Wierny kibic Dread

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Wierny kibic Dread

Postautor: Dread » 07 kwietnia 2006, 22:19

Hahaha... cóż przyjszła na mnie pora ^^. Ręka wszędobylskich trepów mnie dosięgnęła i od 11 Maja będę wojakiem :]. Jako, że jestem niedoszłym technikiem informatyki dano mi możliwość wybrania sobie Jednostki i cóż padło na Toruń :]. Będę szkolony w zakresie obsługi broni palnej jak i obsługi maszyn artyleryjskich :]. Nie ma żartów :]. Każdy kto chce obrażać czyjąś matkę na forum powinien 100 razy zastanowić się czy warto bo jak wrócę to nie będzie żartów :]. Świetnie się z wami bawiłem, zdarłem gardło wiele razy, wyjazdy był udane mimo porażek. Ogólnie rzecz ujmując dzięki za wszystko i mam nadzieję, że jak wrócę to Odra bedzie walczyć o najwyższe lokaty w polskiej lidze ^^. Tego zyczę zawodniczkom i wam moi drodzy dobrodzieje. Dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia w sobotę na meczu ^^. Niech żyje Wyższa Szkoła Oficerska w Toruniu i brzeskie WKU :]. Po stokroć AVE!
Always look on the bright side of life :D

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 07 kwietnia 2006, 23:12

:o :o :o no to ładnie :/ powodzenia Dread i żal będzie mi Ciebie widzieć łysego :D :D hehe
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 kwietnia 2006, 07:43

"do kawalerii wstąpić chciałem..." :wink:

kto wie, może w przyszłym sezonie będziemy odwiedzać Toruń przy okazji meczów w ekstraklasie, tak więc spodziewaj się nas tam 8)

a tak przy okazji, pamiętaj, by wziąść ze sobą mydło w płynie :D :shock: 8) :roll:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 08 kwietnia 2006, 08:36

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

I nasze wspólne plany poszły w piździec :evil:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 08 kwietnia 2006, 08:47

O! Na następny sezon na wyjazdy jednego mniej!

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 08 kwietnia 2006, 09:12

No dobra, ja też się do czegoś przyznam. Na przyszłą zimę lecę do Afryki... miło było z wami kibicować chłopaki... :)
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 08 kwietnia 2006, 11:03

no i co ja tez mam powiedziec ze Anglia czeka na mnie :cry:

Dred zawsze to mozna uciec z woja na mecz hehehe:)

pozdro ZIOOOM
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 kwietnia 2006, 11:34

MARIO pisze:
a tak przy okazji, pamiętaj, by wziąść ze sobą mydło w płynie :D :shock: 8) :roll:

Oj Mario, Mario..... co Ty wiesz o wojsku :? :? :?: Ktoś Ci jakiś bajek naopowiadał i tyle :!:

A jeśli chodzi o Kolegę Dreda..... stary nie przejmuj się :!: W wojsku jest zajebiście :!: Wierz mi, wiem coś o tym :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 08 kwietnia 2006, 12:20

A ostatnio w przerwie meczu mowilem Ci ze ostrzyzenie na lyso by Ci pasowalo ale nie wiedzialem ze az tak szybko do tego dojdzie.
A co do meczów nie przejmuj sie bedziesz dostawal przepustki na weekendy to powinienes sie zalapac na kilka meczy u nas przynajmniej no i moze na pare wyjazdow tez sie uda pojechac.
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 08 kwietnia 2006, 12:43

19andrew81 pisze:A ostatnio w przerwie meczu mowilem Ci ze ostrzyzenie na lyso by Ci pasowalo ale nie wiedzialem ze az tak szybko do tego dojdzie.
A co do meczów nie przejmuj sie bedziesz dostawal przepustki na weekendy to powinienes sie zalapac na kilka meczy u nas przynajmniej no i moze na pare wyjazdow tez sie uda pojechac.

No to wykrakałeś mu, ale nie ma co sie łamać. tez slyszałem ze woju ostatnimi czasy jest zajebiscie.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Re: Wierny kibic Dread

Postautor: kacz » 08 kwietnia 2006, 13:25

Dread pisze:Hahaha... cóż przyjszła na mnie pora ^^. Ręka wszędobylskich trepów mnie dosięgnęła i od 11 Maja będę wojakiem :]. Jako, że jestem niedoszłym technikiem informatyki dano mi możliwość wybrania sobie Jednostki i cóż padło na Toruń :]. Będę szkolony w zakresie obsługi broni palnej jak i obsługi maszyn artyleryjskich :]. Nie ma żartów :]. Każdy kto chce obrażać czyjąś matkę na forum powinien 100 razy zastanowić się czy warto bo jak wrócę to nie będzie żartów :]. Świetnie się z wami bawiłem, zdarłem gardło wiele razy, wyjazdy był udane mimo porażek. Ogólnie rzecz ujmując dzięki za wszystko i mam nadzieję, że jak wrócę to Odra bedzie walczyć o najwyższe lokaty w polskiej lidze ^^. Tego zyczę zawodniczkom i wam moi drodzy dobrodzieje. Dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia w sobotę na meczu ^^. Niech żyje Wyższa Szkoła Oficerska w Toruniu i brzeskie WKU :]. Po stokroć AVE!

a kto cie powolywal ?? taki duzy pan ?? bardzo duzy ??
jak tak to moj tato :D :P

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 08 kwietnia 2006, 13:57

Heh... spokojnie ja się niczym nie przejmuję :]. Kolejna życiowa przygoda a studia skończę kiedy indziej bo co poradzę, nie szło się z nimi dogadać ;).

Kacz Twój ojciec mnie w to wpakował, ale w porządku z niego "duży pan". Ile on ma wzrostu 215 cm :D? Może chce pograć w Odrze Brzeg na pozycji centra? Zapytaj może w wojsku mija się z powołaniem :D.

Na pewno będzie ciekawie więc do zobaczenia za 9 miesięcy ^^.
Always look on the bright side of life :D

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 09 kwietnia 2006, 15:10

Dread pisze:
Kacz Twój ojciec mnie w to wpakował, ale w porządku z niego "duży pan". Ile on ma wzrostu 215 cm :D? Może chce pograć w Odrze Brzeg na pozycji centra? Zapytaj może w wojsku mija się z powołaniem :D.

Na pewno będzie ciekawie więc do zobaczenia za 9 miesięcy ^^.

moja tato ma tylko 198 cm wzrost (tylko) a z powolaniem to nie da rady przykro mi :D

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 10 kwietnia 2006, 23:22

teraz jest wśród kibiców nowy dread :)

http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... d011qe.jpg
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 10 kwietnia 2006, 23:26

Jestem pierwsza osobą która ujzała to zdjecie, ponieważ ono było robione specjalnie dla mnie :wink: . Dla mnie bomba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Wróć do „KS Odra Brzeg”