AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2006, 20:48

Mytek - nie udwaj, ze nie rozumiesz... Po raz milionowy zwracałem Wam uwagę (tym razem Marasowi), żebyście, pisząc o Waszych sprawach, pisali właśnie "kibice AZSu Poznań", a nie poznaniacy czy Poznań (tak, jak Maras pisząc o "burzy")... póki co możecie pomarzyć jedynie o reprezentowaniu całego Poznania! My pisząc o naszych sprawach nie uzywamy uogólnień w formie "Poznań", "poznaniacy" itp. Gdyby Cię Mytek ominęło zobacz WYRAZNIE po którym wpisie KySa, cytującym słowa Marasa, napisałem to, co zacytowałeś. Fair Play jest z tego, co się nie mylę kibicem AZSu i jego dziwne poglądy chcąc niechcąc mają wpływ na stosunki całej grupy.... my - kibice Olimpii odcinamy się ZDECYDOWANIE od Waszych spraw, Waszych "burz", Waszych ocen zachowania Karpińskiej itp. nam sie w Gorzowie podobało i chcemy nadal móc przy podobnych okazjach w równie sympatycznej atmosferze pojawić się, kibicując Olimpii, w tym mieście. Mam nadzieję, że zrozumiałeś?

Pozdrawiam.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 marca 2006, 20:51

Dobra Elen ale zobacz że ty mnie wogóle nie znasz! Jak sie poznamy i pogadamy to wtedy wydasz o mnie opinie! Bo to co pisze na forum może sie diametralnie róznić od tego co robię w rzeczywistości!

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 marca 2006, 21:08

Seba - nie musisz mi nic tłumaczyc, bo ja spraawe znam od podszewki. Jednak musisz zrozumiec, ze ktos z kibicow AZSu (obojetnie kto) piszac "Poznaniak", "poznanski" itp... nie ma od razu w zamysle umieszczac w domyśle ludzi z Olimpii :wink: Poza tym kazdy z nas jest poznaniakiem - kazdy z nas (wszystkich - nie tylko AZSiakow, ale tez Olimpiaków) moze tego określenia uzywać. Ja sie czuje dumny z tego ze jestem Poznaniakiem :!: Jedyny powod dla ktorego zabralem glos w tej dyskusji jest to ze napisales o "wojnie" - ktorej nie ma :!: tylko o to mi chodzilo - mysle, ze te sprawe dokładnie przerobiłem w poprzednim poscie;]

FORZA POZNAŃ :!:
reloaded :]

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 21 marca 2006, 21:15

a ja popieram zdanie Seby bo jeśli ktoś mówi o "poznańskich kibicach" to skąd mam wiedzieć komu oni kibicują? Olimpii,Lechowi czy drużynie bierek??? To tak jakbym napisał, że my "kibice gorzowscy" blebleble. Na tym forum nie wypowiada się grupa "miastowych" tylko każdy za siebie.

pozdro
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2006, 21:16

Ok... Mytek... napiszę SZYBKO i WPROST! Bo widzę, że nie łapiesz....

DOKŁADNIE - każdy z nas jest POZNANIAKIEM! A przez DEBILNE wpisy Waszego kolegi i Wasze pisanie cały czas w przypadku kłótni z Gorzowem typu "Poznań - Gorzów", wplątujecie NAS - POZNANIAKÓW Z OLIMPII, w Wasze chore polemiki!!!! Pisz sobie co chcesz, ale się spierajac z kimś nie pisz POLAK, tylko kibic AZSu Poznań... bo każdy z nas jest POLAKIEM też... ale nie każdy Polak (poznaniak) jest kibicem AZSu Poznań i przejmuje się wyborami Karpińskiej na przykład! Tyle w temacie!!!

marcinekazs
Nowy na forum

Azs

Postautor: marcinekazs » 21 marca 2006, 21:25

Szkoda że was nie było jak graliśmy z wami Ccc no ale cóż pewnie kiedyś sięzobaczymy :D:D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 marca 2006, 21:43

Seba pisze:Ok... Mytek... napiszę SZYBKO i WPROST! Bo widzę, że nie łapiesz....

