Półfinaly Juniorek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 21 maja 2006, 21:05

??? pisze:Dajcie spokoj!!!! Bylo ,minelo aa finaly zweryfikuja wszystko!!!!! Ja nadal czekam na opis wydarzen ze Szczecina. Czemu Szczecin majac dwie porazki jednak awansowal???

My nawet przy dwoch zwyeciestwach moglysmy nie wejsc... Dzieki Gdyni ktora wygrala z Warszawa mielismy juz pewny awans... Mala tabela sie liczyla...
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 21:06

paździoch-osanka pisze:
sympatyk pisze:
paździoch-osanka pisze:
sympatyk pisze:uderz w stól, a nożyce sie odezwą. A i mówimy o Zgorzelcu, a nie Gdyni

No tak mowimy o Zgorzelcu... ale chodzi o porazke z tym samym zespolem... hmmm CZY TO TEZ NIE SMIERDZI?? Hmmm ciekaweeee... ??

Elen na finalach bedziemy spaly w 10 gwiazdkowym hotelu... hahaha :lol:

No niestety nie

Bo co Gdynia przegrala "mniejsza" iloscia pkt... i stwarzala "pozory" ze jednak walczy... a my olewka totalna... weeeez :lol:

Oglądając wiekszosc meczy w Gorzowie to jestem w stanie stwierdzic ze to Gdynia sprzedała ten turniej. Wysoka porazka z Osą, nie wspomne juz o blamazu z Gorzowem...ale coż kazdy widzi co chce
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 21 maja 2006, 21:09

Ejjj wychodzi na to... ze koszykowka mlodziezowa jest pelna ukladow ukladzikow... sprzedawczykow itp... i do tego grona sprzedawczykow doloczyla sie Osa... ajjj wiec teraz Gdynia i Osa sa beeeee a wszyscy inni sa cacy... :lol:
________Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 21:15

paździoch-osanka pisze:Ejjj wychodzi na to... ze koszykowka mlodziezowa jest pelna ukladow ukladzikow... sprzedawczykow itp... i do tego grona sprzedawczykow doloczyla sie Osa... ajjj wiec teraz Gdynia i Osa sa beeeee a wszyscy inni sa cacy... :lol:

Ale najbardziej miesza Gorzów...sprzedaje...kupuje...jest w koszykarskiej grupie trzymajacej władze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 21 maja 2006, 21:24

Paższioch - wiesz kto to pisze - więc się dobrze zastanów co na tym forum wypisujesz... Wam dzisiaj zdecydowanie bliżej było do Gorzowa niż do sprawiedliwej uczciwej sportowej walki :evil: Mam olbrzymi ŻAL do Was - zawodniczek, że totalnie przeszłyście obok meczu - mówię to z pełną świadomością i odpowiedzialnością - prawda jest taka, że ciężko tam skrzywdzić koleżanki z Gorzowa za cenę jakiejś śmiesznej Warszawy :evil: , która w ten turniej włożyła najwięcej serca z wszystkich zespółów i temu nie zaprzeczysz - każdy mecz SKS-u to było widowisko z piękną walką - można oczywiście napisać - mogły wygrać ten awans same !!! I chciały, ba niewiele brakowało zabrakło w ostatnim meczu troszeczkę zimnej krwi - mimo to dziewczyny przyjechały na Wasz mecz z Gorzowem pełne NADZIEI I WIARY... Powiem Ci tak - ja widziałem dokładnie cały turniej - także dużą część Waszego dzisiejszego meczu i było mi wstyd, że Osanki słynące z potwornej waleczności po prostu olały totalnie zawody, a że najbardziej ucierpiał SKS 12 Warszawa to już Was za przeproszeniem waliło - dlatego jestem na Was wściekły i straciłyście mój cały szacunek - jeżeli go choć trochę doceniałaś - Gorzów był na ten turniej słabo przygotowany w przeciwieństwie do Was i Warszawy - SKS 12 zasłużył sobie na awans :!: :!: :!: I przykre, że nie wszedł... Niestety :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 21:28

