Finały MP kadetek 90' 91'

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

lol <ehh>

Postautor: lol <ehh> » 19 kwietnia 2006, 15:04

muks jest do dupy!! jakby wisla wziela wszystkie najlepsze zawdoniczki z malopolski to by byla niedopokonania!! tak to jest jak sie kupuje zawodniczki!! no ale coz my gramy "fair play". WISLA ZDOBEDZIE MEDAL Z NAJCENNIEJSZEGO KRUSZCU !! :D

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 15:48

dobrze by było jakby wogole jakis zdobyła, a MUKS co jak co ale graja bardzo dobrze i to reszta druzyn ma pecha ze nie szukała wzmocnien przed cwierc finałami

NieZnacie:P

Dobrze powiedziane....

Postautor: NieZnacie:P » 19 kwietnia 2006, 18:46

Dobrze powiedziane... jeśli jakiś wogóle zdobędzie... :] z tego co mi wiadomo to wisła ma wypożyczoną zawodnicze z PM Tarnów... :] widocznie sie tutaj przyznać nie chcą :P hehe Pozdro

truskawa

Postautor: truskawa » 19 kwietnia 2006, 19:05

zobaczymy na finalach wszystko sie tam wyjasni!!

FAN
Nowy na forum

finał

Postautor: FAN » 19 kwietnia 2006, 20:03

zgadza się Wisła ma wypożyczoną jedną zawodniczkę z Tarnowa,ale gra 8-oma dziewczynami z rocznika 91 a tylko 4-ry są z 90r.
Ale Poznań to już przegina co roku ma po kilka nabytków,w tym roku Pabianice mają 2 wypożyczone kadetki,Korona ma dziewczyne ze Skawiny
ale trzeba zachowac gdzieś umiar bo jak nie to zróbmy mistrzostwa wojewodztw a nie klubow :o

...

Postautor: ... » 19 kwietnia 2006, 20:09

popieram! zróbmy mistrzostwa Polski województw!! <lol2>

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 20:42

LOL... korona gra 7-oma czy tam 8-oma tesh i co z tego ?? z tego 6 jest rocznik 90... i co z tego ?? to sa rozgrywki dla 90,91... wiec po co wymienia sie kto mi ile zawodniczek z jakiego rocznika ?? jest pare lasek 91 co są o niebo lepsze od 90... !! a co do tej zawodniczki ze skawiny ktora gra w koronie... Korona i CkiS Skawina sa w pewnym stopniu połączone... wiec to nie jest do konca wypozyczenie.... z tego co mi wiadomo...

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 20:44

i jak juz tak wazne ile zawodniczek w wisle jest 90 to tam gra 5 z 90... :]

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: finał

Postautor: Szymon » 19 kwietnia 2006, 20:48

FAN pisze:... Pabianice mają 2 wypożyczone kadetki,....

A może jakieś konkrety, bo jakoś nie słyszałem byśmy kogoś wypożyczali :? :? :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

hahah

Postautor: hahah » 19 kwietnia 2006, 20:49

Ty... "gościu" wez ze sie nie spinaj, Korona na mistrza !! :D

oneeightytwo

Postautor: oneeightytwo » 19 kwietnia 2006, 20:49

w wisle gra pięc zawodniczek '90? no chyba nie bardzo, bo jakos licze i licze i naliczyłam tylko 4 heh lol ;D ciekawie sie robi ;D

hahah

Postautor: hahah » 19 kwietnia 2006, 20:54

Nie no korona bedzie miec spokojnie mistrza, :) przeciez tam połowa druzyny to kadra polski takze nie ma innej mozliwosci jak złoty medal :D

;;;;)

Postautor: ;;;;) » 19 kwietnia 2006, 20:58

ejjjj kolego/kolezanko zapomniałas dodac ze zadna wisła ani muks ani reszta im nie dokopie , bo one sa nie pokonane... i zasługuja na wiecej niz tylko medal za 1 miejsce :) 3mam kciuki za Korone :)

zuzia

Postautor: zuzia » 19 kwietnia 2006, 20:59

korona na mistrza <lol>

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 21:25

oneeightytwo pisze:w wisle gra pięc zawodniczek '90? no chyba nie bardzo, bo jakos licze i licze i naliczyłam tylko 4 heh lol ;D ciekawie sie robi ;D

No chyba nie bede wymieniac nazwiskami :] razem z kobitką wypozyczoną jest 5 :]

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”