CCC Polkowice - Wisła Kraków (mecz 3 i 4)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 kwietnia 2006, 21:26

odrazu mówie - zdjęcia transparentu nie mam

już niepotrzebne;)
hasło zostało już przetłumaczone;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 02 kwietnia 2006, 21:27

Co tam jest napisane?

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 kwietnia 2006, 21:29

El Guaje pisze:Co tam jest napisane?

Trenerze, masz nasze pełne poparcie
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 02 kwietnia 2006, 21:37

jakby Edzia trafiala, bo miala duzo prob w IVkwarcie, to moze by byla dramatyczna koncowka, odrazu mowie ze Edzi nie obwiniam, tylko kiedys poprostu jej wpadaly rzuty z poldystansu, teraz tego zabraklo,szkoda jeszcze tez ze nam osobiste nie wpadaja, trzeba ten element poprawic jak chce sie wygrywac z Wisla. Co do Nowackiej, super podania, ale tez miala wpadki ale mecz raczej na "+". Teraz powtorka z rozrywki czyli ORZEL-Wlokniarz - oj sie bedzie dzialo :lol:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 02 kwietnia 2006, 22:18

wielkie gratki dla Wisly!
Byliscie, ba, jestescie lepszym zespolem, ktory w rundzie zasadniczej i play-off udowodnil, ze na miejsce w finale zasluguje. nasze dziewczyny daly z siebie dzisiaj wszystko. staraly sie, walczyly, bily o kazda pilke, ale i to nie wystarczylo - nie maja sobie nic do zarzucenia i nikt inny tez nie powinien miec. po prostu pewnych rzeczy sie nie przeskoczy i tyle. bardzo fajnie na konferencji wypowiadal sie Omanic i Kara. milo sie sluchalo cieplych i raczej szczerych slow pod adresem CCC. teraz trzeba sie skupic na obronie brazowego medalu.

na dzisiajszym meczu pojawila sie spora grupka Wislakow, ktorzy nie szczedzili gardel (co nie co wspomagani byli przez koszykarki AZS KK JG), brawo chlopaki. poza tym zaobserwowano czesc koszykarek AZSu Gorzow.

jeszcze raz gratuluje i zycze powodzenia w finale!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 02 kwietnia 2006, 22:20

Brawo Wisła

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 02 kwietnia 2006, 22:24

Gratuluję Wiśle - należało się!

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 02 kwietnia 2006, 22:27

Brawo CCC, ale w małym finale zadowolicie się 4. miejscem :D

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 02 kwietnia 2006, 22:41

no jak dla mnie to faworytem są Polkowice!! z taką grą jak pod Wawelem szansa na 2 z rzędu medal jest ogromna!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 02 kwietnia 2006, 22:47

Gratulacje dla obu drużyn :D Dlamnie jednak wygrana Wisły była wspaniałą wiadomością, gdyż nie to że nie przepadam za CCC, ale poprostu darze Wisłe wielką sympatia i jest ona dlamnie murowanym pretendentem do Mistrza Polski :wink:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 02 kwietnia 2006, 23:16

MIREq pisze:Gratulacje dla obu drużyn :D Dlamnie jednak wygrana Wisły była wspaniałą wiadomością, gdyż nie to że nie przepadam za CCC, ale poprostu darze Wisłe wielką sympatia i jest ona dlamnie murowanym pretendentem do Mistrza Polski :wink:

heheh
na bank
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 02 kwietnia 2006, 23:21

Wisła Kraków w Polkowicach w sile ponad 20 osób

Mistrzem Polski jest Wisła :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 kwietnia 2006, 01:06

Wisły w Polkowicach ok 30 osob.

ciekawym co na temat swoich kibicow ma do powiedzenia trener Nowakowski

Opis wyjazdu wkrotce 8)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 03 kwietnia 2006, 01:11

AVE WISŁA ! AVE WISŁA ! AVE WISŁA !

Wisła Kraków w Polkowicach w sile około 30 osób, w tym jedna osoba Śląsk Wrocław, jedna Lechia Gdańsk. Na trybunach wspomagała nas też wierna fanka Wisły z odległych krain ( z tego miejsca pozdrawiam ) :wink:

Nasz doping taki sobie, bo ciężko się przebić przez te wszystkie deseczki bębny trąbki i inne gadżety rodem z Wielkiej Krokwi. Ale chyba nie było źle. Największym zaskoczeniem z tego co zauważyłem dla wszystkich to sama nasza obecność, i to mnie satysfakcjonuje :]

Co do Polkowic. Jeżeli to był najlepszy doping w waszej histori to eeee ... Wiem wiem, staraliście się, no ale więcej w tym wszystkim było huku niż śpiewu. A w ogóle to wymyśliłem wam przyśpiewke: ce, ce, ce ce ce, ce ce ce ce, ce ce ! 8)

Rozbawiła mnie natomiast ochrona, która ewidętnie była posrana naszą obecności, do kibla iść nie wolno, gume wyrzucić pod nadzorem, a jak zawodniczki chciały nam podziękować za obecność to też nie można bo ochrona nie pozwoli nam się do nich zbliżyć. W sumie i tak postawiliśmy na swoim, ale nie wiem czy pojebana ochrona to teraz standart czy co..

Co do takich minusików, jakiś cymbał napinający się z trybun - norma. Jakiś idiota krzyczączy do nas jak już byliśmy na polu Cracovia, którego od p... uchroniła jedynie policja - brawo. I na koniec rodzynek, jakiś czubek w bluzie ANTY WISŁA :lol: Gratulujemy dobrego samopoczucia, i tak się tylko zastanawiam, czemu tak kozaczek kitrał bluze gdy został przuważony ? Śmiech na sali. O bluzgach na sędziów wspominał nawet nie będe, ale myśle że pan Nowakowski zanim nasteonym razem coś powie powinien się 2 razy zastanowić.

Reasumując dobry wyjazd, choć dało się zauważyć w Polkowicach kilku cymbałów, z których wyszedł prowincjonalizm, i bynajmniej nie chodzi mi tu o wielkość miejscowości, a o mentalność :]

Mam nadzieje że ten mecz zakończy wzmożoną ostatnio aktywność forumowo napinkową niektórych Polkowiczan :]

AVE !

Aaaa byłbym zapomniał, czy waszcze czirliderki zawsze kończą wystepy na początku 3 kwarty ? :lol:

( nie obrażajcie się, taki dżołk :wink: )
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 03 kwietnia 2006, 08:09

No, wrażenia z Polkowic Liquidora jakieś mi bardzo znajome :lol: :lol: :lol:
Ta ochrona i policja i durne zakazy to jest polkowicki sposób wojny psychologicznej - liczą , że z kibiców to "zdołowanie" przeniesie się na zespół przyjezdny!
No, ale gratulacje dla Wisły!
Należy również wspomnieć, że postawa polkowickich koszykarek mogła zaimponować. Opór stawiany bardzo silnej Wiśle jest godny pochwał.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”