DOKŁADNIE - każdy z nas jest POZNANIAKIEM! A przez DEBILNE wpisy Waszego kolegi i Wasze pisanie cały czas w przypadku kłótni z Gorzowem typu "Poznań - Gorzów", wplątujecie NAS - POZNANIAKÓW Z OLIMPII, w Wasze chore polemiki!!!! Pisz sobie co chcesz, ale się spierajac z kimś nie pisz POLAK, tylko kibic AZSu Poznań... bo każdy z nas jest POLAKIEM też... ale nie każdy Polak (poznaniak) jest kibicem AZSu Poznań i przejmuje się wyborami Karpińskiej na przykład! Tyle w temacie!!!

ja tego tak nie odczuwam. Nikt od nas nie ma takiego zamiaru! Poza tym jesli ktos z innego miasta dyskutuje na tym forum z kims z Poznania to raczej wie, przedstawicielem jakiego klubu jest ta osoba z Poznania - od tego są odpowiednie rubryki w profilu, latwo to poza tym rozpoznac po np: avatarze, podpisie, , takze po poznaniu forum. nikt nie ma zamiary Was w cokolwiek wplątywać :!: :D
Ja to co chcialem w tym temacie napisalem - miedzy kibicami dwoch AZSow nie ma wojny - to jest "esencja" trzeciego i ostatniego mojego postu z tym temacie:] - a takze dwoch oprzednich.

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 21 marca 2006, 22:55

teraz AZS Poznan niech pokona Pabianice i bedzie ok ... powodzenia pozdrawiam ... KUBA I GINDA : CCC : ;):)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 marca 2006, 22:56

GRUBYmateusz pisze:teraz AZS Poznan niech pokona Pabianice i bedzie ok ... powodzenia pozdrawiam ... KUBA I GINDA : CCC : ;):)

Dzięki serdeczne :-) fajnie by było jakbys sie ujawnił kim jesteś ;-)

aaaaa :oops: już chyba kojarze :P Gruby? ten od Krupina:> :D

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 21 marca 2006, 22:59

no dokladnie Kuba ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 marca 2006, 06:46

Mytek pisze:ja tego tak nie odczuwam. (...)

Oki Mytek... w takim razie tropem Twojego myślenia teraz idąc napiszę - DZIŚ POZNAŃ TRZYMA KCIUKI MOCNOOOOO ZA WŁÓKNIARZEM PABIANICE!!!!!!! Może teraz odczujesz... WŁÓKNIARZ DO BOJU!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 marca 2006, 13:26

Seba pisze:
Mytek pisze:ja tego tak nie odczuwam. (...)

Oki Mytek... w takim razie tropem Twojego myślenia teraz idąc napiszę - DZIŚ POZNAŃ TRZYMA KCIUKI MOCNOOOOO ZA WŁÓKNIARZEM PABIANICE!!!!!!! Może teraz odczujesz... WŁÓKNIARZ DO BOJU!!!

no i mi to szczerze mówiąc lata koło nosa :lol: - nadal nie zmieniam odczucia - Twoje poglądy, masz prawo ze wyrazac :!: nie sadziłem tylko, ze "w druga strone" - czyli z Waszego punktu widzenia - to działa. Rozumiem, ze pisanie przez kibicow AZSu słów "Poznań" itp... moze Cię irytować - rozumiem tez, ze probujesz "podjąć z tym walkę" w celu usciślenia postów i wypowiedzi pewnym ochób. Jednak to chyba walka z wiatrakami. Powiedzmy, ze przekonasz osobę "A" do pisania w sposob zaproponowany przez Ciebie - wydaje mi sie ze ta osoba zapamieta to, bedzie w tym stylu pisala - ale w pewnym momencie i tak o tym zapomni - znow powroci do starego stylu. Czemu powróci? Bo jest on latwiejszy, bardziej naturalny i co najwazniejsza odruchowy. W momencie pisania postu po prostu nie kazdemu chce sie pisać "kibic AZSu", "poznaniak z AZSu" itp... - bo nie kazdy ma to ciągle przed oczyma (ja jak cos piszę na forum, to myśle nad treścia i tym co mam do przekazania, a nie nad tym czy napisze "poznaniak" czy "poznaniak z azsu") - kazdy(lub wiekszosc) odruchowo napisze "Poznań", "Poznaniak" itp... - robi to naturalnie, odruchowo...
Tak wyglada moj punkt widzenia - kazdy inny moze miec inny punkt widzenia 8)
Dziękuję i ide sie szykowac na Pabianice:]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”