Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
SzymonSuchy pisze:ja tam z adamem michałem i darkiem w Poznaniu byłem ale się nie fochuje ani o to zę przgrały ani o to że trochę straciłem u jednej z was tylko jedna jedyna rzecz mi się nie podobała że dziewczyny nam pokazały środkowe palce chociaż nie wszystkie( dziewczyny ) teraz to naprawdę skończmy to p... i choćmy się napić albo zgrać mecz kibice vs. zawodniczki. Ewelinka dzięki za miłe słowa jeżli były one rzeczywiście do mnie( ja jestem ten młodszy szymon) bardzo dziękuje ale niestety narazie moja noga na waszym treningu nie postanie(nie to żebym się bał waszego trenera) ale poprostu po Poznaniu doszedłem do wniosku że i my trochę daliśmy dupy i trochę wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedzmy sobie kto tutaj fochuje
Ze my niby my
A co zapomniec mamy,lub cos
Focha nie ma ale to juz koniec.
-
eWEliNka#11
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
eWEliNka#11 pisze:michal sorry ale nie mow bo dobrze wiesz z e tez na nas wrzucales?? i to wyzywales nas o dkur.. dzi.. i ze dajemy dup..tez padlo wiec zakoncz to!! i nie rob z siebie ofiary bo jestes ....facet wiec nie wypada nawet!! a szymon):thebest
HAHAHAHA no z tym jak na was mówiłem to chyba ktoras z was ma goraczke przedporodową.Nigdy te słowa nie padły z mych ust.I nie robie ofiary.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2006, 11:47 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EwElInKa#11
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
eWEliNka#11
-
SzymonSuchy
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
A ja tam byłem pijany i nikogo nie wyzywałem od niczego trochę sobie pogadałem z niektórymi dziewczynami po meczu i było mi prawie miło i uważam adam i michał że wy tesh powinniście wtedy z dziewczynami pogadać a i dziękuje za wszystkie pochwały skierowane w moją stronę!!!!
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
SzymonSuchy pisze:A ja tam byłem pijany i nikogo nie wyzywałem od niczego trochę sobie pogadałem z niektórymi dziewczynami po meczu i było mi prawie miło i uważam adam i michał że wy tesh powinniście wtedy z dziewczynami pogadać a i dziękuje za wszystkie pochwały skierowane w moją stronę!!!!
Suchy skoncz juz.Pogadać powiadasz_to one miały cos do nas i zarzucały nam ze ucieklismy przed nimi z hali.
I naprawde skonczmy bo juz sensu brak.