy" z przepisami, to muszę się liczyć z konsekwencjami.

Dla Twojej wiadomości, rozmawiałem z Leo po meczu o tym zagraniu i powiedziała, że w życiu nie zrobiłaby tego celowo. I uważa, że nie uderzyła Karpińskiej w twarz... Co potwierdzają powtórki...

To tyle z mojej strony, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów Gorzowiankom bo grały naprawde bardzo dobrze...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2005, 18:34

ryszard pisze:
Szymon sie tak wkurzyl ze nie pozwala mi zglosic kandydatek do konkursu miss...szkoda!
Podoba mi sie ze nikt nie napisal ale wymyslasz Rysiek przeciez mamy piekne dziewczyny w druzynie...kazdy jedzie po mnie jak po gównie...a przeciez o to mi chodzilo. Sami potwierdzacie ze macie brzydkie dziewczyny w druzynie(chyba najbrzydsza w Polsce wasza druzyna)...bo nikt nie postawil sie mojej opinii:)

hmmm uderzyc konkretnie w twarz...a pozniej sie dziwic ze zawodniczka tak robi skoro nawet kibice jej przyklasna a pozniej nasze sporty sa tam gdzie sa...

Musze przyznać, że trafnie siebie określiłeś :lol: :!: Brawo :!: Co za samokrytyka :!: Jestem pod wrażeniem :!:

Co do zgłaszania kandydatek do wyborów. :lol: .... Przeczytaj sobie dokładnie regulamin i dopiero później sie użalaj, że kasuje Twoje kretńskie zgłoszenia :!:

P.S. Podtrzymuje zaproszenie do Pabianic na pokaz bicia w twarz :!: :twisted: W końcu tylko to potrafimy i taki jest nasz poziom :!:
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2005, 18:42 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 listopada 2005, 18:35

Seba pisze:
Edzia pisze:Ryszard, z głupią tezą nie ma co nawet dyskutować :twisted: .

(Cała 10 może i piękna nie jest, ale przeważająca większość większości :P :P :P)

Hmmm... Edzia... a czy to burdel, żeby zajmować się problemami Ryszarda w stylu "ktoś mi się nie podoba" ? :lol: Drużyna ma wygrywać... z Gorzowem wygrała... i to się liczy! A kiedyś swoją drogą była taka koszykarka (w sumie całkiem niedawno), jak Razija Mujanovic... pamiętam podobnie bezsensowne teksty kibiców z Gdyni... tylko dlatego, że wiadomo, że Ptyś od najmłodszych lat w koszykówce, jak widziała Raziję, to jej się kolana uginały ;) I chyba wszystkim NORMALNYM kibicom o to chodzi - o klasę sportową zawodniczki! :)

Pozdrowionka:)

rany Boskie!! Seba nie wymieniaj na forum tego nazwiska bo ja spać nie będe mógł... już się popłakałem ze strachu!! [-o<
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 18:38

Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 listopada 2005, 18:41

ja p#####.... nienawidze poniedziałków!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 18:49

Trenejro - to było poniżej pasa... ale i tak dużo szczęścia, że nie wrzuciłeś fotki z czasów, kiedy Olimpia walczyła w FF o Puchar Europy;) Osesek by znienawidził cały ten tydzień... albo nawet miesiąc :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 listopada 2005, 18:56

Wiedzialem, ze tak bedzie daltego chcialem sie tak tylko zapytac (moge dostac odpowiedz na priva): myslalem ze tak powszechnie znane, lubiane i uzywane jako miedzy innymi haslo reklamowe slowo jak "rozpierdala" nie trzeba bedzie kropkowac. Oczywiscie tak odnosnie rownego traktowania KRUWA MAC uzyte przez Trenejro jakos nikomu nie przeszkadza. Zeby nie robic wiecej zadymy, konzze juz na dzisiaj i przepraszam moderatorow, ktorych denerwuje swoimi wpisami.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 19:03

Odpowiedz może być i tu - widać po prostu nie wszystko zostało wychwycone... zapewniam, że przynajmniej ja, gdybym zauważył takie słowa, bym je wykropkował;) Niestety wczoraj i dziś stosunkowo mało czasu mogłem poświęcić na forum i trochę mi umknęło, jak widzę... Przypominam jednocześnie, że fakt, że KKForum jest na tyle otwarte, że nie zostały póki co wprowadzone słowa automatycznie zmieniane, nie oznacza, że słowa takie są dopuszczalne. Oczywiście wybór słownictwa zależy od kultury osobistej Forumowiczów... do których Admini mają pełne zaufanie i wiarę, że jego nie nadużyją i wspólnie będą pilnować utrzymania wysokiego poziomu KKForum.

Odpowiedz zadowoliła?

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 23:40

kyS pisze:Oczywiscie tak odnosnie rownego traktowania KRUWA MAC uzyte przez Trenejro jakos nikomu nie przeszkadza.

Oj przepraszam i wypraszam sobie. KRUWA bym na pewno wykropkował :lol:

Pozdrawiam wszystkich i więcej pozytywnych emocji rzyczę na parkiecie oraz na KK forum...

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 29 listopada 2005, 09:12

Szymon sie tak wkurzyl ze nie pozwala mi zglosic kandydatek do konkursu miss...szkoda!
Podoba mi sie ze nikt nie napisal ale wymyslasz Rysiek przeciez mamy piekne dziewczyny w druzynie...kazdy jedzie po mnie jak po gownie...a przeciez o to mi chodzilo. Sami potwierdzacie ze macie brzydkie dziewczyny w druzynie(chyba najbrzydsza w Polsce wasza druzyna)...bo nikt nie postawil sie mojej opinii:)

Zadałeś pytanie dotyczące urody zawodniczek w jednym ze swoich wpisów to ci odpowiedziałem i odpowiadam jeszcze raz. Nie masz racji. Jeśli oczekujesz, że niektórzy rzucą sie teraz na ciebie i będą się z tobą kłócić albo przekrzykiwać to się pomyliłeś.

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 29 listopada 2005, 10:30

Bez kitu ale bzdury. Wszystkie kobiety są piekne!!!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 listopada 2005, 14:05

oprawca pisze:Bez kitu ale bzdury. Wszystkie kobiety są piekne!!!

tylko czasem alkoholu zamało ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 29 listopada 2005, 19:45

oj wiesz co, Thomas :roll: :P
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 29 listopada 2005, 21:40

Edzia pisze:oj wiesz co, Thomas :roll: :P

w podtekscie miałem na mysli, że kazda potwora znajdzie swego amatrora... a to znaczy ze kazdy ma inny gust... to przeciez logiczne. a moja zona mam nadzieje ze tylko mi sie podoba, bo jeszcze beda mi ja rwali i sie skusi, bo mi juz z "młody i piękny" zostało samo "i" ;) pozdro
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”