PZU Polfa Pabianice - Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto w finale:

Włókniarz Pabianice
45
65%
Lotos Gdynia
24
35%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 marca 2006, 21:31

Mimo wszytsko stawiam na Polfe :) zoabczycie FINAL POLFA-WISŁA!!!:))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 25 marca 2006, 21:42

Wygrał by Włókniarz, jeżeli Micaela Jacintho miałaby lepszą skuteczność za 2 punkty.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 25 marca 2006, 22:25

Ech :cry: Dziś całkowicie padła nam skuteczność :cry: :cry: Utknął mi w pamięci moment kiedy doprowadziliśmy do remisu 43:43. I niestety zagubiliśmy się. Zamiast dobić rywala (a była na to szansa) straciliśmy kilka piłek i Lotos znów wyszedł na prowadzenie. WIERZE że jutro nasze poprawią skuteczność i wygrają spotkanie.

NASZA WIARA NIE ZACHWIANA W KOSZYKARKACH ZAKOCHANA :!: :!: :!:

DO BOJU WŁÓKNIARZ :!: :!:

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 25 marca 2006, 23:00

Nie warto łamać serc choć przegraliśmy mecz :!:

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 25 marca 2006, 23:08

i tak najlepszy jest :!:
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
:lol: 8)

BURYjr
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: BURYjr » 26 marca 2006, 00:12

I tak WŁOKNIARZ wygra !!rywalizacje pozdrowienia z BRZEGU liczymy na WAS...!!BURY............!!Pije za wasze zdrowie..!!Włókniarz Odra dwa bratanki...........szklanki!!MRKS!!! MRKS!!WŁOKNIARZ PABIANICE !STAL BRZESKA .............!!Jestescie zajebisci...!!Pozdro od Burego dla PABIANIC!!!
Bóg Honor Ojczyzna

BURYjr
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: BURYjr » 26 marca 2006, 00:18

Tylko WŁOKNIARZ MRKS...............Tylko WŁOKNIARZ MRKS !!!MISTRZEM POLSKI JEST............!!Życze WAM kochani żeby WŁOKNIARZ był Mistrzem Polski w TYm sezonie...!!Sledzie banany to Lotos.....................!!Lotos Gdynia a co to ku...... jest, a gdzie to ku...jest , a co tojest za wies!!!
Bóg Honor Ojczyzna

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 marca 2006, 00:58

Nareszcie w domu........

Na wstepie. Poczytałem sobie relację Mikeya i Izy. Dobra robota, ale czytając wstawki innych..... no sorry bardzo, ale ręce mi k... opadły :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: Posłuchajcie popierdółki, jeśli macie zamiar w dalszym ciągu pisać "włukniarz", to już piszcie lepiej polfa :twisted: :!:

Coś by o meczu napisac.... hmm.... było trzech sędziów... O TRZECH ZA DUŻO :!: :!: :!: Zaznaczam jednak, że nie przegraliśmy przez nich, przegraliśmy przez własne frajerstwo :!: :!: :!: Otóz, ten dzisiejszy a w zasadzie wczorajszy mecz był do wygrania, mimo błędów "gwizdków". Pierwsza połowa.... DNO w naszym wykonaniu. Ktoś w przerwie powiedział, że skuteczność za 2 punkty mieliśmy 22% przy 40 paru Gdynii.... Bez komentarza. Jednak mimo tej tragicznej postawy w pierwszej odsłonie i tak mecz był zdecydowanie do wygrania. Piękny i wspaniały pościg w drugiej połowie, Gdynia na kolanach i ..... przestajemy grać. I tego k... nie rozumiem, no bo jak wytłumaczyć fakt, że gdy doszliśmy Gdynię i na tablicy wyników widniał remis, to tak doświadczona zawodniczka jak Krupska-Tyszkiewicz zaczyna się zachowywać jak kadetka i notuje kilka śmiesznych i niecelnych podań :twisted: :!: :!: :!: :?: Uważam, że w tym fragmencie meczu błąd popełnił trener Herkt i nie wziął czasu. Później, niestety nie odzyskaliśmy już rytmu, a i Gdynie wpadły jakieś trójki i znów gonilismy..... bez efektu tym razem :( . Cóż, mecz który był zdecydowanie do wygrania - przegraliśmy i teraz niestety, według mnie, sytuacja wygląda beznadziejnie :( Oceny indywidualne..... ehh kolejny raz Pałeczka niestety zawiodła. Uważam, że mogła spokojnie zdobyć jakieś 8-10 punktów więcej spod kosza, Krystofova, nie grała dużo, jednak gdy była na parkiecie, to praktynie nic nie wnosiła. Z wysokich o dziwo najlepiej zagrał nasz "Predator" :lol: , czyli Toma. Szpila.... niestety, ale jest predysponowana do znacznie lepszej gry. Karla - beznadziejnie, Jacintho- w obronie jeszcze nie najgorzej, ale w ataku.... KOMPLETNE DNO :!: :!: Niestey, ale kolejny raz wyszło na moje. Cały czas powtarzałem, by wstrzymać się nad zachwytami pod adresem tej zawodniczki, mówiłem by poczekać na bardziej wymagającego rywala. No i pierwszy poważny sprawdzian i porażka tej zawodniczki :!: Rozgrywające..... w tym miejscu mój zarzut pod adresem trenerów. DLACZEGO WIĘCEJ NIE GRAŁA SYLWIA WLAŹLAK :?: :?: :?: No a Krupa.... ehhh.... gdyby nie ten feralny fragment meczu :twisted: :( .
Reasumując. Gdynia wcale nie zagrała jakiejś porywajacej koszykówki. Nic nadzwyczajnego jednym słowem. Niestety, ale wystrczyło to na nas. Cóz, jeśli chcemy się jeszcze liczyć w walce o główne trofea, to nie możemy sobie pozwolić na tak liczne przestoje w grze, nie możemy sobie pozwolić na blazenadę w decydujących fragmenach gry..... po prostu, musimy grać lepiej :!: :!: :!: :!:

