Szymon pisze:A ja słyszałem że podobno PZF "Polfa" długo już nie będą sponsorować koszykarek.
Zaznaczam jednak że nie jest to jeszcze informacja sprawdzona na 100%![]()
![]()
![]()
Cały czas czekam na potwierdzenie tej informacji.
oby się nigdy nie potwierdziła...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
BasketFan pisze:Dziś dowiedziałem sie, że prowadzone są rozmowy w sprawie sponsoringu w centrali Philipsa w Łodzi.
Moje źródło na ogół było wiarygodne.
Kowalik pisze:A ja sobie tak to wszystko czytam, o tych odejściach sponsorów i zawodniczek, o długach i o tym ze będziemy grali ogony i tak się zastanawiam czy jeśli do tego wszystkiego dojdzie (jeszcze niepotwierdzone info Szymona o Polfie) to jak zachowają sie kibice w Pabianicach

Szymon pisze:Matii, z tego co mi wiadomo, to z Philipsem nie jest do końca taka prosta sprawa. Z grubsza chodzi o to że owy koncern ma inne plany marketingowe, że decyzja o ewentualnym sponsoringu musi być zaakceptowana przez "górę" w Holandii itd.,itp.
Dawniej, przed prywatyzacją gdy firma ta nosiła nazwę "Polam" i decyzje były podejmowane w Pabianicach, to i owszem, wspomagali koszykarki.
jelo pisze:osobiście bym sobie nie obiecywał zbyt wiele po "dużej i bogatej" firmie takiej ja np Philips, bo gdy do ŁKS przyszedł Totalizator Sportowy, ktoś mi powiedział, że oni mają kasy jak lodu i ŁKS nie będzie już miał problemów, a co z tego wyszło każdy wie...
Szymon pisze:Kowalik pisze:A ja sobie tak to wszystko czytam, o tych odejściach sponsorów i zawodniczek, o długach i o tym ze będziemy grali ogony i tak się zastanawiam czy jeśli do tego wszystkiego dojdzie (jeszcze niepotwierdzone info Szymona o Polfie) to jak zachowają sie kibice w Pabianicach
A o których Ci konkretnie kibiców chodzi![]()
![]()
![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 166 gości