PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 00:09

Trenejro pisze:
LUCKY pisze:Jestescie slabe !!! Ej pi.... jestescie slabe!
Tragedia !!!! Mam nadzieje ze przegramy latwo 3:0. I ktos wreszcie za to wszystko beknie.

Może Ty wielki człowieczku beknij choć raz coś w strone Twojego Włókniarza, zamiast wykrzykiwać w holu coś o prawdiwych Kibicach, bo jakoś Cię dzisiaj było słabo słychać...

Hmmm...... a Ciebie było słychać na meczu :?: :?: :?: :?:

A w kwestii Lucky'ego, to ja go dzisiaj przez cały mecz bardzo dobrze słyszałem :!:
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2006, 00:28 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 00:16

LUCKY pisze:EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot

Lucky, z całym szacunkiem,, który do Ciebie jeszcze żywie - ostrzegaj sobie kogokolwiek, ale nikogo, kto jest:
kobietą, dzieckiem, ani nikogo kto się wypowie na Twój temat na forum bo tak naprawę prezentujesz nijako (lekko powiedziane) i nie wnosisz nic do dyskusji poza bredniami o rasiźmie i rzeźbiarstwie lekkim, więc może przenieś się na inne bardziej odpowiednie.
Napisz wreszcie ZNAWCO coś sensownego, bo już wszyscy mają dosyć Twoich postów inteligencie - mam zrobić ankietę na ten temat?
Prawdziwy kibic nie mający pojęcia o koszykówce... Jedziemy!!!

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 00:25

Szymon pisze:
Trenejro pisze:Może Ty wielki człowieczku beknij choć raz coś w strone Twojego Włókniarza, zamiast wykrzykiwać w holu coś o prawdiwych Kibicach, bo jakoś Cię dzisiaj było słabo słychać...

Hmmm...... a Ciebie było słychać na meczu :?: :?: :?: :?:

A w kwestii Lucky'ego, to ja go dzisiaj przez cały mecz bardzo dobrze słyszałem :!:

Widzisz, kiedy nie ma "prawdziwych kibiców" MY z Kowalikiem, próbowaliśy stowrzyć super atmosfere i nam się to udało, z czego jestem dumny - bo mieliśmy kontakt z Zawodzniczkami określanymi przez Ciebie jako zawodzniczki Zakontraktowane W Pabianicach... I może mnie dziś nie było słychać wśród busiaków, ale tylko przez to, że było nas proporcjonalnie mniej od Was...
I powiem Ci, że nie mam zamiaru konkurować z Tobą o najgłośniejszego, bo to Ty między innymi dostałeś wejściówkę z KK GRATIS by w zamian za to KIBICOWAĆ, a ja nie :) Ja to robiłem w Gryni, łącznie z BUSIAKAMI bo kocham zawodniczki, tak jak i inni z busiaków..............
A z okrzykiem byliście ŚMIESZNI, bo ani ja ani nikt inny z Wami "prawdziwymi "kibicami"" nie chce konkurować, szczególnie kiedy CHAMSKO zwracacie się do naszych Dziewczyn po przegranym meczu... Mam Cię gdzieś!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 00:56

Trenejro pisze:1. Widzisz, kiedy nie ma "prawdziwych kibiców" MY z Kowalikiem, próbowaliśy stowrzyć super atmosfere i nam się to udało, z czego jestem dumny -

2. bo mieliśmy kontakt z Zawodzniczkami określanymi przez Ciebie jako zawodzniczki Zakontraktowane W Pabianicach...

3. I może mnie dziś nie było słychać wśród busiaków, ale tylko przez to, że było nas proporcjonalnie mniej od Was...

4. I powiem Ci, że nie mam zamiaru konkurować z Tobą o najgłośniejszego, bo to Ty między innymi dostałeś wejściówkę z KK GRATIS by w zamian za to KIBICOWAĆ, a ja nie :)

5. Ja to robiłem w Gryni, łącznie z BUSIAKAMI bo kocham zawodniczki, tak jak i inni z busiaków..............

6. A z okrzykiem byliście ŚMIESZNI, bo ani ja ani nikt inny z Wami "prawdziwymi "kibicami"" nie chce konkurować, szczególnie kiedy CHAMSKO zwracacie się do naszych Dziewczyn po przegranym meczu...

