Natalka#6 pisze:Mam nadzieje, ze wisła nie zdobędzie zlota!!!!
No jeśli Ty tak mówisz, to pewnie zdobędzie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
fearless pisze:Weekendowy wyjazd bardzo fajny. Mecze piękne, choć drugi przeciętny w wykonaniu zespołu oprócz świetnej, rewelacyjnej gry Kary, oraz walki na tablicach Mani. Sekra i Ania zagrały słabiej, ale swoje pukty dorzuciły.
Gratulacje dla CCC za walkę. Ale jak widac było, tak musiało się skończyć.
Smutne jest to, że dla niektórych kibiców mecz kończy się po 30 kilku minutach. Dziewczyny nie zeszły z parkietu w 37 minucie, czemu w Polkowicach kibice idą do domu? Jak dla mnie smutne. Poza tym cieszą mnie takie małe ośrodki, w niewielkich miastach. Dużo robią dla miejscowej społeczności. Cieszy to, że funkcjonuje szkolenie dzieci i młodzieży. Może kiedyś będzie grała w reprezentacji jakaś wychowanka Orła Polkowice.
Brawo dla doświadczonych zawodniczek. Forma przyszła wtedy, kiedy trzeba.
Nie wiem, czy przegapiłem, czy nie. Ale jakoś nie widzę, żeby Natalka po meczu coś napisała, oprócz kolejnych pogróżek itd. Trzeba się nauczyć przegrywać koleżanko. Trochę kultury by się przydało. Poszukiwanie jedynie poklasku, nawet kosztem pisania gdzie indziej, jest oznaką słabości.

Natalka#6 pisze:Mam nadzieje, ze wisła nie zdobędzie zlota!!!!

MIREq pisze:Jestem przekonany że kibice i forumowicze z Polkowic sa z Ciebie dumni, za twoja błyskotliwość i twarde zdanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GURU pisze: ... bo twoje wpisy nic nie wnosza
W związku z tym żegnamy gwiazdeczkę i nie trudź się wiecej z wchodzeniem na kkf, to moze zaszkodzić twojej zdumiewającej inteligencji... Tylko uważaj zebyś na śledziomanii w kompleksy nie popadłaNatalka#6 pisze:Z całym szacunkiem dla niektórych, ale to Wy jesteście jacyś niezbyt bystrzy i mało inteligentni)))))
Hahahaha. Nie wiedziałam, że każdy moj wpis wywołuje natychmiastowe sprzężenie zwrotne:))))))
Aha. Na basketmanii piszą zdecydowanie inteligentniejsi ludzie niz na KK Forum.

Przy tobie dziecinko bezdyskusyjnie wszyscy wpadaja w kompleksyNatalka#6 pisze:W kompleksy, to chyab ty możesz wpaść![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości