ryszard pisze: Sami potwierdzacie ze macie brzydkie dziewczyny w druzynie(chyba najbrzydsza w Polsce wasza druzyna)...bo nikt nie postawil sie mojej opinii:)
hmmm uderzyc konkretnie w twarz...a pozniej sie dziwic ze zawodniczka tak robi skoro nawet kibice jej przyklasna a pozniej nasze sporty sa tam gdzie sa...
Posłuchaj, wyjeżdżasz z furmanką pełną gówna, to potem tak wszyscy reagują i próbują Cię z tą furmanką przewrócić i utaplać...
A teraz rzeczowo: Ja osobiście uważam, że średnia urokliwości w naszej drużynie jest ponad przeciętną, chociażoglądając mecz nie na to zwracam uwagę - wierz mi... Dla mnie ważniejsze jest kto jak gra, a nie jak się prezentuje... A jak Ci juz pisałem, od oceny urody jest Temat Miss Basket...
Po drugie, co do nosa Karpińskiej... Jeżeli widziałeś mecz to pewnie zauważyłeś, że to nie Leo Krystofova zaatakowała Karpińską, tylko Karpińska Leo i to z faulem. Zgadza się? Jeżeli decyduję się na zagranie "na granicy" z przepisami, to muszę się liczyć z konsekwencjami.
Dla Twojej wiadomości, rozmawiałem z Leo po meczu o tym zagraniu i powiedziała, że w życiu nie zrobiłaby tego celowo. I uważa, że nie uderzyła Karpińskiej w twarz... Co potwierdzają powtórki...
To tyle z mojej strony, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów Gorzowiankom bo grały naprawde bardzo dobrze...