No widocznie slabo zasłuzyl jesli przegral swój awans z Gdynia...przykre, ale prawdziwe
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2006, 21:34

noo too widze ze teraz juz nie tylkooo Gdynia jestt bleee ale tazke Osanki hehe smieszy mnie to wszystkoo boo chyba zapominacie ze to jest koszykowka mlodziezowa i watpie ze ktorakolwiek druzyna byla by sie w stanie podlozyc too fakt ze dziewczyny ze zgorzleca zagraly dzisiaj bardzoo slabo ale nie zapominajmy ze ten zespol gra 5 zawodniczek ktore maja prawoo do slabszegoo meczu szczegolnie w ostani dzien turnieju a stwierdzenie ze totlanie olaly zawodyy jest zalosnee!!!!!znam ten zespol i wiem zee one nie bylby do tego zdolne!!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 21 maja 2006, 21:40

seven pisze:Paższioch - wiesz kto to pisze - więc się dobrze zastanów co na tym forum wypisujesz... Wam dzisiaj zdecydowanie bliżej było do Gorzowa niż do sprawiedliwej uczciwej sportowej walki :evil: Mam olbrzymi ŻAL do Was - zawodniczek, że totalnie przeszłyście obok meczu - mówię to z pełną świadomością i odpowiedzialnością - prawda jest taka, że ciężko tam skrzywdzić koleżanki z Gorzowa za cenę jakiejś śmiesznej Warszawy :evil: , która w ten turniej włożyła najwięcej serca z wszystkich zespółów i temu nie zaprzeczysz - każdy mecz SKS-u to było widowisko z piękną walką - można oczywiście napisać - mogły wygrać ten awans same !!! I chciały, ba niewiele brakowało zabrakło w ostatnim meczu troszeczkę zimnej krwi - mimo to dziewczyny przyjechały na Wasz mecz z Gorzowem pełne NADZIEI I WIARY... Powiem Ci tak - ja widziałem dokładnie cały turniej - także dużą część Waszego dzisiejszego meczu i było mi wstyd, że Osanki słynące z potwornej waleczności po prostu olały totalnie zawody, a że najbardziej ucierpiał SKS 12 Warszawa to już Was za przeproszeniem waliło - dlatego jestem na Was wściekły i straciłyście mój cały szacunek - jeżeli go choć trochę doceniałaś - Gorzów był na ten turniej słabo przygotowany w przeciwieństwie do Was i Warszawy - SKS 12 zasłużył sobie na awans :!: :!: :!: I przykre, że nie wszedł... Niestety :cry: :cry: :cry:

Seven co mam Ci powiedziec ?? Ty widziales to ze swojej strony i uwazasz ze przeszlysmy obok meczu... olalysmy go... Twoje zdanie... PRZYKRO MI ze stracilysmy Twoj szacunek (wiec na turniej do Warszawy juz nie zostaniemy zaproszone... ) ajjj ale... jesli widziales caly turniej to chyba byla roznica miedzy 1 meczem z Gdynia gdzie biegalysmy jak opentane a dzisiajeszym z Gorzowem gdzie ledwo ruszalysmy sie w obronie...?? Hmmm ??
Piszesz ze Warszawa byla pelna nadziei i wiary... a myslisz ze ja nie wiem jakie to uczucie... kiedy jestes zalezny od jakiegos zespolu?? Przypomne Ci... Final Mistrzostw Polski Juniorek Starszych... Gorzow gral z Gdynia... wygrana Gdynia zapewniala nam awans do 4... a tu psikus... Gdynia przegrala... no i co...?? Pozostalo tylko znienawidzic Gdynie... bo sie podlozyla?? I tez mowiono ze BIEDNE Osanki... nie weszly do 4 bo TA WSTRETNA GDYNIA specjalnie przegrala zeby trafic na Olimpie... z ktora NIECIERPIA grac... !! Wiesz... jestem swiadoma tego ze wszyscy gdy zobaczyli wynik 71:24 przerazili sie... i pierwsza mysl jaka im naszla... to czy Osa sie podlozyla...?? Wkoncu mialysmy juz pewny awans... wiec po cholere walczyc i starac sie o to by Warszawa ktora WLOZYLA NAJWIECEJ SERCA... (bo z tym sie CALKOWICIE z Toba zgadzam) weszla z nami do finalow...!! Seven mam nadzieje ze KIEDYS odzyskamy Twoj szacunek... i podamy sobie rece... ajjj
________Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2006, 21:49

Wyniki spotkań rozgrywek półfinałowych Mistrzostw Polski.