7. Mam Cię gdzieś!!!

Ad.1. Hmm.... nie było mnie tam, ale słyszałem z relacji jaką to super atmosferę stworzyliście :? I wiesz..... nie mam podstaw by nie wierzyć na słowo Gienkowi, który jeszcze kilka dni po powrocie z Gdyni był wkurwi.... na Wasze zachowanie i nieporadny doping.
Aaaa...... i jeszcze jedno, wiesz, nie raz ,nie dwa, nie sto byłem nawalony na wyjeździe, nie mogłem chodzić, mówić, raz nawet Gienkowi samochód ubrudziłem, ale nigdy mój Serdeczny Kolega Gienek nie powiedział o mnie, że wyglądam i zachowuję się jak "nachlane bydło" :!: :!: :!: O Was tak powiedział......

Ad.2. No a jak inaczej o tych zawodniczkach można powiedzieć :?: Bo napewno nie Włókniarki i nie Pabianiczanki :!:

Ad. 3. :lol: :lol: :lol: ..... zajebista wymówka..... kolejna zresztą, bo do tego że "by dopingować nie trzeba siedzieć w sektorze A" teraz dokładasz ilość :?: :? Ciekawe, ciekawe....
Aaaa..... czyli rozumiem że w Gdyni też nie było Cię słychać, bo "było Was proporcjonalnie mniej od gospodarzy" :?: :?: :?:

Ad.4. No i ZONK :!: Nie mam żadnej wejściówki i nic nie muszę wzamian robić, a jużnapewno nie dopingować :!: :!: :!:

Ad.5. Hmm... powiem szczerze, w dzisiejszych komercyjnych czasach, gdy zawodniczki "mają gdzieś przywiazanie do barw klubowych", zupełnie nie zależy mi na koszykarkach :!: Dziś są te, jutro będą inne...... dla mnie ważny jest KLUB :!: :!: :!:

Ad.6. Śmieszni powiadasz.... hmm..... śmiech to zdrowie :lol:
A co do konkurowania z nami.... nie chcecie :?: To tak jak coniektóre koszykarki, im też się nie chce walczyć i konkurować na parkiecie, czyli pasujecie do nich :!:
I cóż to za chamskie okrzyki pojawiały się z naszej strony po przegranych meczach :?: Oświeć mnie :?:

Ad.7. Ooooo.... proszę. Heh, nie potnę się z tego powodu :lol: :lol: :lol:
I vice versa :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 01:05

A teraz o meczu:
1. TRENER HERKT znów przegał mecz na własne życzenie. Kilka razy był moment, by dobić Polkowice, czego nie wykorzystał przez swoje osobiste upodobania.
2. Pierwszym upodobaniem trenera jest Pani Krupska, która mimo strat zostaje utrzymywana na parkiecie, kiedy Sylwia, po jednym błędzie zostaje posadzona na ławce-niesprawiedliwa rywalizacja Panie Herkt!!!\
3. Drugim problemem Herkta jest brak improwizacji w sytuacjach tego wymagających - gra tymi samymi zawodniczkami w tych samych częściach meczu choćby nie wiem co się działo - zmiany w tych samych momentach bez "czucia gry"...
4. Rywalizacja wysokich także pozostawia do życzenia:
a) Pałka popełnijąca błędy zostaje na boisku kreowana na niezastąpioną
b) Leo wypuszczana na momenty i mimo bardzo dobrej gry sadzana na ławce bez tłumaczenia
c) Gabi mimo waleczności bez miejsca na boisku
5. Jacintho zdejmowana w kluczowych momentach gry, kiedy właśnie ona powinna decydować o wyniku
6. Niewykorzystywana Karla, która to właśnie załysnęła z podań o wysokim stopniu trudności i stylu....
7. W końcu - brak motywacji zespołu, który sam musi spotykać się poza treningami, by w grupie próbować zagrzać się do boju
8. Wygrywając mecz o 9 punktów na 3 min przed koncem, nawet laik przytrzymałby wynik do końca... Ale nie załąmanymi zmianami zawodniczkami...

Było 3 trenerów jak mówi Szymon, no i co :?: :?: :!: :!: :!:
Zastanówcie się.... Z takim prowadzeniem zespołu - a prowadzenie 19 punktami z Wisłą w półfinale rok temu? To tez zawodniczki?

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 01:23

Szymon pisze:
Trenejro pisze:1. Widzisz, kiedy nie ma "prawdziwych kibiców" MY z Kowalikiem, próbowaliśy stowrzyć super atmosfere i nam się to udało, z czego jestem dumny -

2. bo mieliśmy kontakt z Zawodzniczkami określanymi przez Ciebie jako zawodzniczki Zakontraktowane W Pabianicach...

3. I może mnie dziś nie było słychać wśród busiaków, ale tylko przez to, że było nas proporcjonalnie mniej od Was...

4. I powiem Ci, że nie mam zamiaru konkurować z Tobą o najgłośniejszego, bo to Ty między innymi dostałeś wejściówkę z KK GRATIS by w zamian za to KIBICOWAĆ, a ja nie :)

5. Ja to robiłem w Gryni, łącznie z BUSIAKAMI bo kocham zawodniczki, tak jak i inni z busiaków..............

6. A z okrzykiem byliście ŚMIESZNI, bo ani ja ani nikt inny z Wami "prawdziwymi "kibicami"" nie chce konkurować, szczególnie kiedy CHAMSKO zwracacie się do naszych Dziewczyn po przegranym meczu...

7. Mam Cię gdzieś!!!

Ad.1. Hmm.... nie było mnie tam, ale słyszałem z relacji jaką to super atmosferę stworzyliście :? I wiesz..... nie mam podstaw by nie wierzyć na słowo Gienkowi, który jeszcze kilka dni po powrocie z Gdyni był wkurwi.... na Wasze zachowanie i nieporadny doping.
Aaaa...... i jeszcze jedno, wiesz, nie raz ,nie dwa, nie sto byłem nawalony na wyjeździe, nie mogłem chodzić, mówić, raz nawet Gienkowi samochód ubrudziłem, ale nigdy mój Serdeczny Kolega Gienek nie powiedział o mnie, że wyglądam i zachowuję się jak "nachlane bydło" :!: :!: :!: O Was tak powiedział......

Ad.2. No a jak inaczej o tych zawodniczkach można powiedzieć :?: Bo napewno nie Włókniarki i nie Pabianiczanki :!:

Ad. 3. :lol: :lol: :lol: ..... zajebista wymówka..... kolejna zresztą, bo do tego że "by dopingować nie trzeba siedzieć w sektorze A" teraz dokładasz ilość :?: :? Ciekawe, ciekawe....
Aaaa..... czyli rozumiem że w Gdyni też nie było Cię słychać, bo "było Was proporcjonalnie mniej od gospodarzy" :?: :?: :?:

Ad.4. No i ZONK :!: Nie mam żadnej wejściówki i nic nie muszę wzamian robić, a jużnapewno nie dopingować :!: :!: :!:

Ad.5. Hmm... powiem szczerze, w dzisiejszych komercyjnych czasach, gdy zawodniczki "mają gdzieś przywiazanie do barw klubowych", zupełnie nie zależy mi na koszykarkach :!: Dziś są te, jutro będą inne...... dla mnie ważny jest KLUB :!: :!: :!:

A co do konkurowania z nami.... nie chcecie :?: To tak jak coniektóre koszykarki, im też się nie chce walczyć i konkurować na parkiecie, czyli pasujecie do nich :!:
I cóż to za chamskie okrzyki pojawiały się z naszej strony po przegranych meczach :?: Oświeć mnie :?:

Ad1. No widzisz, mogą powiedzieć niezależni, ale nasze krzyki w Gdyni - na wyjeździe - sąwiecej warte dla nich, bo my jedziemy na wyjazd prywatnie!!! Rozumiesz w koncu? PRYWATNIE! Nie jako Klub Kibica - i robimy to jak chcemy, zawieramy przyjaźnie jak chcemy, dopingujemy jak chcemy... I mimo tego sam Kowalik może Ci powiedzieć jak by`lo głośno...
Ad2. No comments - żyj w latach 90tych, Twój wybór...
Ad3. Nie mamy zamiaru się tłumaczyć, bo byliśmy w 3 - kibicując razem z Wami, równo...................................................... Za każdym razem.
Ad4. -
Ad5. I tu się różnimy - my oprócz przywiązoania do klubu jesteśmy przywiązani do koszykarek. Nie pasuje? TO trudno, ale tak jest, więc przełknij to wreszcie............................... My kibicujemy najpierw każdej z nich dopiero potem Włókniarzowi, to nas różni, ale mamy jeden cel - no chyba, że w pierwszym rzędzie interesują Cię podziały...
Ad6. Nie chce walczyć się nikomu. NIKOMU, łącznie z trenerem!!! Nie widać po nim tego, a jak może wiesz - to managera rozlicza się z wyniku podwładnych i własnie jemu powinno na tym zależeć najbardziej. Herkt, mimo swojego nazwiska nigdy nie wygra ważnego meczu... Bo nie zważa na psychikę, na motywację, na to co robi z każdą z nich. Po sezonie zasadniczym zniszczył psychicznie Sylwię, Leo, Gabi (która teraz się odrodziła dzięki stawianiu na nią), Karlę oraz Szpilę. One nie zagrają już u niego na najwyższym poziomie... O młodych nie mówią, bo mają jeszcze czas... A poza tym, to włąśnie Herkt ściągnął Krupę, Gabi i Tamarę, które w kluczowych momentachm, nawet w jego pomyśle na grę stają się BARDZO ZAWODNE...
Chamskie okrzykie pojawiły się z ust dla mnie na szczęście nie znajomych - były z sektora A i odnosly się w sposób obraźliwy do naszych koszykarek - o cytsty poproś koleżków...
Ad7. NA RAAAAAAZIE.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 09:22

Gratulacje dla Polkowic :cry:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 09 kwietnia 2006, 09:30

Trenejro pisze:
Szymon pisze:

7. Mam Cię gdzieś!!!

Ad1. No widzisz, mogą powiedzieć niezależni, ale nasze krzyki w Gdyni - na wyjeździe - sąwiecej warte dla nich, bo my jedziemy na wyjazd prywatnie!!! Rozumiesz w koncu? PRYWATNIE! Nie jako Klub Kibica - i robimy to jak chcemy, zawieramy przyjaźnie jak chcemy, dopingujemy jak chcemy... I mimo tego sam Kowalik może Ci powiedzieć jak by`lo głośno...
Ad2. No comments - żyj w latach 90tych, Twój wybór...
Ad3. Nie mamy zamiaru się tłumaczyć, bo byliśmy w 3 - kibicując razem z Wami, równo...................................................... Za każdym razem.
Ad4. -
Ad5. I tu się różnimy - my oprócz przywiązoania do klubu jesteśmy przywiązani do koszykarek. Nie pasuje? TO trudno, ale tak jest, więc przełknij to wreszcie............................... My kibicujemy najpierw każdej z nich dopiero potem Włókniarzowi, to nas różni, ale mamy jeden cel - no chyba, że w pierwszym rzędzie interesują Cię podziały...
Ad6. Nie chce walczyć się nikomu. NIKOMU, łącznie z trenerem!!! Nie widać po nim tego, a jak może wiesz - to managera rozlicza się z wyniku podwładnych i własnie jemu powinno na tym zależeć najbardziej. Herkt, mimo swojego nazwiska nigdy nie wygra ważnego meczu... Bo nie zważa na psychikę, na motywację, na to co robi z każdą z nich. Po sezonie zasadniczym zniszczył psychicznie Sylwię, Leo, Gabi (która teraz się odrodziła dzięki stawianiu na nią), Karlę oraz Szpilę. One nie zagrają już u niego na najwyższym poziomie... O młodych nie mówią, bo mają jeszcze czas... A poza tym, to włąśnie Herkt ściągnął Krupę, Gabi i Tamarę, które w kluczowych momentachm, nawet w jego pomyśle na grę stają się BARDZO ZAWODNE...
Chamskie okrzykie pojawiły się z ust dla mnie na szczęście nie znajomych - były z sektora A i odnosly się w sposób obraźliwy do naszych koszykarek - o cytsty poproś koleżków...
Ad7. NA RAAAAAAZIE.

Dobrze, że kibicujesz najpierw zawodniczką - bo może jak one odejdą to Ty też zmienisz "ulubiony" klub, oby.

