Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 07 czerwca 2006, 20:31

Szymon Ty jednak jestes naprawde ok :) pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 czerwca 2006, 13:19

SzymonSuchy pisze:ja tam z adamem michałem i darkiem w Poznaniu byłem ale się nie fochuje ani o to zę przgrały ani o to że trochę straciłem u jednej z was tylko jedna jedyna rzecz mi się nie podobała że dziewczyny nam pokazały środkowe palce chociaż nie wszystkie( dziewczyny ) teraz to naprawdę skończmy to p... i choćmy się napić albo zgrać mecz kibice vs. zawodniczki. Ewelinka dzięki za miłe słowa jeżli były one rzeczywiście do mnie( ja jestem ten młodszy szymon) bardzo dziękuje ale niestety narazie moja noga na waszym treningu nie postanie(nie to żebym się bał waszego trenera) ale poprostu po Poznaniu doszedłem do wniosku że i my trochę daliśmy dupy i trochę wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedzmy sobie kto tutaj fochuje :?:
Ze my niby my :?:
A co zapomniec mamy,lub cos :?:
Focha nie ma ale to juz koniec.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

eWEliNka#11

Postautor: eWEliNka#11 » 08 czerwca 2006, 17:42

michal sorry ale nie mow bo dobrze wiesz z e tez na nas wrzucales?? i to wyzywales nas o dkur.. dzi.. i ze dajemy dup..tez padlo wiec zakoncz to!! i nie rob z siebie ofiary bo jestes ....facet wiec nie wypada nawet!! a szymon :)):thebest

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 czerwca 2006, 18:40

eWEliNka#11 pisze:michal sorry ale nie mow bo dobrze wiesz z e tez na nas wrzucales?? i to wyzywales nas o dkur.. dzi.. i ze dajemy dup..tez padlo wiec zakoncz to!! i nie rob z siebie ofiary bo jestes ....facet wiec nie wypada nawet!! a szymon :)):thebest

HAHAHAHA no z tym jak na was mówiłem to chyba ktoras z was ma goraczke przedporodową.Nigdy te słowa nie padły z mych ust.I nie robie ofiary.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2006, 11:47 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

EwElInKa#11

Postautor: EwElInKa#11 » 09 czerwca 2006, 09:56

wiec ja nie wiem ale w tej sytuacji wierze niestety tej osobie ktora mi to pow aty dobrze ja znasz!!moze jak byles pijany:D:D :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 09 czerwca 2006, 13:21

EwElInKa#11 pisze:wiec ja nie wiem ale w tej sytuacji wierze niestety tej osobie ktora mi to pow aty dobrze ja znasz!!moze jak byles pijany:D:D :lol: :lol:

Moze nie bylem pijany,nie powiedzialem nic takiego :wink:
Skoro jej wierzysz twoja sprawa,tylko ciekawe czy ta osoba ma odwage sie przyznac.

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 09 czerwca 2006, 13:25

Czy ktoś mówił że ta sprawa już się skończyła?
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 09 czerwca 2006, 13:26

Iza pisze:Czy ktoś mówił że ta sprawa już się skończyła?

Hmmm mówił ale to wraca jak bumerang.

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 09 czerwca 2006, 22:32

Niechciał Bym Się Wtrącać, Ale W Tym Wszystkim Widzę Tylko Definitywny Brak Logiki
:* :D :*
PoZdRo
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

eWEliNka#11

Postautor: eWEliNka#11 » 11 czerwca 2006, 09:17

sprawa zakonczona!! ale chce ci powiedzirec ze ten ktos to nie jest DZIEWCZYTNA!ale chlopak!!wasz kolega ktory nam to powiedzial.narazka

eWEliNka#11

Postautor: eWEliNka#11 » 11 czerwca 2006, 09:18

a swoja droga..pozdrowionka dla felisiaczka:):):):*:*:*hihihihihih

Felek;)
Nowy na forum

Postautor: Felek;) » 11 czerwca 2006, 10:58

nono prosze nie denerwować Ewelinki :D ...dzięki za pozdrowienia :*:*...powidzenia 3mam za ciebie kciuki:p...
Michał

SzymonSuchy
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SzymonSuchy » 12 czerwca 2006, 12:02

A ja tam byłem pijany i nikogo nie wyzywałem od niczego trochę sobie pogadałem z niektórymi dziewczynami po meczu i było mi prawie miło i uważam adam i michał że wy tesh powinniście wtedy z dziewczynami pogadać a i dziękuje za wszystkie pochwały skierowane w moją stronę!!!!
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 12 czerwca 2006, 13:45

Suchy ten temat jest juz zamkniety :!:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 12 czerwca 2006, 13:56

SzymonSuchy pisze:A ja tam byłem pijany i nikogo nie wyzywałem od niczego trochę sobie pogadałem z niektórymi dziewczynami po meczu i było mi prawie miło i uważam adam i michał że wy tesh powinniście wtedy z dziewczynami pogadać a i dziękuje za wszystkie pochwały skierowane w moją stronę!!!!

Suchy skoncz juz.Pogadać powiadasz_to one miały cos do nas i zarzucały nam ze ucieklismy przed nimi z hali.

I naprawde skonczmy bo juz sensu brak.

Wróć do „Archiwum”