CCC Polkowice - Wisła Kraków (mecz 3 i 4)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 05 kwietnia 2006, 07:23

Natalka#6 pisze:Mam nadzieje, ze wisła nie zdobędzie zlota!!!!

No jeśli Ty tak mówisz, to pewnie zdobędzie :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 kwietnia 2006, 08:14

Kibice Wisły pozdrawiają :lol: :lol: :lol:

Masz jakis kompleks ze piszesz wisla zamiast Wisła??? kibic Wisly nawet Cracovia pisza z duzej litry.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 kwietnia 2006, 09:35

fearless pisze:Weekendowy wyjazd bardzo fajny. Mecze piękne, choć drugi przeciętny w wykonaniu zespołu oprócz świetnej, rewelacyjnej gry Kary, oraz walki na tablicach Mani. Sekra i Ania zagrały słabiej, ale swoje pukty dorzuciły.

Gratulacje dla CCC za walkę. Ale jak widac było, tak musiało się skończyć.

Smutne jest to, że dla niektórych kibiców mecz kończy się po 30 kilku minutach. Dziewczyny nie zeszły z parkietu w 37 minucie, czemu w Polkowicach kibice idą do domu? Jak dla mnie smutne. Poza tym cieszą mnie takie małe ośrodki, w niewielkich miastach. Dużo robią dla miejscowej społeczności. Cieszy to, że funkcjonuje szkolenie dzieci i młodzieży. Może kiedyś będzie grała w reprezentacji jakaś wychowanka Orła Polkowice.

Brawo dla doświadczonych zawodniczek. Forma przyszła wtedy, kiedy trzeba.

Nie wiem, czy przegapiłem, czy nie. Ale jakoś nie widzę, żeby Natalka po meczu coś napisała, oprócz kolejnych pogróżek itd. Trzeba się nauczyć przegrywać koleżanko. Trochę kultury by się przydało. Poszukiwanie jedynie poklasku, nawet kosztem pisania gdzie indziej, jest oznaką słabości.

tak się zastanawiam czy może też bym sie nie wybrał na jakiś wyjazd!! :D

a co doo Natalki z 6 to nie spodziewam się potoku słów o meczu, cóż co zrobić??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 kwietnia 2006, 10:01

Ooooo........ Natalka z szóstką się w końcu odezwała :lol: :lol: :lol:
Jakże odkrywczy i pełen fantazji wpis :? :roll: I tylko 3 dni (po meczu) starczyły by wymyslić tak twórczą opinię :lol: :lol: :lol:
Czekam z niecierpliwością na kolejną dawkę internetowej napinki :? :lol: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 05 kwietnia 2006, 10:11

Jestem przekonany że kibice i forumowicze z Polkowic sa z Ciebie dumni, za twoja błyskotliwość i twarde zdanie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 kwietnia 2006, 10:34

Dziecko ja rozumiem ze mamy wolnosć wypowiedzi ale naprawdę pomyliły Ci się fora, lepiej się poczujesz na tamtym, znajdziesz tam przyjaciół i będzie wam miło i sympatycznie. To forum jest politycznie poprawne... :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 kwietnia 2006, 10:45

Jaką wolność...? Mikey... - o czym ty bredzisz... poczytaj gdzie indziej, jest czarno na białym że kkforum jest stronnicze i wolno tu pisać źle tylko o Lotosie... :wink: :lol:

Brawka dla Wisły za wyjazd (mam nadzieję, że w finale też coś planujecie) a dla autora opisu specjalne słowa podziękowania i uznania za trud - ale o to właśnie chodzi, tego oczekuję po kkforum.

PsRównierz wpis "Natalki" uważam ... w pewnych kategoriach za ciekawy. Taka przypowieść o misiu, zajączku i czapeczce...

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 05 kwietnia 2006, 11:46

A ja mam nadzieje ze w koncu przestaniesz sie udzielac na tym forum, bo twoje wpisy nic nie wnosza.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 kwietnia 2006, 14:42

MIREq pisze:Jestem przekonany że kibice i forumowicze z Polkowic sa z Ciebie dumni, za twoja błyskotliwość i twarde zdanie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

niewątpliwie tak jest ;-)

GURU pisze: ... bo twoje wpisy nic nie wnosza

w moim przekonaniu nie tylko jej. i nie chodzi mi bynajmniej o to, ze wpisy brzeżan nic nie wnoszą, nie bierz tego do siebie ;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 kwietnia 2006, 15:05

... ale nie odmówicie Jej jednego .... potrafi skłonić kilkoma zaangażowanymi treścią słowami przynajmniej 10 Forumowiczów do wpisania komentarza ;) Nie każdy wpis ma taką siłę ;) :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 05 kwietnia 2006, 15:55

Z całym szacunkiem dla niektórych, ale to Wy jesteście jacyś niezbyt bystrzy i mało inteligentni :))))))

Hahahaha. Nie wiedziałam, że każdy moj wpis wywołuje natychmiastowe sprzężenie zwrotne:))))))

Aha. Na basketmanii piszą zdecydowanie inteligentniejsi ludzie niz na KK Forum.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 kwietnia 2006, 16:02

Natalka#6 pisze:Z całym szacunkiem dla niektórych, ale to Wy jesteście jacyś niezbyt bystrzy i mało inteligentni :))))))

Hahahaha. Nie wiedziałam, że każdy moj wpis wywołuje natychmiastowe sprzężenie zwrotne:))))))

Aha. Na basketmanii piszą zdecydowanie inteligentniejsi ludzie niz na KK Forum.
W związku z tym żegnamy gwiazdeczkę i nie trudź się wiecej z wchodzeniem na kkf, to moze zaszkodzić twojej zdumiewającej inteligencji... Tylko uważaj zebyś na śledziomanii w kompleksy nie popadła :lol:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 05 kwietnia 2006, 16:33

W kompleksy, to chyab ty możesz wpaść :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 05 kwietnia 2006, 16:41

Papa papa papa papa papa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bedzie mi Ciebie brakować :twisted: :twisted:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 kwietnia 2006, 17:34

Natalka#6 pisze:W kompleksy, to chyab ty możesz wpaść :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Przy tobie dziecinko bezdyskusyjnie wszyscy wpadaja w kompleksy :lol: Twoja rozległa pisarska twórczosć na kkf powala nas na kolana :lol:, finezja języka, trafność uwag, głębokie analizy no i ta błyskotliwa inteligencja przebijająca w postach twojego autorstwa - wszystko to w sposób bezcenny wzbogaca nasze forum. Aż strach pomyśleć co będzie kiedy nas opuścisz. Wpadnij jeszcze zeby się pożegnać słoneczko :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”