Atmosfera na trybunach..... hmm.... według informacji dyrektora Grabarczyka, "przypłynęło" :lol: :wink: do nas 45 osób. Oczywiście zabrali ze soba swój podręczny sprzęt (syrenę, deski) oraz chyba kilka bębnów, jednak w moim odczuciu byli ciency. Powiem więcej, pod względem odglosów paszczowych wypadli gorzej niż kilkunastu kibiców AZSu
Poznań.
Jeśli chodzi o nasz mlyn. Hmm.... momentami było wyśmienicie :!: :!: :!: I tak sobie teraz czaszkuję, że to był chyba nasz najlepszy doping w tym sezonie :? W każdym bądź razie jestem zadowolony, myślałem ze będzie gorzej. Wielkie Dzięki wszystkim za poświęcenie swoich gardeł :!: Oby tak dalej.
A tym którzy olali tworzenie atmosfery na hali i sobie siedzieli grzecznie dbając by im się fryzurka nie zepsuła, mogę tylko powiedzieć...... JESTEŚCIE ZBĘDNI :!: POZERÓW NAM NIE TRZEBA :!: :!: :!: :!:

P.S. Oby jutro było lepiej...... choć szczerze mówiąc, to nie za bardzo w to wierzę :( :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 26 marca 2006, 01:34

Chciałabym, zeby w finale zagrało CCC z Lotosem!!!!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 marca 2006, 03:10

Natalka#6 pisze:Chciałabym, zeby w finale zagrało CCC z Lotosem!!!!

A w życiu, to najgorsze zestawienie jakie moze byc :evil:
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 marca 2006, 07:25

Ja w zasadzie zgodze się z Szymonem. Mecz był zdecydowanie do wygranie a to, że wynik jest taki a nie inny to zasługa przede wszystkim nasza a nie jakiejś rewelacyjnej gry Gdynianek. Mam tylko jedno ale do wypowiedzi Szymona: mianowicie według mnie zdecydowanie za wysoko ocenił występ Krupy. Sorry bardzo ale ta zawodniczka przegrała nam mecz :!: :!: :!: Nie radziła sobie z Pawlak i Jonhson w obronie, w ataku bez sensu podania, zero pomysłu na rozegranie akcji. SYLWIA NA BOISKO :!: :!: :!: Inaczej nie mamy czego szukać w konfrontacji z Gdynią :twisted: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 marca 2006, 08:25

PS. Jeszcze wiednym się nie zgadzam z Szymonem. W przeciwieństwie do niego ja cały czas wierze w finał z naszym udziałem :P :!:

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 26 marca 2006, 10:13

Tylko trzeba będzie wygrać w Gdyni. :?

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 marca 2006, 10:17

El Guaje pisze:Tylko trzeba będzie wygrać w Gdyni. :?

Jak mus to mus :wink: . Przy wsparciu kibiców damy rade :P

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 26 marca 2006, 11:17

No cóż-nie chcę być złym prorokiem, ale chyba trzeba będzie skupić sie na walce o brąz, choc i w tej walce nie będzie łatwo.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”