Wierny kibic Dread
Moderator: qBK
Wierny kibic Dread
Hahaha... cóż przyjszła na mnie pora ^^. Ręka wszędobylskich trepów mnie dosięgnęła i od 11 Maja będę wojakiem :]. Jako, że jestem niedoszłym technikiem informatyki dano mi możliwość wybrania sobie Jednostki i cóż padło na Toruń :]. Będę szkolony w zakresie obsługi broni palnej jak i obsługi maszyn artyleryjskich :]. Nie ma żartów :]. Każdy kto chce obrażać czyjąś matkę na forum powinien 100 razy zastanowić się czy warto bo jak wrócę to nie będzie żartów :]. Świetnie się z wami bawiłem, zdarłem gardło wiele razy, wyjazdy był udane mimo porażek. Ogólnie rzecz ujmując dzięki za wszystko i mam nadzieję, że jak wrócę to Odra bedzie walczyć o najwyższe lokaty w polskiej lidze ^^. Tego zyczę zawodniczkom i wam moi drodzy dobrodzieje. Dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia w sobotę na meczu ^^. Niech żyje Wyższa Szkoła Oficerska w Toruniu i brzeskie WKU :]. Po stokroć AVE!
Always look on the bright side of life 
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Don Igłata
- Młodzik
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MARIO pisze:
a tak przy okazji, pamiętaj, by wziąść ze sobą mydło w płynie![]()
![]()
![]()
Oj Mario, Mario..... co Ty wiesz o wojsku
A jeśli chodzi o Kolegę Dreda..... stary nie przejmuj się
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- 19andrew81
- Żak
A ostatnio w przerwie meczu mowilem Ci ze ostrzyzenie na lyso by Ci pasowalo ale nie wiedzialem ze az tak szybko do tego dojdzie.
A co do meczów nie przejmuj sie bedziesz dostawal przepustki na weekendy to powinienes sie zalapac na kilka meczy u nas przynajmniej no i moze na pare wyjazdow tez sie uda pojechac.
A co do meczów nie przejmuj sie bedziesz dostawal przepustki na weekendy to powinienes sie zalapac na kilka meczy u nas przynajmniej no i moze na pare wyjazdow tez sie uda pojechac.
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
19andrew81 pisze:A ostatnio w przerwie meczu mowilem Ci ze ostrzyzenie na lyso by Ci pasowalo ale nie wiedzialem ze az tak szybko do tego dojdzie.
No to wykrakałeś mu, ale nie ma co sie łamać. tez slyszałem ze woju ostatnimi czasy jest zajebiscie.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
-
kacz
- Amator
- Kontaktowanie:
Re: Wierny kibic Dread
Dread pisze:Hahaha... cóż przyjszła na mnie pora ^^. Ręka wszędobylskich trepów mnie dosięgnęła i od 11 Maja będę wojakiem :]. Jako, że jestem niedoszłym technikiem informatyki dano mi możliwość wybrania sobie Jednostki i cóż padło na Toruń :]. Będę szkolony w zakresie obsługi broni palnej jak i obsługi maszyn artyleryjskich :]. Nie ma żartów :]. Każdy kto chce obrażać czyjąś matkę na forum powinien 100 razy zastanowić się czy warto bo jak wrócę to nie będzie żartów :]. Świetnie się z wami bawiłem, zdarłem gardło wiele razy, wyjazdy był udane mimo porażek. Ogólnie rzecz ujmując dzięki za wszystko i mam nadzieję, że jak wrócę to Odra bedzie walczyć o najwyższe lokaty w polskiej lidze ^^. Tego zyczę zawodniczkom i wam moi drodzy dobrodzieje. Dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia w sobotę na meczu ^^. Niech żyje Wyższa Szkoła Oficerska w Toruniu i brzeskie WKU :]. Po stokroć AVE!
a kto cie powolywal ?? taki duzy pan ?? bardzo duzy ??
jak tak to moj tato
Heh... spokojnie ja się niczym nie przejmuję :]. Kolejna życiowa przygoda a studia skończę kiedy indziej bo co poradzę, nie szło się z nimi dogadać
.
Kacz Twój ojciec mnie w to wpakował, ale w porządku z niego "duży pan". Ile on ma wzrostu 215 cm
? Może chce pograć w Odrze Brzeg na pozycji centra? Zapytaj może w wojsku mija się z powołaniem
.
Na pewno będzie ciekawie więc do zobaczenia za 9 miesięcy ^^.
Kacz Twój ojciec mnie w to wpakował, ale w porządku z niego "duży pan". Ile on ma wzrostu 215 cm
Always look on the bright side of life 
-
kacz
- Amator
- Kontaktowanie:
Dread pisze:
Kacz Twój ojciec mnie w to wpakował, ale w porządku z niego "duży pan". Ile on ma wzrostu 215 cm? Może chce pograć w Odrze Brzeg na pozycji centra? Zapytaj może w wojsku mija się z powołaniem
.
moja tato ma tylko 198 cm wzrost (tylko) a z powolaniem to nie da rady przykro mi
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie: