Finały MP kadetek 90' 91'
Moderator: Moderatorzy
-
lol <ehh>
-
Gość
-
NieZnacie:P
Dobrze powiedziane....
Dobrze powiedziane... jeśli jakiś wogóle zdobędzie... :] z tego co mi wiadomo to wisła ma wypożyczoną zawodnicze z PM Tarnów... :] widocznie sie tutaj przyznać nie chcą
hehe Pozdro
finał
zgadza się Wisła ma wypożyczoną jedną zawodniczkę z Tarnowa,ale gra 8-oma dziewczynami z rocznika 91 a tylko 4-ry są z 90r.
Ale Poznań to już przegina co roku ma po kilka nabytków,w tym roku Pabianice mają 2 wypożyczone kadetki,Korona ma dziewczyne ze Skawiny
ale trzeba zachowac gdzieś umiar bo jak nie to zróbmy mistrzostwa wojewodztw a nie klubow
Ale Poznań to już przegina co roku ma po kilka nabytków,w tym roku Pabianice mają 2 wypożyczone kadetki,Korona ma dziewczyne ze Skawiny
ale trzeba zachowac gdzieś umiar bo jak nie to zróbmy mistrzostwa wojewodztw a nie klubow
-
Gość
LOL... korona gra 7-oma czy tam 8-oma tesh i co z tego ?? z tego 6 jest rocznik 90... i co z tego ?? to sa rozgrywki dla 90,91... wiec po co wymienia sie kto mi ile zawodniczek z jakiego rocznika ?? jest pare lasek 91 co są o niebo lepsze od 90... !! a co do tej zawodniczki ze skawiny ktora gra w koronie... Korona i CkiS Skawina sa w pewnym stopniu połączone... wiec to nie jest do konca wypozyczenie.... z tego co mi wiadomo...
-
oneeightytwo
-
hahah
-
;;;;)
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”