Gr. XI Szczecin

OLIMPIA MACZKI AZS Poznań - UKS MOSM Bytom 83:47
STK KUSY Szczecin - UKS ŻAK Nowy Sącz 79:46
UKS ŻAK Nowy Sącz - OLIMPIA MACZKI AZS Poznań 42:90
STK KUSY Szczecin - UKS MOSM Bytom 56:58
UKS MOSM Bytom - UKS ŻAK Nowy Sącz 47:50
STK KUSY Szczecin - OLIMPIA MACZKI AZS Poznań 55:71

Gier Zwyc. Poraż. Pkt. K zd. K st. Stos.zd./st.
1 Szczecin 2 1 1 3 135 104 1,298
2 Bytom 2 1 1 3 105 106 0,991
3 Nowy Sącz 2 1 1 3 96 126 0,762

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2006, 21:55

??? pisze:Ale przeciez Szczecin przegral dwa mecze!!! co tam sie dokladnie wydarzylo???

ej , pewnie od niedawna interesujesz się basketem ....to Ci wytłumaczę :
zrobiła się tabela trójkowa ( trzy zespoły miały tyle samo zwycięstw i porażek - liczy się wtedy "małe" punkty )

tłumaczyć dalej ?? :lol:

???

Postautor: ??? » 21 maja 2006, 22:22

No nareszcie jakies dokladne wyniki ze Szczecina!!!!! Dzieki!!!! Oczywiscie w tej sytuacji juz wszystko jasne!!!! A basketem ,,,interesuje sie,,, jakies 35 lat -haha

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 21 maja 2006, 23:00

Do finału wchodzą najlepsze drużyny, SKS 12 Warszawa jedną z najlepszych widocznie nie była.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 21 maja 2006, 23:24

Seven. Oglądałem SKS w Poznaniu. Ty też. I chyba nie chcesz mi powiedzieć,że to co pokazały to było mistrzostwo. Ja pisałem co to była za koszykówka. Powiem tak. Czy się podłożyły czy nie tego nie wiem. I chyba tylko one znają prawdę. Ale wiem jedno (i to zprzykładu Olimpii w zeszłym roku gdzie mogła wywalic Gdynię w półfinale i wygrać juniorki na parkiecie a nie przegrać przy zielonym stoliku). Każdy musi grac o swoje. Jeżeli przegrały specjalnie to musiały mieć swój cel i trudno mieć do nich pretensje bo graja o swoje. Jeżeli nie ,to nie mamy o czym mówić. Może poprostu zamiast szukać domniemywać zastanów się dlaczego SKS nie wygrał 3 spotkań w Gorzowie. Bo jak dla mnie to główna przyczyna dlaczego Warszawa odpadła. Jedyna przyczyna.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 maja 2006, 06:34

Uważam Seven, że delikatnie mówiąc ZDECYDOWANIE przesadzasz... Nie mam pojęcia skąd się wzięła u Ciebie teoria "Mocarnej Osy", która wszystko musi wygrać :? Osanki są dobre, ale nie przesadzajmy... są zespołem podobnej klasy, co Gorzów... a na parkiecie rywalek to właśnie AZSiaczki uznałbym za faworytki... zresztą dowiodła tego też porażka Osanek w Gorzowie podczas finałów juniorek starszych. Liczenie na to, że wymęczony zespół, grający w wąskim składzie.. w meczu dla nich już o nic.. pokona druzynę o podobnej sile, na dodatek gospodyń, dla których jest to mecz o być albo nie być to... tak szczerze... liczenie trochę na CUD. Przypomina mi się w tym miejscu reakcja Pazdziocha, którą tak ostro "jedziesz" tu na forum po porażce Gdyni z Gorzowem... od razu po tym meczu pisała, że nie ma co mieć DO KOGOŚ pretensji, że nie zagrał dla nich, ale one SAME mogły wygrać wcześniej na przykład z Gorzowem. Ty też miałeś dwie szanse... nie wykorzystałeś ich... Jak ktoś tu już napisał - UMIESZ LICZYĆ, LICZ NA SIEBIE. Możesz być zawiedziony, że inne wyniki nie były po Twojej myśli, ale akurat w pojedynku Osanek z Gorzowem w takiej sytuacji, jaka się wytworzyła myślę, że 95% stojących z boku kibiców (i nie tylko) postawiłoby na Gorzów... i cudu nie było.

Pozdrowionka
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 22 maja 2006, 06:40

gdynia też się podłozyła w meczu ze szciecinem zeby korona nie weszła...

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”