Mytek - nie udwaj, ze nie rozumiesz... Po raz milionowy zwracałem Wam uwagę (tym razem Marasowi), żebyście, pisząc o Waszych sprawach, pisali właśnie "kibice AZSu Poznań", a nie poznaniacy czy Poznań (tak, jak Maras pisząc o "burzy")... póki co możecie pomarzyć jedynie o reprezentowaniu całego Poznania! My pisząc o naszych sprawach nie uzywamy uogólnień w formie "Poznań", "poznaniacy" itp. Gdyby Cię Mytek ominęło zobacz WYRAZNIE po którym wpisie KySa, cytującym słowa Marasa, napisałem to, co zacytowałeś. Fair Play jest z tego, co się nie mylę kibicem AZSu i jego dziwne poglądy chcąc niechcąc mają wpływ na stosunki całej grupy.... my - kibice Olimpii odcinamy się ZDECYDOWANIE od Waszych spraw, Waszych "burz", Waszych ocen zachowania Karpińskiej itp. nam sie w Gorzowie podobało i chcemy nadal móc przy podobnych okazjach w równie sympatycznej atmosferze pojawić się, kibicując Olimpii, w tym mieście. Mam nadzieję, że zrozumiałeś?
Pozdrawiam.
AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba - nie musisz mi nic tłumaczyc, bo ja spraawe znam od podszewki. Jednak musisz zrozumiec, ze ktos z kibicow AZSu (obojetnie kto) piszac "Poznaniak", "poznanski" itp... nie ma od razu w zamysle umieszczac w domyśle ludzi z Olimpii
Poza tym kazdy z nas jest poznaniakiem - kazdy z nas (wszystkich - nie tylko AZSiakow, ale tez Olimpiaków) moze tego określenia uzywać. Ja sie czuje dumny z tego ze jestem Poznaniakiem
Jedyny powod dla ktorego zabralem glos w tej dyskusji jest to ze napisales o "wojnie" - ktorej nie ma
tylko o to mi chodzilo - mysle, ze te sprawe dokładnie przerobiłem w poprzednim poscie;]
FORZA POZNAŃ
FORZA POZNAŃ
reloaded :]
a ja popieram zdanie Seby bo jeśli ktoś mówi o "poznańskich kibicach" to skąd mam wiedzieć komu oni kibicują? Olimpii,Lechowi czy drużynie bierek??? To tak jakbym napisał, że my "kibice gorzowscy" blebleble. Na tym forum nie wypowiada się grupa "miastowych" tylko każdy za siebie.
pozdro
pozdro
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Ok... Mytek... napiszę SZYBKO i WPROST! Bo widzę, że nie łapiesz....
DOKŁADNIE - każdy z nas jest POZNANIAKIEM! A przez DEBILNE wpisy Waszego kolegi i Wasze pisanie cały czas w przypadku kłótni z Gorzowem typu "Poznań - Gorzów", wplątujecie NAS - POZNANIAKÓW Z OLIMPII, w Wasze chore polemiki!!!! Pisz sobie co chcesz, ale się spierajac z kimś nie pisz POLAK, tylko kibic AZSu Poznań... bo każdy z nas jest POLAKIEM też... ale nie każdy Polak (poznaniak) jest kibicem AZSu Poznań i przejmuje się wyborami Karpińskiej na przykład! Tyle w temacie!!!
DOKŁADNIE - każdy z nas jest POZNANIAKIEM! A przez DEBILNE wpisy Waszego kolegi i Wasze pisanie cały czas w przypadku kłótni z Gorzowem typu "Poznań - Gorzów", wplątujecie NAS - POZNANIAKÓW Z OLIMPII, w Wasze chore polemiki!!!! Pisz sobie co chcesz, ale się spierajac z kimś nie pisz POLAK, tylko kibic AZSu Poznań... bo każdy z nas jest POLAKIEM też... ale nie każdy Polak (poznaniak) jest kibicem AZSu Poznań i przejmuje się wyborami Karpińskiej na przykład! Tyle w temacie!!!
-
marcinekazs
- Nowy na forum
Azs
Szkoda że was nie było jak graliśmy z wami Ccc no ale cóż pewnie kiedyś sięzobaczymy
:D
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Ok... Mytek... napiszę SZYBKO i WPROST! Bo widzę, że nie łapiesz....
ja tego tak nie odczuwam. Nikt od nas nie ma takiego zamiaru! Poza tym jesli ktos z innego miasta dyskutuje na tym forum z kims z Poznania to raczej wie, przedstawicielem jakiego klubu jest ta osoba z Poznania - od tego są odpowiednie rubryki w profilu, latwo to poza tym rozpoznac po np: avatarze, podpisie, , takze po poznaniu forum. nikt nie ma zamiary Was w cokolwiek wplątywać
Ja to co chcialem w tym temacie napisalem - miedzy kibicami dwoch AZSow nie ma wojny - to jest "esencja" trzeciego i ostatniego mojego postu z tym temacie:] - a takze dwoch oprzednich.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Mytek pisze:ja tego tak nie odczuwam. (...)
Oki Mytek... w takim razie tropem Twojego myślenia teraz idąc napiszę - DZIŚ POZNAŃ TRZYMA KCIUKI MOCNOOOOO ZA WŁÓKNIARZEM PABIANICE!!!!!!! Może teraz odczujesz... WŁÓKNIARZ DO BOJU!!!
no i mi to szczerze mówiąc lata koło nosa
Tak wyglada moj punkt widzenia - kazdy inny moze miec inny punkt widzenia
Dziękuję i ide sie szykowac na Pabianice:]
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”