AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 19 marca 2006, 21:24

nic się nie ukryje :D no to może ginda tez sie ujawnisz :> a może mam to zrobić za ciebie :D :lol:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 19 marca 2006, 21:34

Obrazek
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 19 marca 2006, 21:37

A ten chłopak w pomarańczowej koszulce obok się udziela na forum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Bo go chyba znam :D :D :D :D :roll: :roll: :roll:
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 19 marca 2006, 21:38

ananas pisze:A ten chłopak w pomarańczowej koszulce obok się udziela na forum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Bo go chyba znam :D :D :D :D :roll: :roll: :roll:

niee
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 19 marca 2006, 21:43

Jak macie jeszcze jakieś zdjęcia to zamieszczajcie proszę, bo z chęcią sobie pooglądam :!: :D

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 19 marca 2006, 22:03

mi kuba jakies przeslal, ale dojsc nie moga:) cos moze bym wrzucil, ale brak narazie fotek
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 marca 2006, 22:04

Odczuwam ten sam problem, kumpel wysłał mi foty i zagineły gdzie w necie
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 20 marca 2006, 12:16

Babcie górą

Poniedziałek, 20 marca 2006r.

AZS Gorzów – CCC Polkowice 63:72
– Należało nam się to zwycięstwo. Cel na ten sezon już zrealizowaliśmy, ale z medalu nie zamierzamy rezygnować – mówił po sobotnim spotkaniu uszczęśliwiony prezes CCC Krzysztof Korsak

Obrazek
Fot. Piot Krzyżanowski „Babcia” Edyta Koryzna wiele razy była za szybka dla rywalek z Gorzowa.

Atmosfera przed spotkaniem była dość napięta. Wszystko przez wypowiedzi w lokalnej gorzowskiej prasie trenera AZS-u Dariusza Maciejewskiego, który przekonywał, że jego zespół będzie walczył o dwie wygrane, bo CCC to stary zespół, starych zawodniczek. Nawet na trybunach podczas samego spotkania słychać było okrzyki „Babcie z Polkowic”. Odniosły one jednak skutek odwrotny do zamierzonego, bo tylko dodatkowo zmobilizowały polkowiczanki, które wygrywając po raz trzeci z rzędu zapewniły sobie awans do półfinału play-off.
Samo spotkanie było zacięte, ale niemal przez cały czas koszykarki CCC kontrolowały jego przebieg. Przewagę, którą polkowiczanki zbudowały na początku pierwszej kwarty, gorzowianki szybko odrobiły. Ale już po bardzo dobrej drugiej odsłonie przyjezdne wyszły na blisko dziesięciopunktowe prowadzenie, którego nie oddały już do samego końca.
W ekipie z Polkowic Agnieszka Pazur zaprezentowała się w ochronnej masce na twarzy. To efekt urazu – złamania nosa – którego nabawiła się na czwartkowym treningu. Bohaterką w zespole CCC była natomiast Agata Nowacka, która przez prawie cały tydzień poprzedzający mecz chorowała. Jeszcze dzień przed pojedynkiem z akademiczkami II trener Wojciech Spisacki twierdził, że Nowacka zagra najwyżej 10 minut. Ostatecznie grała aż 32 minuty, zaliczając 12 punktów i 4 przechwyty.
– Cieszę się, że moje babcie, z których wiele ma po 25-26 lat, utarły nosa rywalkom, o których trenerzy zespołu z Gorzowa mówią, że to praktycznie młodziczki. Tyle tylko, że te młodziczki też mają po 25-26 lat – mówił po spotkaniu prezes Korsak.
Już za tydzień początek półfinałowej konfrontacji z Wisłą, w której na pewno zdecydowanym faworytem będzie ekipa z Krakowa. – Broni na pewno nie złożymy. Kluczem jest jednak wyleczenie wszystkich chorób i kontuzji, które w tym sezonie nas nie oszczędzają. Cel na ten sezon – miejsce w czwórce – już został zrealizowany. Ale powalczymy o medal – zaznacza szef klubu z Polkowic.

Michał Lizak - Słowo Polskie Gazeta Wrocławska

Drax
Żak

Postautor: Drax » 20 marca 2006, 12:49

Oooo i nawet trener Olimpii Ryszard Cudak załapał się na zdjęciu :D

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 marca 2006, 13:25

Nie ma to jak dac jakies stare zdjecie w artykule
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 20 marca 2006, 15:07

elen pisze:Nie ma to jak dac jakies stare zdjecie w artykule

dla mnie to nie jest problem ta gazeta zawsze tak robi, ale dla mnie artykul jest wazniejszy:) pozdro
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 20 marca 2006, 15:14

hehe wiekszosc gazet tak robi...

zrobia kilka dziesiat zdjec na pierwszym meczu i tylko wklejaja inne! ale oczywiscie nie wszystkie gazety :roll: :!: Sa dziennikarze ktorzy sa na kazdym meczu i z kazdego meczu zamieszczaja zdjecia ale to sa wyjatki...
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 20 marca 2006, 18:16

co do artykulu to powiem"starosc tez radosc"
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 marca 2006, 20:10

ananas pisze:
FAIR PLAY pisze:No wiec spodziewałem sie obstawialem wiedzialem!

BRAWO POLKOWICCCE!
Olka Karpińska widac ze jest w szczytowej formie, gra bardzo skutecznie i ma świetne statystyki w meczu :lol: Bardzo sie ciesze z takiego stanu rzeczy, widac kto rzadzi w dole tabeli!!! Serdecznie pozdrawiam kibicow z gorzowa z Kaziem na czele :wink: !

Jesteś zwykłym frajerem... Nasze zawodniczki ukończyły runde zasadniczą na piątym miejscu, a czy możesz mi przypomnieć, na którym ukończyły je wasze Pyry????? Bo wiesz, aż tak bardzo nie interesuję się bojami o utrzymanie...
Pozdrowienia dla NORMALNYCH kibiców z Poznania...

P.S Pozdro też dla kibiców z Polkowic... Spoko chłopaki, fajnie się gadało przed meczykiem :D :D :D :D :D :D

Tej majster weź pohamuj! Miejsce po sezonie zasadniczym nie odzwierciedla prawdziwej siły danego zespołu! I zauważ że to wy mieliście ostro walczyć w pięciu meczach z Polkowicami o awans do czwórki! Wy już skonczyliście rywalizacje! A my jeszcze o czwórke walczymy, wiec radze nie wypowiadać sie tak buńczucznym tonem! Pabanice zajęły drugie miejsce w sezonie zasadniczym a teraz wyrównanie rywalizują z siódmym po zasadniczym AZSem Poznań!
Pozdro!

P.S.
Fair Play ma pewne uprzedzenia co do panny Oli K. Wiec radze jego wypowiedzi traktować z humorem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 20 marca 2006, 20:16

Ona ma uprzedzenia do Oli, a ja do niego więc moje też możesz traktować z humorem. Pasuje????

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”