Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

tylko chwilowo

re

Postautor: tylko chwilowo » 19 marca 2006, 11:54

Żołnierz1 pisze:Myślę,że trener trenerem ale problem Lotosu to fakt ,że kupują zawodniczki ale......... To nie jest zespól. Te nazwiska same powinny grać. I bez trenera. Może powiem coś co zauważyłem w Gorzowie. Miałem wrażenie,że w tym zespole są grupy. Te co z Smsu trzymają się razem. I pozostałe. Tak to odbierałem. Czy się mylę? Chyba nie. Ciężko jest dowodzić taką armią. Tym bardziej ,że to jeszcze dzieci i laski. Ale i tak uważam,że ten zespół powinnien grać w finale. A że nie gra? No to tylko ich wina.

Popieram twoje słowa,powiedzmy szczerze trener Bartek nie jest dobrym materialem na trenera,trener powinien byc trenerem a nie kolega swoich zawodniczek.Troche nie rozumiem tego,że kiedy podpisywano kontrakt z panem Bartkiem,wszysscy w klubie wiedzieli ze jest zwizany z dziewczyna w wieku swoich przyszlych zawodniczek,to juz samo daje do myslenia... Przejmujac zespol z Gdyni chyba liczyl na to ze na MP dostanie gwardie SMS i pol pierwszego zespolu Lotosu i powtorzy sie zeszloczorny sukces....niestety za dużo w tej "armi" "nazwisk" ,kazdy sobie gra,chcebyc najlepsza z najlepszych,w tym zespole jest razej walka o MVP turnieju a nie medale,no i pozostaje jeszcze fakt,że gdyby trener bartek nie dał pograc gwiazdą to zapewne czekałyby go lincze od ich Trenerow czy rodzicow.A tak nie moze byc .... chodz niestety jest i to juz nawet w juniorskiej koszykowce,tu rzadza uklady i nazwiska i to jest przykre.A wychowanka klubu nie dziwie sie z rokuna rok sa emilinowane,cale sezony pracy ida na marne gdy przychodzi czas mistrzostw a w skladzie sa 4 miejsca,bo reszta zajeta...to niszczy najwieksze marzenia i zapał,ale tych barjer nie da sie przejsc,tak bylo,jest i bedzie!Wczoraj wygrał zespol prowadzony przez jednego trenera od poczatku,a nie co sezon zmienianego,wczorajsze zwyciestwo Olimpii bylo zasłuzzone.

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 11:55

no to rzeczywiscie jak ktos napisal sms ma najlepsze zawdoniczki w Polsce jesli w lotosie jest ich 6 a przegrywaja ze stalowa wola gdzie jest tylko jedna z smsu, TO COS TU NIE GRA Z TYMI NAJLEPSZYMI ZAWDONICZKAMI!!!!!!

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 11:55

go Stalówka , go :!: :!: :!: :!:

te dziewczyny zaskakują :))
a co?

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 11:55

aaa i jeszcze jedno, dwie ze Stalowej są z SMSu :))
a co?

kk

Postautor: kk » 19 marca 2006, 12:00

Luuuuudzie dajcie aktualny wynik

JAAA

Postautor: JAAA » 19 marca 2006, 12:01

nie wazne jedna czy dwie ale zawsze to nie 6 ja w lotosie!!!!!! i nikt mi nie wmowi ze sms ma najlepsze zawodniczki w polsce!!!!!

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 12:02

o najlepszych nikt tu nie mówił.

jak często w takich przypadkach na mistrzostwach nagle okazuje że ważniejsze jest zgranie niż nazwiska :)) na szczęście!!
a co?

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 19 marca 2006, 12:03

jaki wynik ?:> i o której mecz finałowy ??
...w.w.j.d.?...

JAAA

Postautor: JAAA » 19 marca 2006, 12:04

zdziwiony pisze:Zastanawiam się skąd u nas tylu znawców oraz ekspertów ds. koszykówki. Mam wrażenie, że na forum wypowiadają się osoby, które nie znają kompletnie zasad kontraktowania zawodniczek.
Nie dziwię się absolutnie władzom Zespołu Lotos Gdynia, że korzystają z zawodniczek trenujących w SMS-sie. Te dziewczyny przewyższają techniką, wytrzymałością fizyczną, ale to są w stanie zauważyć i docenic tylko zawodowcy.
"Zazdrość" - narodowa cecha Palków!! W związku z tym trudno się dziwić tak powszechnej nienwaiści do dziewcząt z SMM-su. Szkoła elitarna -tylko dla najlepszych!! Nikt z was zapewne nie wie ile godzin dziennie poświęcają na trenigi i są poza tym z dala od swoich rodzinnych domów.
Nie jest dobrze, jesli o wynikach decydują nie zespoły i uczciwa gra, a sędziowie. Bo to na tej płaszczyźnie należy analizować sukcesy i porazki!!

a jednak mowil o tych najlepszym w smsie jak widac w cystacie

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 12:05

nie jedynych :)))))
a co?

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 12:10

niech ktoś poda wynik, proszeee!! :))
a co?

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 19 marca 2006, 12:15

59:52 dla Stalówki 3 kw (chyba koniec 3 kw :] )

info: Talar

ziulaaa
Nowy na forum

Postautor: ziulaaa » 19 marca 2006, 12:25

Talar nie oszczedzaj na smsach ;))
a co?

Gość

Re: Yo

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 12:26

Dobrze wam tak - WAŻNIARY Z LOTOSU!!!!!!!!!!!!!!

Gwiazdeczki buhaha

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2006, 12:28

77-63 dla Stalowej
1,45 do końca

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”