A w kwestii wyjazdów:
Co to za filozofia jechać na wyjazd - zapewne pracujesz, masz auto i nie jest problemem sobotni wyjazd do innego miasta. Jak ja jeździłem na wyjazdy to jeszcze się uczyłem i nie miałem stałych dochodów ( a zapewne mam na koncie więcej wypadów niż Ty), mieliśmy po 16-19 lat i raczej nikt z nas nie miał auta więc pozostawały pociągi (choć wiem że były wyjazdy nawet za granicę maluchem, myślę że Ty nie byłbyś do tego zdolny, bo jakby wyglądała Twoja szacowna dupa w maluchu.).
Co do atmosfery w drużynie to twoje widzenie jest jednostronne, żeby nie rzec jednoosobowe.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 09:58

Nie rozumiem czegoś. Masz nam za złe to, że pojechaliśmy do Gdyni :?: :?: Czy ktokolwiek z nas ma pretensje do młodych, że ich tam nie było :?: :?: Ja też jeździłem na wyjazdy pociągiem i dobrze wiem jak jest a, że teraz stać mnie na to żeby pojechać sobie samochodem to jest moja wina :?: :twisted: :?: Jeśli tak to SORRY wielkie.

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 09 kwietnia 2006, 10:04

Kowalik pisze:Nie rozumiem czegoś. Masz nam za złe to, że pojechaliśmy do Gdyni :?: :?: Czy ktokolwiek z nas ma pretensje do młodych, że ich tam nie było :?: :?: Ja też jeździłem na wyjazdy pociągiem i dobrze wiem jak jest a, że teraz stać mnie na to żeby pojechać sobie samochodem to jest moja wina :?: :twisted: :?: Jeśli tak to SORRY wielkie.

Wiesz dobrze, że nie.
Ale czy nie jest zarzutem, w stosunku do innych, że śmieszny Trenejro był PRYWATNIE, a nie jako klub kibica. Dla mnie to nigdy nie było różnicy, a gdzie w tym czasie byli inni. Otóż Mu powiem - przewijałem Młodego
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 10:13

Masz racje. Zawsze jeździliśmy i nie było róznicy czy jedziemy prywatnie czy nie. Zawsze jako kibice.

A jeśli chodzi o to: gdzie byli inni to wydaje mi się, że chodzi o osoby, które najbardziej po nas jadą za ten wyjazd ( tylko tak szczerze mówiąc ja nie wiem dlaczego).

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 09 kwietnia 2006, 10:28

Kowalik pisze:Masz racje. Zawsze jeździliśmy i nie było róznicy czy jedziemy prywatnie czy nie. Zawsze jako kibice.

A jeśli chodzi o to: gdzie byli inni to wydaje mi się, że chodzi o osoby, które najbardziej po nas jadą za ten wyjazd ( tylko tak szczerze mówiąc ja nie wiem dlaczego).

Ja, szczerze mówiąc też nie wiem. Zawsze podczas wyjazdu, jak ja pamiętam, było "bydło" i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 10:46

Neofik pisze:
Kowalik pisze:Masz racje. Zawsze jeździliśmy i nie było róznicy czy jedziemy prywatnie czy nie. Zawsze jako kibice.

Ja, szczerze mówiąc też nie wiem. Zawsze podczas wyjazdu, jak ja pamiętam, było "bydło" i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.

I właśnie o to chodzi :P . Wydaje mi się, nie, jestem tego pewien, że nie chodzi o to jak sie zachowywaliśmy tylko o to kto tam był i sie tak zachowywał. Jakby skład wyglądał tak: Ja, ty, Szymon, Buli, Gienek i paru innych i byśmy zachowywali się tak samo to byłby to wspaniały wyjazd i biade temu kto śmiałby twierdzić inaczej. Ale ponieważ to był Trenejro, Gostekk i inni no to niestety byliśmy pijanym ( o sorry napier....m) bydłem.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 11:24

Kowalik pisze:
Neofik pisze:

I właśnie o to chodzi :P . Wydaje mi się, nie, jestem tego pewien, że nie chodzi o to jak sie zachowywaliśmy tylko o to kto tam był i sie tak zachowywał. Jakby skład wyglądał tak: Ja, ty, Szymon, Buli, Gienek i paru innych i byśmy zachowywali się tak samo to byłby to wspaniały wyjazd i biade temu kto śmiałby twierdzić inaczej. Ale ponieważ to był Trenejro, Gostekk i inni no to niestety byliśmy pijanym ( o sorry napier....m) bydłem.

Nie chodzi wcale o to :!:
I proponuje zakończyć bicie piany w tym miejscu i wyjaśnić sobie pewne kwestie przed bądź po meczu.
No chyba że znów bez słowa znikniesz przed meczem a po meczu nawet nie podejdziesz pogadać :?

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 11:28

Spoko, dzisiaj pogadać podejdę :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”